Cum ne afectează viaţa energiile malefice


Ştiţi că fericirea atrage fericire, corect? Deci, oamenii pozitivi atrag energie pozitivă, persoanele negative sunt atrase de energie negativă. Avem tendinţa de a percepe energia negativă ca ceva ce alte persoane au. Sigur, uneori suntem foarte negativişti „du-te departe şi lasă-mă în pace lume”, dar ştiţi că negativitatea se poate înrădăcina în voi şi va fi neobservată? Asta pentru că negativitatea poartă o deghizare numită „realitate”. Este uşor să zici că eşti „doar realist” neîndrăznind să visezi şi să crezi în acel vis.

Se presupune că oamenii pozitivi nu sunt realişti – ei sunt naivi, că aceştia sunt în faza de negare cu capul blocat în nisip şi că ei pun zâmbete false în faţa dificultăţilor şi aşa mai departe. Dar ei sunt cu adevărat fericiţi sau are legătură cu energia lor pozitivă? Luaţi în considerare acest lucru: de când „a fi realist” înseamnă că lucrurile vor merge prost şi să acceptaţi că acesta este adevărul?

A fi realist nu înseamnă că eşti negativ în mod automat. Atunci când vedeţi lumea dintr-un punct de vedere realist, nu vă va ajuta, dar versiunea negativă a realităţii voastre este negativă. Dacă versiunea voastră de realitate este negativă, vă condiţionaţi să credeţi că tot ceea ce poate merge prost va merge prost şi tot ce poate merge bine, va merge probabil prost. Convingeriile inconştiente care au avut loc te fac o persoană negativă fără ca voi să fiţi conştienţi de ea.

În cazul în care această negativitate este atât de înrădăcinată în voi şi nu ați observat, cum veți face pentru a determina dacă sunteți bocaţi într-un nor de energie negativă care atrage persoane nepotrivite, situaţii greşite şi sentimente greşite? Şi cum puteţi fi siguri că această negativitate nu se va perpetua?


Iată un test rapid pentru a măsura nivelul de energie negativă din voi:


 
Te plângi? Tot timpul sau doar uneori?
De multe ori discuţi ce se întâmplă rău în lume sau ceea ce este bine? Aceasta include vremea „teribilă”, traficul „oribil”, economia „proastă”, legi „proaste” etc.
Critici? Tot timpul sau doar anumiţi oameni?
Eşti atras de drame şi dezastre (te poate dezlipi cineva de la televizor atunci când este o ştire cu un dezastru?)
Dai vina pe tine? Tot timpul sau doar în anumite situaţii?
Crezi că nu ai niciun control asupra celor mai multe rezultate?
Te simţi o victimă? Vorbeşti despre oamenii care fac lucruri pentru tine?
Eşti recunoscător pentru ceea ce este sau vei fi recunoscător când lucrurile sunt potrivite pentru tine?
Simţi că lucrurile se petrec cu tine? Sau crezi că ele se petrec prin tine?

Aceste ultime două puncte sunt importante: în cazul în care nu eşti recunoscător decât atunci când lucrurile merg bine, eşti negativ. Dacă eşti recunoscător pentru ceea ce este, inclusiv şcoala vieţii neplăcută, atunci poţi invita mai multă energie pozitivă în viaţa ta.

Crezând că lucrurile care ţi se petrec ţie te pun în rol de victimă, este uşor să fii negativ pentru că este convenabil să renunţi la această putere. Ia în considerare şi această variantă: cine sau ce este de vină atunci când lucruri bune ţi se petrec? Nu eşti de acord că eşti responsabil de lucrurile bune care ţi se petrec – ai muncit din greu, l-ai câştigat etc., dar dai vina pe evenimente extreme sau pe alte persoane atunci când ai parte de un eşec? Deci când ţi se petrec lucruri bune acestea sunt un rezultat a ceea ce faci, dar când se petrec lucruri rele, ei sunt de vină? Nimănui nu îi place să audă asta. Este nevoie de curaj pentru a accepta că tu îţi creezi experienţa de viaţă!

Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre întrebările de mai sus, îți atragi energie negativă într-o oarecare măsură! Pentru a şterge energia negativă şi să îţi ridici vibraţia, va trebui să te antrenezi pentru a alege o atitudine pozitivă.

Iată o idee interesantă de luat în considerare: ai observat că oamenii pozitivi par că obţin tot ceea ce îşi doresc de la viaţă şi chiar dacă lucrurile nu merg, ei tot se bucură de viaţa lor, în timp ce oamenii negativi se vaită despre nenorocirile lor şi chiar şi de lucrurile bune din viaţa lor?


Încercaţi aceşti trei paşi pentru a şterge energia negativă:

1. Atitudinea – „Când te gândeşti că totul este din vina altcuiva, vei suferi foarte mult. Când îţi vei da seama că tot ce izvorăşte este doar de la tine, vei învăţa pacea şi fericirea” – Dalai Lama

2. Anulează gândurile negative şi înlocuiește-le cu gânduri pozitive. Acest lucru se face cu practică, dedicare şi te va face să iei o decizie de a vedea lumea prin ochii „ceea ce chiar poate merge” în loc de „poate merge prost”.

3. Utilizaţi iubirea ori spiritualitatea pentru a şterge energia negativă şi să aduceţi mai multă lumină şi dragoste în viaţa voastră. Fiţi pozitivi, în loc să absorbiţi negativitate. Depăşiţi trecutul. Credeţi în intuiţie în loc de „realitate”. Nimeni nu vrea ca energia negativă să pătrundă în viaţa lui, dar mulţi dintre noi permitem acest lucru. Îl permitem inconştient, bazându-ne pe trecutul care sugerează un rezultat inevitabil la anumite situaţii. Când o să depăşiţi acestă condiţie, vă veţi da seama că viitorul nu este bătut în cuie şi veţi avea mai mult control asupra situaţiei voastre decât aţi crede – atunci veţi putea începe în a proiecta în mod conştient viaţa voastră.
Ce se va petrece atunci? Energia voastră pozitivă va atrage ceea ce consideră că este bun şi potrivit pentru voi: oameni, situaţii, lucruri… şi veţi observa o creştere uriaşă în fericire şi pace interioară.

De ce să nu alegem energia pozitivă? Dacă vei face unele modificări, vei observa rapid multe transformări pozitive în viaţa voastră. Bucuraţi-vă de sentimentele bune şi de abundentă!

Sursa: amosnews.ro

Citiți și:

Optimism = sănătate; Pesimism = boală, suferinţă

Tehnică specială de protecţie aurică împotriva influenţelor ostile sau perturbatoare

 

yogaesoteric
27 iulie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More