Cu iod sau fără iod ?

De când cu balamucul din Ucraina, stafia bombei nucleare se plimbă nestingherită pe unde vrea. Recenta isterie, cum că ar veni bomba nucleară şi ne-ar învălui norii radioactivi, a băgat spaima în ipohondri şi a dat frâu liber imaginaţiei bolnave a autorităţilor! Pe principiul drobului de sare, „milioane de pastile de iod aşteaptă să fie ridicate gratuit de românii cu vârsta sub 40 de ani din aproximativ 2.500 de farmacii din ţară”, potrivit ministrului Rafila. O singură pocnitură din degete a ministrului și s-a declanşat atacul asupra farmaciilor, mai dihai ca la Plevna şi Grivița. Aceleaşi autorităţi marionetă ne-au prevenit că doar cei până în 40 de ani pot fi salvaţi. Cu restul ce facem? Aceeaşi situaţie ca la covid. Aveai 60 de ani, nu ieşeai decât cu lesa afară!

După îndemnul ministrului, tot mai mulţi oameni au dat năvală în farmacii să-şi facă stoc de pastile cu iod! Cine are de câştigat din nou? Companiile farmaceutice! Cât mai multe sperietori şi mai mare puterea de persuasiune asupra oamenilor, cu atât mai mari câştiguri! Ticăloşii se îmbogăţesc pe seama ipohondrilor! Din credulitatea lor se fac munţi de bani! Teama de moarte este exploatată la maxim! Virusurile, războaiele sunt extrem de profitabile! Probabil, majoritatea ahtiaţilor după iod au câte două trei vaccinuri la activ! Și mai vor ceva „bustere”, ca supliment şi prevenţie împotriva bombei.

Dacă eşti unul dintre aceia care îl iubeşti din adâncul sufletului pe Biden şi armatele americane salvatoare, dacă iubeşti vaccinarea, dacă eşti un mondialist convins, pastila cu iod nu-i pentru tine. Ce nevoie ai să te salvezi singur, când te pot salva trupele americane de ocupaţie, Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Arafat, UE, NATO şi scutul „salvator” de la Deveselu?! Românii au luat de la farmacii tabletele cu iod, dar nu se vor consuma în prealabil. Aprovizionarea cu iod este necesar să fie o măsură de prevenţie pentru cazuri extreme. Specialiştii recomandă să nu se ia iodură de potasiu decât în cazul exploziei la centrale nucleare, pentru că atunci se emană în atmosferă iod radioactiv în cantităţi foarte mari. În cazul bombardamentului nuclear, pastila cu iod este frecţie la un picior de lemn, eficiente fiind doar adăposturile

După ce întinde o mână de ajutor producătorilor de medicamente, cumva, Nicolae Ciucă se scuză public: „nu mi-am imaginat niciodată că se vor cheltui milioane de dolari pentru producţia de urgenţă de pastile cu iod pentru a contracara efectul radiaţiilor în cazul unei explozii nucleare”. Autoritatea Naţională a Rezervelor de Stat a cumpărat în această primăvară 30 de milioane de pastile de iodură de potasiu, o achiziţie de 6 milioane de euro. Nişte bani aruncaţi în vânt. Să zicem că e o mică învârteală aici! Rafila a dat de lucru companiei Antibiotice Iaşi, în plus se urmărește să-i fie văzută şi apreciată grija lui manifestă faţă de popor. Poporul are nevoie de iod, îi dăm iod! Deşi în cazul unei explozii nucleare pastila de iod diminuează doar riscul cancerului de tiroidă. Restul, la mila lui Dumnezeu.

Oare ce mai conţine pastiluţa, în afară de iod? Nu credeţi că are nevoie de nişte analize, spre edificarea acestui bine major prin care suntem din nou puşi la adăpost, la fel ca şi în cazul vaccinurilor?! Un proverb turcesc spune aşa: „Când un clovn ajunge să conducă un regat, el nu devine rege, ci regatul său devine circ”. Dacă Iohannis a permis de toate şi ceva în plus să se petreacă în şi cu România, exact cum păsările scapă găinaţul pe statui celebre, iată prin câte suntem nevoiţi să trecem!

Cred că niciun nebun nu va arunca Centrala Zaporoje în aer, din simplu motiv că doar un singur reactor din cele şase are o capacitatea mai mare decât cel care a explodat la Cernobîl! E de ajuns să explodeze unul singur şi Europa ar fi rasă de pe fața pământului, inclusiv o parte din Rusia şi alţi vecini. Dar la ce te poţi aştepta de la Zelenski?

În cazul unor radiaţii masive, Doamne fereşte, pastile cu iod ale lui Rafila se transformă în Amin-Amin! Apropo, domnule Rafila, suntem singura ţară din lume care, prin lege, foloseşte obligatoriu sarea iodată în alimentaţie. Obligativitatea iodării sării din alimentaţie e un supradozaj nociv pentru cei sănătoşi. De două decenii de când a intrat în circulaţie, nu a mai schimbat niciun guvern legea supraiodării populaţiei, iar consecinţele se fac simţite: România înregistrează cele mai multe afecţiuni de tiroidă la mia de locuitori. Nu v-a spus nimeni aceasta?

Cu privire la achiziţionarea pastiluţelor cu iod, mulţi dintre panicarzii de covid, care au dat buzna la vaccinuri, şi-au făcut bagajele, paşaport pentru căţel şi pisică şi-au fugit departe de ţară, pe când războiul era doar un zvon. Probabil, întorşi acasă, au asaltat acum farmaciile după iod. Cei care au rămas demni în faţa manipulării covid tratează cu acelaşi sentiment „isteria” pastiluţelor cu iod şi drobul de sare cu nuclearele lui Putin.

Vedem fapte extrem de grave în ţară şi în lume! Occidentul şi America se află într-un declin ineluctabil şi nu este departe momentul în care Rusia şi, mai ales, China, vor fi cele care vor domina lumea şi vor face legea pe scena globală. Să nu credeţi că oculta mondială e străină catastrofelor de orice fel. Nici pastilelor de iod! Globul pământesc de pe planşetele lor este târguit şi haşurat în funcţie de felul în care se cade sau nu la învoială. În fiecare ceas călăii fac un pas mai aproape de noi. HAARP este însă foarte aproape, vinovat de caniculă, secetă, inundaţii, după caz, acolo unde interesele globaliste o cer.

Autor: Maria Diana Popescu, Revista Art-Emis Academy

Citiți și:
Cum a fost posibil dezastrul din Sănătate
Cum a fost plătit Rafila de marile companii de medicamente. Filiera fundației lui Streinu-Cercel

 

yogaesoteric
3 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More