Cu o frază, expertul militar Baraneț a spulberat speranțele Kievului de a primi arme din țări NATO

Occidentul continuă să livreze diferite arme Ucrainei, dar această campanie și-a pierdut de mult orice sens”, a declarat Viktor Baraneț, analist militar al cotidianului Komsomolskaia Pravda (în imagine).

Într-un comentariu pentru radio Sputnik, el a spulberat, cu o singură frază, speranțele Kievului de a primi ajutor militar din partea țărilor NATO. Chiar dacă guvernele occidentale trimit armatei ucrainene de toate, începând de la cartușe și terminând cu sisteme de rachetă, Baraneț a comparat acest sprijin cu o găleată găurită.

Te duce cu gândul la analogia cu o găleată al cărei fund este găurit, dar apa continuă să curgă în ea. În cazul de față, găleata a fost găurită de armata rusă”, a apreciat comentatorul.

El a amintit, de asemenea, că Moscova a trimis Occidentului „două semnale puternice”, când Forțele Armate ale Rusiei au distrus sistemul de rachete antiaeriene S-300, trimis Ucrainei de Slovacia, precum și un avion de transport militar plin cu armament.

În prezent, în țările NATO nu există un punct de vedere unitar privind ajutorul militar pentru Ucraina. Astfel, armata germană a criticat vehement ideea de a furniza Ucrainei armament greu din rezervele Bundeswehr-ului, deoarece un asemenea gest ar slăbi capacitatea de apărare a Germaniei însăși. Singurul aspect care întrunește unanimitatea membrilor Alianței Nord-Atlantice este refuzul categoric de amestec direct în situația din Ucraina.

Citiți și:
Războiul din Ucraina menit să pună capăt dominației SUA
Paradoxul dictaturii din Ucraina

 

yogaesoteric
2 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More