Cotidianul Ziua publică fragmente din PROTOCOALELE SECRETE ALE MAEŞTRILOR FRANCMASONI!

A apărut un nou articol mizerabil la adresa M.I.S.A. în Ziua (de Constanţa), în 18 decembrie 2004: „Sectalui Bivolaru face si propaganda politica. Diversiunea electorala MISA”, de Mihai Răzvan Rotaru. Nimic nou, la prima vedere, începând cu apelativul „sectă”. Aceleaşi insinuări, aluzii, sloganuri. Un fond binecunoscut, de data aceasta cu referire explicită la yogaesoteric.net. Cei care ne vizitează cu regularitate site-ul vor fi probabil consternaţi de abordarea tendenţioasă a acestui articol (reprodus în josul paginii). Am fi preferat desigur ca articolul, dacă tot a adus în discuţie site-ul nostru, să dea şi adresa lui în clar, pentru ca cititorii ziarului să se poată convinge singuri cum este site-ul yoghinilor. Ne deranjează obişnuita avalanşă de insulte nejustificate, dar ca yoghini optimişti preferăm să privim aspectele pozitive şi surprinzătoare ale acestui articol. Aşa că:

Mulţumim ziarului Ziua pentru sprijinul acordat în informarea românilor cu privire la planurile masoneriei mondiale

Cine ar fi crezut că Ziua, cel mai vechi şi mai virulent atacant în campania mediatică anti-MISA va face vreodată propagandă anti-masonică publicând în paginile sale un extras atât de revelator din PROTOCOALELE SECRETE ALE MAEŞTRILOR FRANCMASONI? Acest extras dezvăluie modalitatea prin care oamenii acestei planete sunt manipulaţi pentru a nu-şi putea exercita liberul arbitru. Aproape că putem trece cu vederea excesul de zel cu care Ziua se străduieşte să ţină cald subiectul M.I.S.A., în privinţa căruia alţi colegi de-ai lor s-au lămurit de mult.

Recent, scriam despre Ziua ca fiind unul din ziarele aservite S.R.I. şi P.S.D. De atunci Ziua nu a mai scris nimic despre M.I.S.A. cel puţin nu în cotidianul central. Sâmbăta aceasta am avut însă surpriza să constat că în Ziua de Constanţa subiectul este scos iar de la naftalină.

Mă întreb doar ce rost are să scrii într-un ziar citit doar de constănţeni despre evenimente care au avut loc la Bucureşti cu mai bine de 8 zile în urmă, deci care nu mai sunt deloc de actualitate. Singura explicaţie pe care o găsesc este că în urma alegerilor, Ziua nu mai poate publica în ziarul central ceea ce se doreşte şi o face într-un loc unde P.S.D. mai este încă la putere. Primarul Mazăre din Constanţa este un baron P.S.D. bine cunoscut şi surpriză … are în spate o carieră de ziarist la Telegraf, unul din cele mai citite ziare locale din Constanţa.

Cineva se străduieşte de mai multă vreme să creeze imaginea că MISA e protejată de PSD

Întrucât nu mai ştiu pe unde să scoată cămaşa, iar momentul în care vor trebui să aducă dovezi care să justifice intervenţia de proporţii din primăvara acestui an se apropie, cei răspunzători s-au gândit să îşi pregătească terenul din timp şi orice ar fi să cadă tot în picioare. Căci oricum ai da-o, pentru ei M.I.S.A şi Gregorian Bivolaru trebuie musai să rămână cu imaginea şifonată pentru ca nimeni să nu mai încredere în ei.

Ei ştiu foarte bine că nu există de fapt nici o probă împotriva yoghinilor de la MISA, pentru că de altfel nu există nici o acuzaţie oficială la adresa MISA. În eventualitatea în care Justiţia îşi va face treaba corect, trebuia pregătită o portiţă de scăpare. Singura modalitate de a obţine acest lucru era să strecoare abil ideea că de fapt M.I.S.A a fost timp de mai multă vreme protejata cuiva sus-pus. Nu s-au gândit însă prea departe (ci atât cât le permite dezvoltarea spirituală), Dumnezeu fiind scos din calcul din start de parcă nu El ar fi cel care îi protejează şi îi ajută pe cei care sunt de partea adevărului. S-au oprit fie la Securitate vehiculând ideea că Gregorian Bivolaru pentru a scăpa din închisoare înainte de 89 a devenit colaborator, fie la Adrian Năstase şi P.S.D.. Ambele scenarii sunt însă extrem de subţiri pornind de la pure speculaţii. Singura şansă a celor ce vor să ne convingă de încă o minciună este să o repete cât mai mult în speranţa că cineva va spune: e adevărat, doar aşa a scris în presă.

Obsesia diversiunii

Ziua suferă de o adevărată obsesie a diversiunilor şi campaniilor de imagine abil orchestrate. E tactica celui care fură şi strigă apoi în gura mare „Hoţul!” că să poată fugi nestingherit. Încă din vara aceasta Ziua a mers până într-acolo încât a scris nici mai mult nici mai puţin că spirala de Hiatus a yoghinilor a fost organizată la lumina zilei pentru ,,a distrage atentia de la adevăratele manifestari ale taberei” şi ,, a încerca o lovitură de imagine”. După mine asta se numeşte paranoia. Se vede treaba că ei, ziariştii ştiu mai bine cum stau lucrurile decât miile de oameni care au participat la acest eveniment şi care toţi ştiu că momentul hiatusului anual se calculează în mod matematic.

Aceeaşi idee a diversiunii şi campaniei de imagine este invocată şi în ceea ce priveşte rugăciunea organizată pentru trezirea discernământului poporului român pentru a nu se mai lăsa manipulat la alegerile generale ce aveau să urmeze. Evenimentul este astfel prezentat ca şi cum ar fi fost unica situaţie în care yoghinii s-ar fi rugat în public. Se pare că lumea s-a întors cu susul în jos (deşi mai corect ar fi să spunem cu josul în sus). Pentru a fi considerat ceva real orice lucru trebuie să apară în ziar, iar dacă nu apara e ca şi cum nici nu ar fi avut vreodată loc. Iar lucruri ce nu s-au petrecut niciodată sunt prezentate cu lux de amănunte izvorâte din imaginaţia bolnavă a jurnaliştilor şi apoi sunt invocate ca dovezi chiar şi în justiţie. Să ne amintim doar de cazul grupării Ananda Marga pe care S.R.I. a vrut să o interzică în baza unor informaţii extrase din presă. De când ceea ce scriu ziarele ţine loc de realitate?

Pe plan mondial sunt ,,vânate” doar mişcările spirituale ce se implică în viaţa socială, economică şi politică

Studiez de ceva vreme situaţia altor mişcări spirituale din ţări mai civilizate ca România. Întrucât astfel de mişcări îndeamnă oamenii să îşi utilizeze liberul arbitru şi trezesc conştiinţele, sunt considerate peste tot periculoase (pentru cei care deţin acum supremaţia). Mecanismele utilizate pentru a le distruge credibilitatea şi a crea o imagine falsă despre ele sunt identice cu cele utilizate în cazul M.I.S.A. Vom scrie mai pe larg cu alte ocazii despre fiecare caz în parte .

Totuşi sunt vizate cu precădere mişcări ce au cel puţin două caracteristici în comun:

· au o abordare integratoare reunind tehnici şi concepte din diferite căi şi religii în timp ce guvernanaţii lumii fac mari eforturi pentru a adânci diferenţele religioase din care se nasc conflicte şi chiar războaie

· resping renunţarea la lume şi îi învaţă pe aspiranţi cum să ducă o viaţă spirituală implicîndu-se activ în problemele sociale, economice, profesionale, politice ale ţării sau comunităţii în care trăiesc.

Site-ul nostru este citit de cei de la Ziua!

Pe site-ul yogaesoteric.net sunt postate articole organizate pe mai multe secţiuni: Yoga, Medicină Naturală, Shivaism, Astrologie. În ultima perioadă au fost adăugate noi rubrici menite să ofere şcolii de Yoga un drept la replică pe care nimeni nu ni-l acordă. Şi pentru a ne exprima punctul de vedere, inclusiv opţiunea politică foarte fermă anti-PSD şi anti-Năstase. Comanda politică şi imixtiunea politicului în Justiţie, Poliţie şi presă au făcut posibilă orchestrarea campaniei anti-MISA, aşa că opţiunea noastră este foarte solid justificată.

Ceea ce au reţinut însă cei care au comandat acest articol nu sunt protestele şi cererile noastre, nu sunt denunţările repetate şi argumentate ale abuzurilor puterii şi calomniilor perpetuate de mass-media. Nu sunt nici măcar evenimentele spirituale unice ce au avut loc, ci…Protocoalele Maeştilot Francmasoni. Cineva a fost deranjat şi a simţit nevoia să anihileze o informaţie care prezintă adevărul folosind metoda clasică: punând la îndoială veridicitatea sursei.

Nu ne vom strădui să îi convingem pe domnii ziarişti de contrariu ci doar îi vom invita să deschidă ochii şi să observe ceea ce se petrece în jurul lor. Pentru că aici trebuie să funcţioneze bunul simţ al evidenţei. Nu le cerem decât să verifice informaţiile pe care le vehiculează pentru a-şi vinde ziarele. Chiar dacă unii le acceptă sau nu, PROTOCOALELE SECRETE ALE MAEŞTRILOR FRANCMASONI sunt aplicate pas cu pas. Dar pentru ziarişti a accepta acest lucru ar însemna să renunţe la orgoliul lor profesional întrucât unii dintre ei încă mai trăiesc cu iluzia că presa este liberă să exprime. Iată încă un fragment din Protocoale. Sperăm ca ziariştii să îl studieze şi să îl preia în jurnalele lor, pentru a înţelege şi a explica şi altora cum a fost orchestrat scandalul mediatic împotriva MISA, scandal în care ziariştii s-au lăsat făcuţi şi ei părtaşi:

,,De altfel, presa va face atunci un joc util nouă şi va atrage îndată atenţia publicului spre chestiuni senzaţionale noi (căci, dupa cum ştiţi, noi am obişnuit oamenii de a căuta totdeauna ceva nou şi schimbător). Câtiva neghiobi, închipuindu-si ca sunt uneltele sortii, se vor năpusti asupra acestor noi chestiuni fără a şti ca ei nu înteleg nimic din ceea ce noi vrem în realitate sa se discute.(…)

Pentru a abate cu abilitate atenţia oamenilor prea îngrijorati de problemele politice, vom scoate la iveala problemele economice senzationale înainte de aşa zisele probleme politice noi. (primul scandal senzaţional a fost lansat înainte de alegerile locale, scandalul judecătoarei Simona Lungu înainte de alegerile prezidenţiale n.r.). Îi vom lăsa atunci pe toţi sa-si descarce furiile lor asupra acestui subiect. [să vă mai aducem aminte cu câtă ură şi înverşunare vorbeau despre MISA prezentatorii de ştiri şi câte rele ale societăţii actuale ne-au fost puse în cârcă fără nici o bază ? n.r.]Gloatele se vor învoi sa ramâna linistite [Nu cumva Năstase este cel care nu de mult spunea : vrem o Românie liniştită, fără ţipete şi scandaluri ! n.r.]”.(Protocolul 13).

23 decembrie 2004


ZIUA de Constanţa 18 decembrie 2004

Secta lui Bivolaru face si propaganda politica. Diversiunea electorala MISA

 

Secta lui Bivolaru s-a implicat activ in ultimele luni in politica, mai exact in campania electorala * Analistii fenomenului MISA au vorbit despre o actiune de manipulare a opiniei publice * Ca o continuare a acestui scenariu, s-a vorbit despre inalti demnitari adepti sau sustinatori ai miscarii lui Gregorian Bivolaru * MISA a surprins pe toata lumea organizand recent, in Piata Universitatii, o rugaciune * Nici un candidat la presedintie nu s-ar bucura sa stie ca este sustinut de o grupare acuzata de practici imorale, spalarea creierului, proxenetism si productie de material pornografic, uneori chiar cu actori minori * In acest context, pseudo yoghinii s-au rugat in centrul Bucurestiului pentru Traian Basescu * Actiunea nu a avut nici un efect si nici nu a fost luata in seama * Jurnalistii nu au acordat spatii penibilului eveniment


Gruparea condusa spiritual de marele disparut, guru Bivolaru, se implica activ in politica. In ultimele luni, MISA pare sa fi lasat in plan secund activitatile spirituale, transformandu-se intr-un grup de presiune politica. Site-ul oficial al gruparii e o dovada vie in acest sens, cele mai multe texte postate pe pagina de garda fiind legate de alegerile generale din Romania. Materialele despre asa-zisele persecutii declansate de autoritati impotriva MISA sau cele care prezentau doctrina yoghinilor, ocupa acum un spatiu foarte mic. Desi invoca principiile democratice, yoghinii considera ca ideea unei Europe unite este doar o parte din planul masoneriei universale care vrea sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Citand un fals, lucrarea „PROTOCOALELE SECRETE ALE MAEŞTRILOR FRANCMASONI”, yoghinii pun sub semnul intrebarii pluripartitismul si votul liber al cetatenilor.

Operatiunea Crist, asa cum a fost numita ancheta asupra gruparii MISA demarata de autoritatile romane in primavara acestui an, a dat nastere la numeroase interpretari si scenarii care au implicat mediul politic din Romania. Numerosi analisti ai fenomenului au vorbit despre o complicitate intre MISA si persoane influente din PSD. Punctul de plecare al acestor discutii l-a reprezentat faptul ca cei doi Bivolaru, seful sectei si devalizatorul de banci, sunt frati. Au existat persoane care au afirmat ca nu intamplator operatiunea Crist a fost declansata la cateva zile dupa ce Gabriel Bivolaru, cercetat penal, a disparut fara urma si s-a predat imediat dupa ce fratele sau, guru Gregorian a fost inchis. Au urmat, dupa cum se stie, balbele justitiei care i-au permis lui Gregorian sa fie eliberat din arest. Atunci cand justitia si-a reparat greselile eliminand viciile de procedura, guru nu a mai fost de gasit. Din aceasta cauza au aparut speculatiile care acreditau un schimb, Gabriel contra Gregorian, negociat de mai marii PSD. Coincidenta sau nu, speculatii despre trocul PSD au existat. Ca o continuare a acestui scenariu, s-a vorbit despre inalti demnitari adepti sau sustinatori ai MISA.

Scandalul numit de presa „Judecatoarea porno” a venit sa confirme complicitatile pe care justitia le are cu secta lui Bivolaru. In acest context, acuzatiile pe care Bivolaru i le-a adus, mai intai voalat si apoi fatis, lui Adrian Nastase ca a ordonat din motive politice anchetarea MISA, par a fi mai curand o diversiune menita sa abata atentia opiniei publice. MISA a surprins pe toata lumea organizand in campania electorala, cu cateva zile inainte de turul doi al alegerilor, in Piata Universitatii, o „rugaciune”. „Trezeste, o, Doamne, discernamantul acestui popor bland si bun, astfel incat sa nu se mai lase amagit si mintit si fa-l sa urmeze dreptatea si adevarul, bine placute Tie. Amin. Amin. Amin”, au rostit in cor yoghinii din piata. Jurnalistii prezenti la fata locului au aflat ca tinerii adunati in Piata Universitatii sub umbrela „Fundatiei pentru Terapie Naturista Yoga-Tara” sunt adepti MISA. Aceasta miscare vine pe fondul acuzatiilor pe care MISA le aduce autoritatilor si lui Nastase, dar poate fi considerata si actiune de manipulare ieftina. Căci, ce candidat la presedintie s-ar bucura sa stie ca este sustinut de o grupare acuzata de practici imorale, spalarea creierului, proxenetism si productie de material pornografic, uneori cu actori minori!?

Impotriva institutiilor democratice Acelasi site militeaza impotriva integrarii europene a Romaniei si chiar a unor principii democratice cum ar fi pluripartitismul, sub pretextul ca Uniunea Europeana este un plan diabolic pus la cale de masonerie, „dusmanul” traditional al MISA. Argumentul pe care se bazeaza yoghinii este o lucrare in mare voga in mediile credulilor, „PROTOCOALELE SECRETE ALE MAEŞTRILOR FRANCMASONI”, dovedita insa ca inautentica de catre specialisti. Iata un fragment din textul invocat de yoghini: ,,Tinta de capetenie a actiunilor noastre este sa slabim spiritul public al crestinilor prin critica, sa-i facem sa-si piarda obiceiul de a cugeta adanc, deoarece gandirea profunda da nastere impotrivirii fata de noi (.). Pentru a dezbina si a castiga opinia publica, trebuie sa o buimacim raspandind din diferite parti si vreme indelungata atatea pareri care se bat cap in cap, incat crestinii se vor pierde in labirintul acesta si vor sfarsi prin a considera ca este mult mai bine sa nu ai nici o parere in politica. De la noi porneste teroarea care a cotropit totul.(.) Toate statele, in urma acestor uneltiri abile, cer liniste, sunt gata sa jertfeasca totul pentru pace, dar noi nu le vom da pace atata timp cat ele nu vor recunoaste deschis si cu umilinta Guvernul nostru Suprem. (.) Poporul a inceput deja sa strige ca trebuie sa se rezolve problema sociala cu ajutorul intelegerii internationale. Impartirea poporului in partide i-a pus pe toti la dispozitia noastra deoarece, pentru a sustine o lupta pentru putere, trebuie bani, iar banii sunt toti sub controlul nostru. Popoarele, obosite de neoranduielile si caracterul usuratic al conducatorilor lor, vor ajunge sa strige: „Alungati-i si dati-ne un rege universal, care sa ne poata uni pe toti si sa distruga cauzele neintelegerilor noastre: granitele natiunilor, religiile, calculele Statelor; un rege care sa ne dea acea pace si acea siguranta pe care nu o putem obtine de la conducatorii si reprezentantii nostri””. (Mihai Razvan Rotaru)


<http://www.ziua.ro/ct.php?id=28661>

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More