Culmea ticăloșiei: Trudeau susține că nu a forțat pe nimeni să se vaccineze și recunoaște că serurile anti-covid au avut efecte adverse

Organizatorul Convoiului Libertății: E delirant, narcisist și josnic!

Premierul Justin Trudeau a declarat că, deși nu a obligat pe nimeni să se vaccineze împotriva covid-19, „a ales să se asigure că toate stimulentele și toate protecțiile sunt acolo pentru a-i încuraja pe canadieni să se vaccineze”.

Și exact asta au făcut”, a declarat Trudeau într-o înregistrare video din luna aprilie. „Ne-am vaccinat la un nivel mai ridicat decât aproape oricare altă țară”, semnalează presa canadiană.

Dar „nu am forțat pe nimeni să se vaccineze”, subliniază acesta apăsat prin intonație.

Trudeau începe prin a spune că oamenii de știință, experții medicali și cercetătorii au înțeles că vaccinarea va pune capăt pandemiei covid-19. El a adăugat că rata ridicată de vaccinare a Canadei a făcut ca aceasta să aibă o pandemie mai puțin mortală decât majoritatea celorlalte țări, scrie Western Standard.

În timp ce mulți oameni au dat din cap alături de el în timp ce vorbea, el a mai spus că secțiunea de comentarii de pe livestream se va umple probabil cu comentarii furioase.

Și este necesar să ne dăm seama cum să continuăm să-i protejăm pe acești oameni, pentru că treaba mea ca prim-ministru este de a menține oamenii în viață și de a menține oamenii în siguranță și de a menține democrația în funcțiune, indiferent dacă aleg sau nu să creadă că asta fac sau nu”, a spus el.

Liderul Partidului Popular din Canada, Maxime Bernier, l-a ironizat pe Trudeau pentru cinismul său.

Corect, el nu a «forțat» pe nimeni să se vaccineze, doar i-a concediat pe nedrept, i-a atacat financiar, i-a persecutat, i-a insultat, le-a refuzat drepturi fundamentale, i-a împiedicat să călătorească etc.”, a spus Bernier.

Coorganizatorul Freedom Convoy, Tom Marazzo, prigonit împreună cu alți organizatori ai Convoiului Libertății, l-a numit pe Trudeau „un lider al Canadei cu adevărat delirant, narcisist și josnic, pe care suntem nevoiți să îl ascultăm în mod constant”.

O persoană onorabilă, ceea ce în mod clar nu este, ar demisiona imediat”, a spus Marazzo. „Dar el nu o va face”.

Trudeau a anunțat în 2021 că cei 300.000 de angajați ai Guvernului canadian aveau la dispoziție o lună pentru a se vaccina: „Trudeau le spune funcționarilor publici federali să se vaccineze sau își vor pierde locul de muncă”.

El a mai spus că angajații guvernamentali care vor refuza să se vaccineze vor fi puși în concediu fără plată. Antreprenorii, cum ar fi personalul de curățenie, era necesar să fie vaccinați pentru a avea acces în clădirile guvernamentale.

Persoanele care lucrau la distanță era necesar să fie vaccinate. Dacă ar fi fost concediați, nu ar fi fost eligibili pentru asigurarea de muncă.

În plus, nimeni nu putea zbura în afara Canadei dar nici intra în țară dacă nu era vaccinat.

Trudeau a declarat la un post de televiziune din Quebec în 2021 că persoanele nevaccinate erau aproape ca niște teroriști, vorba lui Cîțu: „Trudeau îi numește pe nevaccinați extremiști rasiști și misogini”.

Ei nu cred în știință / progres și sunt foarte des misogini și rasiști”, a spus el.

Este un grup foarte mic de oameni, dar asta nu înlătură faptul că ocupă un anumit spațiu”, a mai afirmat Trudeau, conform sursei citate.

Întreaga discuție delirantă, care a avut loc împreună cu președintele german Steinmeier la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu studenții din Ottawa, pe 24 aprilie 2023, poate fi urmărită aici.

La minutul 25.55 admite în premieră și că vaccinurile au avut efecte adverse și poate au provocat rău unor oameni. Se teme oare premierul Trudeau că va fi învinovățit de complicitate la crimă?

Citiți și:
Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o magie neagră (I)
Dictatura covid-19 începe represiunea împotriva „Convoiului libertății”. Afaceri distruse, șoferi lăsați pe drumuri
Trudeau, marioneta lui Schwab WEF Young Global Leader, este pe cale să preia controlul asupra internetului din Canada și să cenzureze tot ce se opune narațiunii sinistre a instituției

 

yogaesoteric
7 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More