Cum funcţionează şi în ce mod sunt folosite noile tehnologii Wi-fi fie pentru a controla, fie pentru a distruge grupuri de oameni!

 

Dat fiind că tot ceea ce există este în realitate energie, ce modalitate ar fi mai bună pentru a manipula în mod voalat oamenii decât prin controlul câmpurilor invizibile ubicuitare de energie? Aşa cum spune metafora: „controlează marea, ca să controlezi peştii”.

Câmpuri invizibile de energie generate tehnologic, „internetul cosmic”, creează o poluare din ce în ce mai mare. Acestor câmpuri electromagnetice de frecvenţă joasă (CEFJ) li se acordă o atenţie insuficientă în media principală. Ele sunt generate de turnuri de emisie radio, turnuri pentru telefonie mobilă, contoare „inteligente” şi wi-fi pentru diferite aplicaţii.

Toate acestea afectează câmpul bio-energetic al fiinţei umane şi, astfel, sănătatea ei. Expunerea necontenită la astfel de câmpuri electromagnetice poate determina boli ale sistemului nervos, dereglări hormonale, poate afecta starea mentală… iar lista nu se opreşte aici.

Aducerea acestei tehnologii în viaţa cotidiană are de-a face cu Agenda 21 a ONU (care conține obiective ale așa-zișilor Iluminați).
Tehnologia „smart” este clasica sabie cu două tăişuri. Tehnologia pune CEFJ în mediu, pentru utilizarea comunicaţiilor în afaceri şi acasă sau în trup, pentru funcţionarea medicamentelor etc. Aceste schimburi informaţionale pot fi preluate şi direcţionate spre un centru de supraveghere şi control aflat la mulţi kilometri distanţă, care poate, la rândul lui, să trimită înapoi informaţii distorsionate corespunzătoare unui răspuns.

Răspunsul poate implica inserarea de tipare de gândire sau chiar alterări ale percepţiilor utilizatorilor… deci nu vă lăsaţi păcăliţi să credeţi că sistemele „smart” există doar pentru propriul dvs beneficiu.

Ideea din spatele tuturor acestora este aceea de a stabili o grilă de control global printr-o sub-realitate indusă tehnologic. Utilizând frecvenţele adecvate, o realitate falsă poate fi „aruncată” asupra noastră oricând, fie ca indivizi, fie ca grupuri ţintite, sau chiar asupra întregii populaţii a globului.

Iată încă un sistem creat pentru a ne îndepărta de la a realiza că suntem de fapt fiinţe umane spirituale, care dispunem de resurse infinite.
 
Ca efect, aceasta se corelează cu inteligenţa artificială şi cu Agenda Transumanistă (mișcare intelectuală și culturală internațională care sprijină folosirea noilor științe și tehnologii pentru a modifica abilitățile și aptitudinile mentale și fizice ale oamenilor). De exemplu, așa se explică de ce Google vrea să pună 180 de sateliţi pentru CEFJ Wi-fi (care să ne „prăjească”) în jurul planetei. Toţi sateliţii sunt parte din planul pentru extinderea controlului pe care obsedaţii de putere se pregătesc să îl obţină.

Toate acestea pot fi prea puţin credibile pentru unii oameni, mai ales fiindcă nu s-a făcut vreo referire la astfel de informații în mass-media principală. Totuși, luaţi în considerare operaţiunile de control prin intermediul tehnologiilor avansate care ar putea merge dincolo de limitările de sub 0,05% din spectrul electromagnetic vizibil.

Gândiţi-vă cum undele cerebrale ale creierului uman, câmpurile energetice, aurice, astrale pot fi monitorizate de la distanţă, informaţii despre ele sunt colectate şi descărcate într-un centru de control. Apoi, ca răspuns, prin intermediul tehnologiei avansate, pot fi trimise în mod deliberat câmpuri informaţionale asociate, dar menite să altereze percepţiile, gândurile, trăirile şi emoţiile, pentru a crea realitatea dorită de controlorii manipulatori.

Sperăm totuși că în curând tot mai mulţi oameni se vor trezi la realitate şi vor împiedica îndeplinirea planurilor secrete malefice ale elitei satanice care conduce din umbră omenirea.


Citiţi şi:

Contoarele aşa-zis inteligente – o nouă modalitate de spoliere, îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă (I)
Elitele așa-zișilor ILUMINAȚI nu mai acţionează demult doar pentru a câştiga bani. Ei au deja toţi banii din lume. Atunci de ce o fac?

Wi-fi: moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii

 


yogaesoteric
21 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More