Crime împotriva științei

Senatorul american Ron Johnson (R-Wis.) a condus recent o masă rotundă – „Vaccinurile covid-19: ce sunt, cum funcționează și posibilele cauze ale efectelor adverse apărute” – pentru a face lumină asupra cunoștințelor actuale despre vaccin și calea de urmat. Medici și oameni de știință renumiți care sunt specializați în cercetarea și tratamentul efectelor vaccinului covid-19 s-au alăturat lui Johnson. Realitatea pe care au dezvăluit-o despre corupția și gestionarea defectuoasă a pandemiei de covid-19 este un punct de cotitură pentru umanitate.

Ron Johnson

Majoritatea persoanelor participante au suferit pierderi financiare, pierderea statutului profesional sau pierderea locurilor de muncă, deoarece au făcut publice adevăruri despre covid-19 și politicile covid-19 care sunt anatemă pentru instituția medicală și în detrimentul profiturilor farmaceutice.

Politica privind covid-19 a fost o crimă împotriva umanității, iar la baza acestei crime a fost o crimă împotriva științei. Știința este ținută în mare atenție publică, chiar dacă reputația celor mai multe instituții a scăzut în ultimele decenii. Reputația științei se bazează pe dezbateri deschise și pe evaluarea logică a dovezilor. Dezbaterea însă a fost înăbușită de oameni cu bani și putere, iar aceiași oameni pretind apoi că vorbesc pentru „știință”.

Publicul recunoaște treptat enormitatea acestei fraude. Există riscul că sprijinul public pentru știință se va prăbuși.

Senatorul Johnson a început discuția la masa rotundă amintindu-ne că medicamentele promițătoare pentru tratamentul precoce al covid-19 au fost făcute cunoscute de unii dintre cercetători sau medici deja din primăvara anului 2020 și, totuși, agențiile guvernamentale au sfătuit să nu se folosească, în ciuda recomandărilor repetate ale specialiștilor că ar fi sigure.

Iată câteva puncte importante atinse de vorbitori:

Liz Willner, care a creat un site web pentru a pune la dispoziție datele privind siguranța vaccinurilor de la Centers for Disease Control and Prevention (CDC) într-un format mai accesibil, a explicat că, conform datelor VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), leziunile provocate de vaccin au crescut de 20 de ori în 2021 și decesele legate de vaccin au crescut de 50 de ori.

Aaron Siri, avocat al Rețelei de acțiune pentru consimțământul informat al Del Bigtree, a descris modul în care CDC a creat un sistem numit V-Safe pentru înregistrarea unui eșantion mare de date privind siguranța vaccinurilor și apoi a ascuns datele publicului.

Siri a făcut presiuni prin Legea privind libertatea de informare pentru a obține acele date timp de mai bine de un an și jumătate înainte ca unele dintre ele să fie publicate. Multe încă rămân secrete.

Riscul de miocardită, sindromul Guillain-Barré și tulburări autoimune au fost recunoscute și raportate la începutul studiilor Pfizer, iar aceste afecțiuni au fost în specificațiile timpurii pentru sistemul V-Safe. În cele din urmă, niciuna dintre aceste condiții nu a fost inclusă, ceea ce sugerează că CDC a luat o decizie deliberată de a ascunde adevărul.

Ed Dowd, un analist de valori mobiliare, a raportat date din polițele de asigurări de viață de grup ale unor angajați sănătoși cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. Rata mortalității în acest grup a crescut cu 40% în al treilea trimestru al anului 2021, coincizând cu mandatele federale de vaccinare pentru marii angajatori care au cumpărat aceste polițe de asigurare de viață de grup.

Josh Stirling, un alt analist de securitate, a rezumat datele Biroului Național de Statistică al Marii Britanii. Până în prezent, persoanele vaccinate din Marea Britanie mor cu 26% mai mult decât cele nevaccinate. Creșterea este mai ales în rândul tinerilor, al căror risc de mortalitate a crescut cu 49%.

Lt. Col. Theresa Long, MD, MS în sănătate publică, a raportat creșteri alarmante ale mortalității și efectelor adverse la soldații din armata SUA. Acestea au fost raportate imediat după ce vaccinarea a fost mandatată, iar aceste înregistrări au fost respinse ca o „defecțiune a computerului”.

Problema a fost remediată, dar bolile și efectele adverse invalidante continuă în armată, unde acum apar la aproape dublul ratei de dinainte de vaccinare din 2020. Numărul deceselor militare rezultate în urma vaccinării anti-covid-19 este cu aproximativ 50% mai mare decât anterior.

Dr. Ryan Cole a raportat că coronavirusurile sunt instabile și de aceea nu am avut niciodată un vaccin pentru niciun coronavirus în trecut. Un public în mare parte vaccinat face ca virusul să producă mutații și mai repede. Vaccinurile actuale împotriva covid-19 imunizează împotriva unei variante de covid-19 care a dispărut cu mai bine de un an în urmă.

Dr. Harvey Risch, Ph.D, profesor emerit de epidemiologie la Yale, a reamintit că pentru persoanele tinere, sănătoase, riscul de covid-19 grav este mult mai redus comparativ cu riscul provenit de la vaccinurile covid-19. Mandatele de vaccinare pot fi justificate doar pentru vaccinurile care scad riscul de transmitere a virusului, iar vaccinurile actuale nu previn transmiterea.

Dr. Pierre Kory s-a specializat în medicină pulmonară ca profesor la Universitatea din Wisconsin înainte de a fi demis de la școala de medicină a acesteia pentru că a susținut un tratament timpuriu pentru covid-19. El ne-a reamintit că tratamentul precoce a fost întotdeauna cea mai bună linie de apărare a noastră pentru orice, de la răceală la cancer. (Aceasta include virusul SARS original din 2003.)

Treizeci la sută dintre oamenii lumii trăiesc în țări în care hidroxiclorochina sau ivermectina sunt luate zilnic ca măsuri preventive, iar aceste țări au avut rate mult mai scăzute de mortalitate prin covid-19 decât „țările dezvoltate”, unde aceste medicamente au fost descurajate. De ce au fost disprețuite de autorități tratamentele timpurii pentru covid-19?

Dr. Paul Marik, cu peste 300 de articole, este al doilea cel mai publicat expert în îngrijirea critică din lume. El a estimat că sute de mii de decese americane ar fi fost evitate dacă hidroxiclorochina și ivermectina ar fi fost adoptate ca tratamente timpurii începând cu 2020. El a raportat că în spitalul său i s-a interzis să folosească tratamente sigure și eficiente pentru covid-19, inclusiv vitamina C.

În schimb, a fost încurajat să prescrie Remdesivir. Remdesivir este un medicament antiviral patentat și costă aproximativ 3.000 USD per pacient. Dar Remdesivir poate fi administrat doar într-un spital, iar antiviralele sunt inutile până când un pacient ajunge la spital, deoarece a trecut cu mult de stadiul în care virusul a fost învins, iar pacientul este amenințat de efectele sale secundare, inclusiv de afectarea plămânilor, oxigenare scăzută a sângelui și sepsis.

Remdesivir este foarte toxic pentru rinichi. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, Remdesivir crește riscul de insuficiență renală de 20 de ori. Marik a susținut că nu există utilizări medicale legitime pentru Remdesivir și, totuși, rambursarea federală către spitale este sporită cu 20% (pentru întreaga factură) dacă Remdesivir este inclus în planul de tratament.

Kory a vorbit direct cu medicii și cercetătorii din domeniul medical: „Reviste de mare impact au fost sub controlul industriei farmaceutice. … Am văzut cazuri repetate de manipulare a datelor pentru a arăta că produsul unei companii este eficient și, dimpotrivă, teste manipulate care urmăresc să demonstreze tuturor că medicamentele sigure, eficiente, reutilizate, care nu au oferit niciun profit, au fost ineficiente sau periculoase. Există o cantitate imensă de corupție în publicațiile de natură medicală și pentru manipularea științei.”

Dr. Peter McCullough, Ph.D, MPH, este un specialist în domeniul cardiologiei, epidemiologiei și a fost profesor la Colegiul de Medicină Baylor înainte de a fi demis pentru poziția sa fermă privind tratamentul timpuriu al covid-19. America a avut 250.000 de decese înainte de vaccinurile covid-19.

În mod normal al doilea an al unei pandemii este mai blând, atât pentru că virusul evoluează și este mai puțin mortal, cât și pentru că cei mai vulnerabili oameni au decedat în primul an. Dar de la lansarea vaccinului, am avut 750.000 de decese suplimentare de covid-19 în America. Aceasta nu este înregistrarea unui vaccin de succes.

Paul Alexander, Ph.D., a raportat că vaccinurile împotriva covid-19 își pierd eficacitatea și chiar se ajunge la eficacitate negativă după câteva luni, astfel încât persoanele care au fost vaccinate au mai multe șanse de a face covid-19 de mai multe ori. Atâta timp cât vom continua să injectăm oamenii o dată la câteva luni, virusul va continua să sufere mutații, iar pandemia poate continua încă mulți ani. „Dacă nu ne-am fi vaccinat în masă, este mai mult ca sigur că am fi obținut imunitatea de turmă în Statele Unite în iarna lui 2021.”

Dr. Robert Malone, care deține brevetul ca inventator inițial al tehnologiei ARNm, și-a schimbat perspectiva asupra vaccinurilor covid-19 după ce a avut un răspuns aproape fatal la vaccinare. Dezvoltarea vaccinului este un proces foarte lent, iar virusurile suferă mutații rapide.

Speranța pentru tehnologia ARNm a fost că ar putea fi dezvoltată o platformă generică de vaccin, astfel încât un nou genom viral să poată fi doar conectat la o tehnologie existentă și vaccinurile să poată fi dezvoltate cu viteza warp. Această idee foarte promițătoare nu a ieșit, dar cei care sunt puternic implicați în paradigmă refuză să recunoască eșecurile și pericolul tehnologiei vaccinului ARNm.

Malone a descris inovația utilizării pseudouridinei în locul uridinei naturale ca una dintre cele patru baze nucleotidice din vaccinurile ARNm. Acesta este un truc care face ca organismul să nu degradeze ARNm-ul așa cum ar fi în mod normal, astfel încât ARNm-ul rămâne mult mai mult timp. Rezultatul este că, odată ce organismul este injectat cu un vaccin ARNm, ARNm rămâne în preajmă și continuă să genereze proteina spike timp de cel puțin 60 de zile.

Nu avem date peste 60 de zile, deci este „cel puțin” 60 de zile. Vaccinul a fost conceput pentru a-și face treaba de a stimula imunitatea în primele 48 de ore. După aceasta producția continuă de proteină spike nu mai are niciun rol de protecție și devine toxică.

Janci Lindsay, Ph.D., profesor de toxicologie, a raportat despre efectele nefaste ale vaccinurilor asupra fertilității și dovezi că ARNm se poate încorpora în genom și poate fi transmis prin spermatozoizi sau ovule la generația următoare. Atâta timp cât ARNm este transformat în ADN, acesta poate fi transmis la următoarea generație prin plasmidele din spermă. Proteina spike ar putea deveni o parte a genomului uman.

David Wiseman, Ph.D., farmacolog de la Johnson & Johnson, ne-a spus că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) are standarde stricte pentru testarea siguranței „vaccinurilor” și standarde mult mai stricte pentru „terapiile genetice”, inclusiv 5 până la 15 ani de urmărire pentru cancer și deteriorarea ADN-ului. FDA nici măcar nu a aplicat standardele mai laxe de „vaccin” atunci când a evaluat vaccinurile covid-19, chiar dacă aceste produse ARNm intră în categoria „terapiilor genetice”.

Cole a raportat despre schimbarea definiției „vaccinului” care a făcut posibilă aprobarea produselor ARNm, care au un mecanism foarte diferit de vaccinurile tradiționale. Era necesar să fie testate cu standarde adecvate pentru terapiile genetice.

McCullough a subliniat că imunitatea oferită de vaccinurile covid-19 nu se extinde la nas sau gât, astfel încât persoanele vaccinate expiră o încărcătură virală care nu diferă de cele nevaccinate.

Acesta este motivul pentru care vaccinurile actuale nu pot opri transmiterea infecției și de aceea nu există niciun argument valabil care să susțină obligativitatea vaccinării ca măsură de sănătate publică. „Aceste vaccinuri nu au nicio eficacitate pentru a reduce transmiterea infecției.” Scăderea riscului de spitalizare și deces ar justifica vaccinarea. Și totuși, singurele studii clinice pe care le-am avut nu au fost concepute pentru a măsura ratele de spitalizare și de deces.

Datele din studiul Pfizer au arătat o rată mai mare a mortalității în rândul celor vaccinați comparativ cu grupul de control.

Malone și Alexander abordează subiectul „păcatului antigenic original”: Învățăm trupul să răspundă doar la o singură parte a virusului cu o parte a sistemului imunitar, deturnăm răspunsul organismului atunci când un virus covid-19 apare câteva luni mai târziu, care are o proteină mutantă.

Sistemul imunitar este fixat pe proteina spike originală, iar răspunsul său la virusul alterat este afectat. Acesta este un mecanism binecunoscut de câteva decenii, așa că să nu fim surprinși când vedem că vaccinurile covid-19 nu conferă protecție.

Citiți și:
De ce este necesar să fie evitat acest vaccin antiCovid. Mesajul lui Robert F. Kennedy Jr.
FDA nu a aprobat niciodată cu adevărat vaccinul covid de la Pfizer, a declarat senatorul Ron Johnson în emisiunea lui Tucker Carlson
Dr. Peter A. McCullough: De ce vaccinarea în masă a agravat pandemia

 

yogaesoteric
5 februarie 2023 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More