Cum arată «toleranța» activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România?

 


Pângărirea și sfărâmarea obiectelor de cult, introducerea în anus a crucifixelor și a statuetelor religioase – într-un cuvânt, aceasta este ceea ce numesc unii „toleranță”.

În timpul unei manifestații (din deja celebra serie „Slut Walk”) a activiștilor pro-homosexualitate și pro-avort care a avut loc în Brazilia, de o „atenție specială” s-au „bucurat” obiecte de cult catolice.

În fața mulțimii care îi proteja ținându-se de mâini în semn de solidaritate, doi activiști și-au arătat „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune”: au pângărit crucifixe, statuete ale Sfintei Fecioare și icoane, înainte de a le sfărâma cu ciocanul, așa după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, apărute în presa locală, în cotidianul Jornal Nacional.

Cine sunt cei doi și dacă au fost sau nu sancționați nici nu mai contează. Acceptarea și chiar protejarea lor de către mulțimea participantă la o manifestație oricum obscenă și dezgustătoare spune totul.

Cei care cunosc istorie recentă vor fi izbiți de asemănarea dintre aceste practici și cele ale bolșevicilor din perioada leninistă a Rusiei Sovietice. În definitiv, rădăcinile ideologice sunt absolut aceleași. Prima paradă a homosexualilor a avut loc în Rusia Sovietică în 1918:
„… la Petrograd (Sankt Petersburg), la 19 decembrie 1918, a defilat o paradă a lesbienelor, care au aniversat un an de la decretul «Cu privire la abolirea căsătoriei». Troțki nota, în memoriile sale, că Lenin a afirmat cu bucurie la auzul acestei vești: «Țineți-o tot așa, tovarăși!». La acea paradă, se purtau pancarte de tipul: «Jos cu rușinea». Acest apel, în cele din urmă, a fost preluat și utilizat pe scară largă în iunie 1918, atunci când mai multe sute de reprezentanți ai ambelor sexe au mărșăluit prin centrul Petrogradului complet goi.”

Este stringent necesar să ne trezim la realitate cât mai este vreme! Altfel vom fi inundați și sufocați și noi, aici în România, de acest ocean imund de perversiune. Inacțiunea și indiferența ne fac părtași la declinul societății, care a devenit tot mai debusolată și dezaxată. Toleranța și acceptarea nu reprezintă repere morale atâta timp cât sensurile lor sunt răstălmăcite într-o smintită răsturnare a valorilor.
Nu vă faceți iluzii, nici în Brazilia, nici în Occidentul care azi tolerează astfel de manifestări nu a fost dintotdeauna astfel…


Citiți și:

Revoluţia Queer şi agenda gay în România. Minciunile activiştilor anti-referendum pentru căsătorie

Iată cum este desființată propaganda LGBT

 

yogaesoteric
26 noiembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More