Credinţa în Dumnezeu, susţinerea ghidului spiritual şi practica yoga m-au vindecat în mod miraculos

În urmă cu doi ani Grieg mi-a sugerat să realizez anumite tehnici de armonizare şi sublimare. Mi-a precizat să nu amân efectuarea lor mai mult de şase luni. Eu însă am fost comodă. În momentul acela nu am realizat că sfaturile Ghidului spiritual au o importanţă foarte mare pentru noi.

Exact şase luni mai târziu mi-au apărut probleme grave de sănătate. Am avut o hemoragie genitală puternică, urmată mai apoi şi de altele. Medicul ginecolog mi-a spus că am un fibrom uterin ce trebuie operat. La început am spus că mă vindec naturist, dar fiind prea îngrozită de hemoragii am făcut totuşi operaţia.

După aproximativ opt luni, am avut din nou hemoragie şi am fost la control. Doctorul mi-a spus că în zona în care a fost vechiul fibrom a crescut ceva mult mai mare, o formaţiune de aproximativ cinci pe trei centimetri, şi că trebuie să-mi scoată uterul.

Asta a fost prea de tot pentru mine. Am simţit că trec parcă într-o altă dimensiune. Am realizat cu stupoare că în ultimii doi ani am trăit în infern, într-o stare de groază şi spaimă continuă. Mi-am dat seama că rezultatul pe care mi l-a anunţat doctorul a fost în rezonanţă cu această groază a mea.

Din acel moment totul s-a transformat în fiinţa mea. Mi-am spus că sunt perfect sănătoasă. Am realizat tehnica paratrăznetului, care ştiam că poate vindeca orice boală. În plus, am ţinut regimul Ohsawa, am luat plante medicinale adecvate, am făcut PRANAYAMA şi tehnica surâsului interior. Trei zile mai târziu m-am dus din nou la medic. Nu mai aveam nimic în uter. L-am întrebat de vreo patru ori dacă nu vede nimic acolo, iar doctorul, uşor iritat de insistenţele mele, mi-a răspuns: „Da’ ce, doamnă, credeţi că nu ştiu să mă uit la un uter?”

Am ştiut că reuşisem! M-a susţinut convingerea că dacă Dumnezeu ne îmbrăţişează în permanenţă şi se află mereu în noi, atunci viaţa trebuie să fie miraculoasă şi orice lucru bun se poate petrece.

Iar Grieg m-a ghidat minunat. Cu o noapte înainte să fiu operată am visat că mă îmbrăţişa. Deşi nu mă gândisem la el, totuşi era alături de mine.

În ziua în care au început să se declanşeze transformările fundamentale în fiinţa mea m-am uitat în calendar şi am fost surprinsă să văd că era aceeaşi dată ca şi cea în care primisem acel sfat de la Grieg, în urmă cu doi ani.

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al Ghidului spiritual am dobândit o profundă înţelegere asupra a ceea ce s-a petrecut. Îi mulţumesc din suflet lui Grieg, fără de care aş fi fost acum mutilată.
 
Cu această ocazie vreau să vă transmit tuturor să fiţi foarte atenţi la fiecare gând pe care-l aveţi, pentru că el va produce un efect în viaţa voastră.


Adriana Condor, anul 17 de curs de yoga, Baia Mare

Trimite-ne şi tu relatări despre trăirile tale spirituale pe adresa

redactie@yogaesoteric.net

. Cele mai frumoase scrisori de la cititori vor fi publicate pe site-ul nostru, iar relatările spirituale extraordinare vor fi premiate.

 
 

Citiţi şi:

Miracolele tainice ale sincronicităţii

Puterea miraculoasă a credinţei


yogaesoteric
29 iulie 2014

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More