Trudeau, marioneta lui Schwab WEF Young Global Leader, este pe cale să preia controlul asupra internetului din Canada și să cenzureze tot ce se opune narațiunii sinistre a instituției

Proiectul de lege C-11 al lui Trudeau este o lege autoritară care le va spune canadienilor ce pot urmări pe internet. Aceasta reglementează conținutul utilizatorilor și ascunde conținutul care nu este agreat de autorități pe YouTube, Rumble și alte platforme. Legea forțează serviciile de streaming să ofere conținut pe placul guvernului și să interzică din umbră serviciile care nu-i plac acestuia. Aceste reguli vor fi aplicate și la Facebook.

Persoane nealese de nimeni și care nu pot fi trase la răspundere vor avea o putere fără precedent.

Este ultima șansă de a opri aceste demersuri abuzive pentru a păstra libertatea de exprimare pe internet. Dacă Canada pierde libertatea de exprimare, va încuraja stânga care în prezent calcă în picioare drepturile constituționale din SUA, începând cu primul și al doilea amendament.

Reducerea la tăcere a discursului pe internet

Legea a fost prezentată ca protejând creatorii de conținut, dar de fapt Trudeau reduce la tăcere discursul.

Winnepeg Free Press avertizează: „Este clar că premierului Trudeau nu-i pasă de creatorii de conținut canadieni. Legea invadează intimitatea canadienilor și diminuează capacitatea de a trage guvernul la răspundere prin influențarea a ceea ce oamenii pot vedea sau spune online”.

Raționamentul lor a fost „complet demontat”.

C-11 forțează utilizatorii naționali să acceseze conținut de pe YouTube și Tiktok de care s-ar putea să nu fie interesați și să scadă rata de clicuri, ceea ce determină platformele să deprioritizeze conținutul canadian în afara Canadei. Străinii se bucură de mai mult de 80% din conținutul canadian pe platforme precum YouTube.

Conținutul ar putea fi ceva mai vizibil în Canada, dar va eșua în întreaga lume, afirmă Free Press.

Guvernul Trudeau susține că proiectul de lege C-11 privind cenzura îi va ajuta pe creatorii de conținut canadian și le va păstra rolul pentru viitor.

Toronto Sun notează că, drept reacție, canadienii din toate mediile de comunicare virtuală cer Senatului să respingă proiectul de cenzură al guvernului Trudeau.

Zeci de mii de oameni scriu scrisori

În luna noiembrie 2022, o scrisoare din partea a peste 40.000 de creatori de conținut canadieni le-a cerut senatorilor să respingă proiectul de lege C-11 în forma sa actuală. Aceștia consideră că este o lege foarte periculoasă.

Digital First Canada, un grup care reprezintă zeci de mii de mici creatori de conținut canadieni, a trimis o scrisoare fiecărui senator, avertizând că proiectul de lege C-11 ar putea distruge carierele artiștilor pe care guvernul Trudeau pretinde că vrea să-i ajute.

În acest moment, mijloacele noastre de trai sunt în pericol”, se arată în scrisoare. Și observă că guvernul a trecut proiectul de lege C-11 prin Camera Comunelor fără a lăsa loc pentru dezbateri sau amendamente. „La începutul anului 2022, peste 40.000 de creatori și utilizatori s-au exprimat în Parlament și prin scrisori pentru a ne apăra afacerile digitale împotriva acestor schimbări. Am fost ignorați.”

Trudeau, un prinț al Forumului Economic Mondial, vrea să se asigure că toți canadienii vor gândi așa cum gândește el. La fel cum se petrece în Statele Unite, canadienii se îndreaptă spre un peisaj infernal al totalitarismului. Oamenii nu au nevoie ca guvernul să aleagă pentru ei ceea ce pot vedea!

Citiți și:
Inteligența Artificială, noul mogul al presei. Cine controlează mass-media de acum înainte
Justin Trudeau, premierul Canadei, introduce cea mai nefastă lege a cenzurii din orice democrație occidentală

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More