Cultul frankist-sabateean – O infiltrare satanică în lumea occidentală

 

Lumea occidentală a fost invadată de mult timp de o ideologie satanică. Mecanismele acestor grupuri insidioase au influențat societatea de generații. Următoarele informații sunt doar un mic eșantion din istoria ascunsă din ultimii 500 de ani.Sabbatai Zevi

„Ori vă convertiți la islam, ori muriți.” Aceasta a fost alegerea pe care sultanul turc i-a impus-o lui Sabbatai Zevi, autoproclamatul „Mesia” evreu în 1666. Pretinzând convertirea, Zevi a recurs la o practică obișnuită. Dar Zevi nu era un evreu obișnuit. El a condus o erezie populară, bazată pe o tulburare satanică a cabalismului. Rabinii l-au denunțat pe el și pe urmașii săi. După „convertire”, peste un milion de adepți, care mai târziu au inclus finanțatori precum Rothschild, i-au imitat exemplul. Dar ei nu s-au prefăcut că sunt musulmani sau creștini. Ei s-au prefăcut că sunt iudei.

Renegatul comunist Bella Dodd a dezvăluit că în anii 1930, Partidul Comunist avea 1100 de membri care au aderat la Preoția Catolică. Ei au devenit episcopi, cardinali și, eventual, papi. Prin adoptarea acestei strategii de cameleon, acest cult satanic s-a infiltrat și a subminat majoritatea guvernelor și religiilor și a stabilit o tiranie invizibilă fără să atragă prea multă atenție. În cuvintele cercetătorului Clifford Shack:

„Prin infiltrare pe ascuns și cu viclenie, această rețea invizibilă a venit să ne conducă pe toți. La patruzeci și unu de ani după moartea lui Shabbatai Zevi, în 1717, s-au infiltrat în breslele Masoneriei din Anglia și va înființa Francmasoneria … [succesorul lui Zevi], care va avea un mare impact asupra miezului interior al francmasoneriei, cunoscut sub numele de Illuminati, format în 1776. Francmasoneria va deveni forța ascunsă din spatele unor evenimente precum revoluțiile [americane, franceze și ruse], creând ONU și Israel, ambele războaie mondiale (inclusiv Holocaustul) și asasinatele fraților Kennedy care, împreună cu tatăl lor, au încercat să înlăture eforturile rețelei pe teritoriul american.”

,,Frankiștii/sabateeni, numiți și «Cultul ochiului care vede totul» (simbolul ochiului lui Horus din vârful piramidei masonice de pe bancnota de 1 dolar), sunt cameleoni politici și religioși. Sunt peste tot unde există putere. Sunt băieții buni și băieții răi. Era celui de-al Doilea Război Mondial este un prim exemplu. Următorii lideri au fost membri ai «Cultului ochiului care vede totul» (Sabbatean / Frankiști): Franklin D. Roosevelt, Winston Churchill, Adolph Hitler, Eugenio Pacelli (Papa Pius al XII-lea), Francisco Franco, Benito Mussolini, Hirohito și Mao Tse-Dung.”

Implicații

Dacă domnul Shack este corect, istoricii, educatorii și jurnaliștii colaborează prin susținerea unei realități false și distragerea noastră de la adevăr. Lumea noastră, percepția noastră despre experiența umană sunt modelate de o societate secretă ocultă. Cultura noastră este o psy-op (operațiune psihologică) elaborată. Evident, sabateenii și descendenții acestora este nevoie să ne atragă atenția. În schimb, ei sunt ascunși de la vedere. Ei au fost decisivi în așa-numitele „Iluminări”, „secularism” și „modernism”, care sunt doar joacă de copil față de satanismul lor. Potrivit rabinului Marvin Antelman, ei cred că păcatul este sfânt și ar fi chipurile indicat să fie practicat de dragul său. Potrivit credinţei lor, de vreme ce Mesia (care de fapt a venit, dar pe care ei nu l-au recunoscut) va veni când oamenii devin fie drepți, fie corupți, sabateenii au optat pentru deznădejde: „Din moment ce nu putem fi toți sfinți, atunci să fim păcătoși”.

Binecuvântarea blasfemiotoare „care permite interzisul”, mai târziu a devenit iluministul „faci cum dorești”, expresia sentimentului lor „religios”. Total imoral, ei cred că „scopul justifică mijloacele”. În 1756, Iacob Frank și urmașii săi au fost excomunicați de rabini. Antelman spune că sabateenii s-au aflat în spatele mișcărilor reformate, liberale și revoluționare din secolul al XIX-lea. Ei au fost, de asemenea, în spatele mișcărilor reformatoare și conservatoare din iudaism, inclusiv „Haskalah”, adică asimilarea evreiască. Cu alte cuvinte, evreii au fost influențați de sabateeni, iar ei nici nu-i cunosc. Aceasta este tactica lor. Ei nu susțin o împărăție satanică. Ei vă îndrumă cu blândețe spre aceasta, punând sub semnul întrebării existența lui Dumnezeu, cerând „eliberarea sexuală”, „independența femeilor”, „internaționalismul”, „diversitatea” și „toleranța religioasă”. Ei au o agendă ascunsă: să submineze „toate forțele colective, cu excepția propriilor lor forțe”.

Excesul sexual ca o religie

Ni se spune că „sexul liber” este „progresist și modern”. De fapt, secta sabateană s-a „răsfățat” prin împărțirea nevestelor, orgii sexuale, adulter și incest, timp de peste 350 de ani. Ei au promovat și sexul interrasial. Ei ne-au indus parțial cultul lor. Antelman citează procedurile unei curți rabinice unde Shmuel, fiul lui Shlomo, a mărturisit că a respins Tora și şi-a încurajat soția să facă sex de mai multe ori cu Hershel. „Eu sunt vinovat, ea nu a vrut.” (111)

Promiscuitatea sexuală este caracteristică comunismului, un derivat direct al sabateanismului. Iacob Frank a devenit proxenetul frumoasei sale soții pentru a recruta oameni influenți. Membrii feminini ai Partidului Comunist au fost folosiți în același mod. Adam Weishaupt, fondatorul grupării satanice a aşa-zişilor „iluminaţi”, a profitat de propria cumnată gravidă.

O relatare pertinentă: În cartea sa Cealaltă parte a decepției, Victor Ostrovsky, dezertor din Mossad, a descris modul în care agenții Mossad se relaxează: ,,La o petrecere, personalul, inclusiv multe femei tinere necăsătorite, s-au adunat în jurul unei piscine, complet goale. Apoi a început orgia…”

Holocaustul

Influența conspirației sabateene este ascunsă de la vedere. De exemplu, termenul „Holocaust” este folosit fără a ține seama de adevăratul său înțeles. Rabbi Antelman afirmă că înainte de cel de-al Doilea Război Mondial termenul însemna „ofrandă arsă” ca sacrificiu. El îl citează pe Bruno Bettleheim, care spune că „numirea celei mai chinuitoare, celei mai brutale, celei mai oribile, celei mai atroce crime în masă, o ofrandă arsă este un sacrilegiu, o profanare a lui Dumnezeu și a omului”.

Cui i-a fost închinat acest sacrificiu? Cu ce scop? Evident, este corelat cu practica ocultă a sabateenilor. De fiecare dată când folosim acest cuvânt, ne implicăm involuntar în sacrilegiul lor. Potrivit lui Antelman, sabateenii au urât evreii și au căutat să-i facă să dispară. El citează rabinii care au avertizat încă din 1750 că dacă evreii nu i-ar fi oprit pe sabateeni, ei ar fi fost distruși de ei. Într-adevăr, atunci când unii evrei au încercat să salveze evreii europeni de genocid, „comunitățile conservatoare și de reformă [din SUA] și-au pierdut busola morală ignorând aceste acţiuni, așa numitele organizații constituite, cum ar fi Congresul Evreiesc American, Comitetul Evreiesc American și B Nai Brith nu au făcut nimic”, spune Antelman.

Căsătoria între rude

Sabateenii se căsătoresc numai în secta lor demonică. Adesea, se căsătoresc cu neamuri bogate, influente. Astfel, mama celui de-al patrulea baron Rothschild (Iacov) nu era evreică și nici soția lui. Un alt exemplu este căsătoria lui Karenna, fiica lui Al Gore, cu Andrew Schiff, nepotul lui Jacob Schiff. Tatăl lui Gore era senator, fiind sponsorizat de Armand Hammer (Occidental Petroleum), al cărui tată a fost fondatorul partidului comunist american. Al Gore este un alt agent al aşa-zişilor „iluminaţi”.

Concluzie

Omenirea se află în mâinile unui vicios cult satanic a cărui putere este atât de mare, încât pot face ca războiul lor împotriva umanității să pară normal și inevitabil. Chiar și atunci când complotul lor este expus, ei pot convinge pe toată lumea că este rasist și nedemocratic să credeți așa ceva. Ei au oameni fixați ,,la butoane” în timp ce instituie un stat polițienesc. Societatea occidentală este falimentară din punct de vedere moral. Această rețea elaborată de cult satanic controlează politica, informația și cultura. Cei mai mulți lideri sunt dușmani sau trădători. Oamenii inteligenţi au fost mituiți, în timp ce publicul este distras și se complace într-un paradis nebunesc, creat artificial pentru a-i sluji.

Ca majoritatea națiunilor și religiilor, evreii au fost subminați din interior. Sioniștii sunt pioni ai sabateenilor, care au folosit Holocaustul pentru a obţine crearea Israelului. Milioane de evrei au fost sacrificați pentru a crea o patrie sabateană, ei fiind de fapt o „ofrandă arsă” lui Satana.

Dumnezeu a dat omului Viața: un miracol plin de frumusețe și semnificație. El ne-a dat tot ce avem nevoie pentru a ne dezvolta în conformitate cu planul său. Dar oamenii care cred că puterea și bogăția fără limite sunt mai bune decât iubirea infinită, au deturnat omenirea. Ei nu vor nimic altceva decât să ne înrobească. Acesta este sensul real al politicii din zilele noastre.


Citiţi şi:

Cine sunt în realitate evreii khazari și o serie de afirmații șocante din Talmud

Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii

 

yogaesoteric
8 martie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More