Tenismenul Ugo Humbert: Medicii cred că problemele mele ar putea fi o reacție adversă la vaccinul anti-covid

Tenismenul francez Ugo Humbert a dezvăluit că medicii săi i-au spus că ar putea exista o legătură între vaccinul anti-covid și problemele cu care s-a confruntat la sfârșitul anului trecut, după ce analizele medicale au dat rezultate contrariante, potrivit Tennisworldfr.com.

După ce a pierdut în primul tur la Toronto, Humbert a fost vaccinat împotriva covid-19. Humbert a mai concurat în alte patru evenimente și, după patru înfrângeri consecutive, a decis să pună capăt sezonului 2021.

Humbert a fost supus unor teste pentru a determina motivul pentru unele dintre problemele cu care se confrunta, dar testele nu au avut rezultate concludente. Medicii au confirmat că problemele ar putea fi o reacție nefastă la vaccin, deși, în opinia lor, nu se poate spune nimic cu certitudine.

Este foarte greu de spus. Eu nu sunt medic. Am făcut toate testele posibile, dar nu au găsit nimic. A fost o nebunie. Medicii spuneau că ar putea exista o legătură cu vaccinul, dar nu avea rost să căutăm mai departe, pentru că încă nu știm suficient de multe despre vaccin”, a spus Humbert.

Apoi, la 10 zile după ce am fost vaccinat la Toronto, am jucat, desigur, foarte mult, dar după 45 de minute sau o oră, aveam dureri peste tot, iar până la sfârșitul sezonului, mi-a fost foarte greu să mă antrenez. După o oră eram epuizat. A fost necesar să mă opresc timp de trei săptămâni. De asemenea, am reacționat din nou la covid când am fost în Australia. Cred că organismul meu nu își revenise suficient.”

În septembrie, colegul său francez Jeremy Chardy a declarat că se confruntă cu o „serie de probleme” după ce a făcut injecția.

Humbert a fost întrebat dacă a vorbit cu alți jucători de tenis francezi despre acest caz. „Nu, nu sunt singurul atlet. Am auzit și alți oameni vorbind despre asta și știu că se poate petrece. Am făcut parte din această situație, dar chiar vreau să uit de ea. A fost o perioadă dificilă. Prefer să nu mai vorbesc despre asta”, a adăugat francezul.

Citiți și:
Au fost sportivi de înaltă performanță… până când au fost vaccinați împotriva covid
235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid
Studiu: Fetele nevaccinate îi înving pe băieții vaccinați în competiții. După inocularea ARN mesager niciun sportiv nu a mai revenit la performanța anterioară!

 

yogaesoteric
17 iulie2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More