Cum oprim plandemia?

 de Kevin Mugur Galalae

Profesorului de geopolitică Kevin Mugur Galalae, cercetător cu activitate științifică în Canada, Germania, Marea Britanie și România, a redactat un studiu pe care îl publicăm integral mai jos ca punct de vedere interesant asupra stării actuale globale. În calitatea sa de activist, Kevin Mugur Galalae are o propunere greu fezabilă dar și una foarte simplă pentru blocarea plandemiei, însă la fel de greu de realizat din motive simple: 99% din mijloacele de informare ale planetei s-au redus la a fi oficine de propagandă mincinoasă mituite direct de către stat sau de către marii magnați vizibili sau invizibili din spatele plandemiei, miliardari care și-au însutit averile în această perioadă.

Cum oprim plandemia?

Europa și întreaga lume sunt în haos, deoarece măsurile pe care guvernele le iau pentru a preveni răspândirea virusului covid-19 fac de zece ori mai multe daune decât virusul în sine, atât fizice cât și economice.

Oamenii de pretutindeni nu mai pot tolera minciunile flagrante și nerușinate pe care autoritățile naționale și internaționale, precum și mass-media, le repetă la nesfârșit prin fiecare canal oficial și mainstream, cauzând nespuse vătămări psihologice și emoționale ființor umane de pe întreaga planetă.

Oamenii au devenit conștienți într-un mod dureros de faptul că drepturile și libertățile fundamentale pentru care nenumărate generații au luptat și au murit nu mai există și că cei de la putere au instituit un stat totalitar global sub pretextul unei pandemii.

Din ce în ce mai mulți oameni din fiecare colț al lumii se trezesc la realitatea că virusul covid-19 este o invenție politică și că lumea nu se află în ștrangularea unei pandemii, ci a unei plandemii, adică a unei pandemii planificate de om și deci iluzorie.

Într-un număr tot mai mare, oamenii de pretutindeni ies în stradă pentru a opri nebunia și minciunile, dar fără rezultate notabile, deoarece guvernele sunt hotărâte să-și urmeze măsurile ucigașe până la capăt.

Dar nici temerile poporului, nici nebunia guvernelor, nici minciunile mass-media nu pot fi oprite fără ca oamenii să știe de ce guvernele au fost de acord să coopereze în această plandemie și să sacrifice tot capitalul politic și credibilitatea întregului sistem, pentru a merge până la capăt. Cu toate acestea, răspunsul este simplu și are rădăcini în geopolitică, nu în medicină, deoarece aceasta este o criză politică, nu medicală.

Guvernele lumii au aderat la Agenda pentru Dezvoltare Durabilă a Națiunilor Unite (1), care este bine mediatizată, dar nu poate fi realizată decât dacă se execută mai întâi programele de decarbonizare (2) și depopulare, iar acestea nu se pot face în mod deschis, deoarece primul necesită distrugerea multor sectoare economice și al doilea ‒ crimă în masă.

Obiectivele de decarbonizare sunt precizate în Acordul de la Paris (3), un tratat internațional obligatoriu din punct de vedere juridic privind schimbările climatice, adoptat de 196 de state la Paris pe 12 decembrie 2015 și intrat în vigoare pe 4 noiembrie 2016. Scopul său este de a limita încălzirea globală la 1,5 grade Celsius în comparație cu nivelurile preindustriale, iar pentru ca aceasta să se petreacă, lumea ar fi nevoie să atingă mai întâi vârful global al emisiilor de gaze cu efect de seră cât mai curând posibil și neutralitatea carbonului până la mijlocul secolului, aceasta fiind cea mai dificilă, perturbatoare și costisitoare măsură din istoria omului.

Obiectivul depopulării nu este explicit nicăieri, deoarece implică genocid și crime împotriva umanității, dar fără el nu sunt posibile decarbonizarea și nici sustenabilitatea, motiv pentru care acest obiectiv este urmărit în secret cu acordul tacit al majorității guvernelor lumii. Implicit, totuși, obiectivul depopulării apare în Indexul de Depășire (Overshoot Index) (4), care descrie nivelurile sustenabile ale populației din fiecare regiune și țară de pe pământ și gradul în care lumea este suprapopulată.

Există ȋnsă o mulțime de documente oficiale care indică planul mondial de stabilizare a populației, începând cu Planul de Acțiune (5) al populației mondiale din 1974, care a fost rezultatul Conferinței Mondiale a Populației de la București (6). Stabilizarea populației la nivelul actual de 7,8 miliarde de oameni face totuși durabilitatea imposibilă chiar dacă fiecare țară industrializată și-ar opri dezvoltarea și fiecare țară subdezvoltată ar accepta sărăcia perpetuă.

Având în vedere această dilemă, guvernele lumii au decis să efectueze atât decarbonizarea cât și depopularea sub pretextul unei plandemii și au conceput pandemia SARS-CoV-2 în acest scop. O plandemie permite guvernelor să execute atât depopularea cât și decarbonizarea concomitent, în timp ce învinovățesc natura pentru devastarea cauzată. O plandemie este, de asemenea, controlabilă, în timp ce o pandemie nu poate fi controlată de om.

O plandemie permite lumii, de asemenea, să urmărească selectiv decarbonizarea și depopularea. Întrucât 75% din emisiile mondiale de gaze cu efect de seră sunt produse de națiunile G 20 (7), numai aceste țări sunt supuse unor măsuri restrictive care sunt reale și substanțiale și bineînțeles mascate ca măsuri de prevenire a pandemiei. Dar chiar și între aceste națiuni, numai cele mai bogate, și anume cele din Uniunea Europeană și SUA, impun măsuri mult mai restrictive decât celelalte; motivul fiind că își pot permite să sprijine oamenii financiar și că ele sunt responsabile pentru marea majoritate a gazelor de seră acumulate în atmosferă (8), deoarece sunt industrializate de cel mai mult timp.

În cazul Uniunii Europene, restricțiile de circulație și consum sub pretextul prevenirii pandemiei sunt cele mai abuzive din lume, fiindcă UE a decis să aibă cele mai ambițioase obiective de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră din lume, așa cum este menționat în Pactul Ecologic European (9), ȋn Legea Europeană a Climei (10) și ȋn Viziunea Europeană Strategică (11). În timp ce întreaga lume caută o reducere anuală de 7% a emisiilor de CO2, UE caută o reducere de 20%, deci de aproape trei ori mai mult.

Programul de depopulare necesită același raționament, deoarece națiunile dezvoltate, aflate în ultima etapă a tranziției demografice (12) a programului de depopulare, au piramide de populație inversate (deci au prea mulți bătrâni și prea puțini tineri pentru a suporta povara bătrânilor) și vor să scape de cât mai mulți bătrâni; iar întrucât țările în curs de dezvoltare, care se află în primele etape ale tranziției demografice a programului de depopulare, au în continuare piramide populaționale în expansiune (adică prea mulți tineri care procrează prea repede), se urmărește să se sterilizeze cât mai mulți tineri posibil.

Ambele obiective pot fi realizate cu vaccinuri covid-19 și numai cu vaccinuri, motiv pentru care guvernele insistă să vaccineze fiecare adult, iar diferite grupe de vârstă sunt vaccinate în perioade diferite și, desigur, cu loturi de vaccinuri diferite care sunt fabricate pentru a obține diferite rezultate? Că vaccinarea obligatorie sau cvasi-obligatorie a tuturor adulților a fost planificată în același timp cu plandemia este dovedit de documentele oficiale ale UE, și anume Foaia de Parcurs Privind Vaccinarea (Roadmap on Vaccination) (13), și ale SUA, și anume Planul Național de Imunizare a Adulților (National Adult Immunization Plan) (14) și documentul său însoțitor Calea către Implementare (A Path to Implementation) (15). Toate acestea arată că vaccinarea obligatorie a tuturor adulților a fost decisă încă din 2018. Eu am prevăzut aceasta în 2016 și am avertizat lumea (16) asupra ce va urma.

Faptul că depopularea și decarbonizarea sunt adevăratele obiective ale plandemiei este demonstrat de succesul deplin cu care obiectivele de depopulare și decarbonizare se realizează, în timp ce în privința pandemiei nu s-a făcut niciun fel de progres. Nu contează că toate statisticile legate de pandemie (17) sunt total fictive, de la ratele de mortalitate la ratele de infecție, ele arată mai puține decese și infecții în 2020 decât în 2021, ceea ce înseamnă nu numai că măsurile de prevenire a pandemiei nu au avut niciun efect preventiv, dar că, de fapt, ele au avut un efect dăunător.

Pe de altă parte, datele privind depopularea și decarbonizarea arată că obiectivele sistemului au fost îndeplinite pe deplin. Datele Agenției Internaționale de Energie (18) (IEA) dovedesc că în 2020 lumea a realizat pe departe cea mai mare scădere a emisiilor de CO2 din istorie, o scădere de 2,6 miliarde de tone metrice de CO2, de două ori reducerea înregistrată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, de peste patru ori comparativ cu Marea Depresie din anii 1930 și de peste șase ori comparativ cu criza financiară din 2008.

Mai mult decât atât, studiul Global Energy Review: Emissions CO2 in 2020 (19) arată că lumea a realizat exact procentul reducerilor emisiilor de gaze cu efect de seră calculat ca fiind necesar de raportul ONU din 2019 (UN Emissions Gap Report 2019) (20) privind decalajul emisiilor pentru a limita încălzirea globală la 1,5 grade Celsius, și anume 7%.

Obiectivele de depopulare sunt la fel de exact îndeplinite, conform datelor privind scăderea fertilității, mortalitatea vârstnicilor, speranța de viață și decesul de foame; deci pe toate metricele depopulării, fără excepție.

Pe plan reproductiv, noile date arată că numărul spermatozoizilor este în pericol să ajungă la zero până în 2045 (21), ceea ce ar însemna sfârșitul omenirii, dar nici OMS, nici vreun guvern nu spune și nu face nimic în acest sens. Autoritățile sunt la fel de neîngrijorate de prezența omniprezentă a neurotoxinelor în mâncarea de bebeluși (22) și de scăderea drastică a coeficientului de inteligență (IQ) (23), ambele având implicații mult mai mari pentru supraviețuirea omenirii decât pandemia covid-19, chiar dacă ea ar fi reală. Și există de asemenea o tăcere totală și o lipsă de acțiune asupra declinului fertilității la nivel mondial (24) și a celor 83 de națiuni, reprezentând jumătate din populația lumii, cu fertilitate sub nivel de înlocuire.

Datele agregate din Germania, colectate de Institutul Robert Koch și publicate de Corona-blog.net sub titlul Dramatischer Anstieg der Todesfälle unter Senioren seit Beginn der Corona-Schutzimpfungen (25) (Creștere dramatică a numărului de decese în rândul seniorilor de când a început vaccinarea la Corona, date disponibile și în limba engleză) (26), arată că rata mortalității în rândul categoriei de vârstă de peste 80 de ani este de cinci până la de zece ori mai mare după ce a început campania de vaccinare decât înainte.

Datele care provin din Marea Britanie sunt la fel de concludente și înspăimântătoare. Ele arată că: „Recrudescența atât în spitalizări cât și în decese este dominată de cei care au primit două doze de vaccin, cuprinzând în jur de 60% și respectiv 70% din val.” (paragraf 32, pagina 10) (27).

Dacă națiunile dezvoltate nu ar avea o problemă de plată a costurilor medicale (28) și a pensiilor (29), și dacă guvernele lor nu ar impune cu nerușinare totală vaccinurile experimentale covid-19 asupra populației, aș fi înclinat să atribui acest aspect unui an greu.

Dar dovezile sunt clare și publice, deoarece nici vaccinul împotriva covid-19 de la Pfizer (30), nici cel Astra Zeneca (31) și nici Moderna (32) nu au trecut testele de faza a treia și ca atare sunt experimentale. Mai mult decât atât, vaccinurile bazate pe tehnologia ARNm (Pfizer și Moderna) nu au funcționat și nu au fost folosite niciodată și reprezintă o amenințare existențială pentru umanitate, avertizează experții (33).

În niciun alt moment din istorie nu a fost forțată administrarea unor vaccinuri experimentale asupra întregii populații globale, vaccinuri care s-au dovedit deja a fi mortale nu numai de către oamenii de știință (34) ci și de EMA (35), principala autoritate medicală din Europa, în ciuda strigătelor disperate ale experților în medicină (36). Cu toate acestea, guvernele vor să credem că vârstnicii sunt primii în rândul vaccinaților împotriva covid-19 deoarece sunt vulnerabili și este nevoie să fie protejați.

Nu este deci nicio surpriză că Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (Vaccine Adverse Event Reporting, VAERS) a început să înregistreze cea mai mare creștere de spitalizări și decese cauzate de vaccinuri de când a fost creat de guvernul American.

 

Uciderea bătrânilor și a bolnavilor cronici de către guverne sub pretextul pandemiei, dar de fapt prin protocoale de tratament criminale, prin închiderea spitalelor și prin împiedicarea furnizării serviciilor medicale către bolnavi, a redus deja speranța de viață în majoritatea țărilor europene (37), conform datelor eliberate de Eurostat; ceea ce nu s-a mai petrecut în istoria Europei de la al Doilea Război Mondial și în ciuda faptului că mortalitatea generală nu a crescut, ceea ce nu s-a mai petrecut niciodată ȋn istoria omenirii și indică un atac asupra dreptului de viață al bătrânilor.

În România speranța de viață a fost deja redusă cu 1,4 ani dar Guvernul continuă să închidă spitalele țării (38) lăsând pacienții fără îngrijire medicală.

Perturbarea provocată lanțurilor de aprovizionare prin măsurile ilogice de prevenire a pandemiei a dat naștere la o foamete globală catastrofală (39) care va costa viața a 300 de milioane de oameni din întreaga lume, chiar oamenii care trăiesc în sărăcie extremă și despre care ONU spune că încearcă să ȋi salveze. Dar în loc să-i hrănească pe cei flămânzi, sistemul internațional își varsă toate resursele financiare în vaccinarea întregii populații globale împotriva unui virus care are o rată a mortalității de 0,9% conform OMS și mult mai mică, de la 0,1 la 0,3%, potrivit altor surse (40). Până în prezent, 5,5 milioane de oameni ar fi murit din cauza plandemiei covid-19, dar 300 de milioane vor muri de foamea cauzată de măsurile de prevenire a pandemiei și nenumărați alții vor muri din lipsă de îngrijire medicală, depresie și disperare.

În mod clar, măsurile de prevenire a pandemiei luate de guverne au făcut minuni pentru obiectivele sistemului de depopulare și decarbonizare, dar nu au avut niciun efect asupra combaterii pandemiei.

Acum că este clar pentru toți de ce guvernele au decis să aplice strategia plandemiei, întrebarea este cum să le oprim? Și răspunsul este simplu, asigurându-ne că nu își pot îndeplini nici obiectivul de decarbonizare și nici pe cel de depopulare, ceea ce este destul de ușor dacă oamenii dau dovadă de solidaritate. Demonstrațiile nu vor face aceasta, așa cum am văzut deja. Manifestațiile sunt întâmpinate cu violență de către guverne. Guvernele lumii s-au angajat în mod deliberat în distrugerea economiei mondiale și a vieții umane pe o scară nemaivăzută până acum și au anihilat deja toate drepturile și libertățile noastre și nu ni le vor returna în mod liber doar pentru că mergem pe stradă, pentru că dacă fac aceasta, toți cei responsabili își vor petrece restul vieții după gratii sau vor fi executați pentru crime împotriva umanității.

Strategia de decarbonizare prin plandemie poate fi oprită pornind motoarele mașinilor noastre și lăsându-le să meargă la relanti ore în șir. Aceasta va eviscera toate limitările de trafic, blocările și restricțiile impuse de guverne pentru scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră. În loc să ne pierdem timpul și energia mărșăluind pe străzi și implorând guvernele noastre să oprească plandemia, le vom forța să alerge după noi pentru a opri motoarele. În acest fel vom întoarce roata. Și din moment ce resursele guvernelor sunt limitate, acestea vor deveni în curând epuizate și nu vor mai avea altă opțiune decât să realizeze decarbonizarea în mod deschis și în cadrul statului de drept. Mai mult decât atât, din moment ce guvernele continuă să pretindă că respectă statul de drept și dreptul de a demonstra, este necesar doar să plasăm un semn pe parbrizele automobilelor noastre la relanti care să spună că manifestăm împotriva strategiei de decarbonizare prin plandemie. Astfel vom lega mâinile guvernelor la spate și le vom face șah mat.

Strategia de depopulare prin vaccinare este la fel de ușor de oprit. Este necesar doar să refuzăm toate testele covid, care sunt frauduloase (41), și toate vaccinurile covid, care sunt ucigașe (42), precum și pașapoartele de vaccinare, care sunt destinate să ne supună depopulării prin vaccinare și să ne reducă libertatea de mișcare pentru a reduce emisiile de CO2. Aceasta va face ca depopularea prin programul de vaccinare să fie ineficientă, iar guvernele vor fi nevoite să urmărească stabilizarea populației prin mijloace legale și morale și nu prin sabotaj economic, foamete, genocid și crime împotriva umanității.

Dacă nu oprim guvernele acum, sistemul va continua în același mod până în 2025, când va dezlănțui următoarea plandemie, plandemia SPARS (43), care a fost deja planificată și exersată, așa cum și plandemia SARS-CoV-2 (44) a fost planificată și exersată cu un an înainte de a fi dezlănțuită.

Omenirea poate să realizeze atât o reducere a populației, cât și decarbonizarea, dar nu prin aceste mijloace, care sunt distructive și criminale și cauzează mult mai mult rău decât bine. Problemele existențiale ale reducerii populației și decarbonizării pot fi realizate legal, etic și echitabil prin mijloacele pe care le-am descris în cartea mea Viitorul Guvernării Globale (The Future of Global Governance).

Nu putem permite ca o dictatură globală să pună mâna pe lume și să ne trateze ca pe niște paraziți. Putem și vom rezolva problemele noastre existențiale fără a ne abandona umanitatea sau drepturile și libertățile fundamentale.

Putem fi forțe active în lupta pentru existența noastră, nu obstacole pasive. Este dreptul nostru ca ființe umane și ca membri egali ai acestei civilizații.

Autor: Kevin Mugur Galalae

Note:
1. Transformarea Lumii Noastre: Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă, 2015
2. Politica energetică: principii generale, 2020
3.Acordul de la Paris, 2016
4. Overshoot Index, 2016
5. Planul de Acțiune, August 1974
6. Conferința Mondială a Populației, București 1974
7. G20
8. Who has contributed most to global CO2 emissions?, Our World in Data, 1 October 2019
9. Pactul Ecologic European, December 2019
resource.html (europa.eu)
10. Legea Europeană a Climei, September 2020
11. Viziunea Europeană Strategică, November 2018
12. Tranziție Demografică
13. EU Roadmap on Vaccination, 2018
2019-2022_roadmap_en.pdf (europa.eu)
14. National Adult Immunization Plan, 2018
National Adult Immunization Plan (hhs.gov)
15. A Path to Implementation, 2018
National Adult Immunization Plan: A Path to Implementation (hhs.gov)
16. Turning Nature against Man: The Role of Pandemics, Vaccines and Genetics in the UN’s Plan to Halt Population Growth, Kevin Galalae, Epidemiology, 2016
17. Coronavirus Statistics, Worldometers, 10 April 2021
Coronavirus Update (Live): 135,440,480 Cases and 2,931,627 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic – Worldometer (worldometers.info)
18. IEA data, 2021
Annual change in global energy-related CO2 emissions, 1900-2020 – Charts – Data & Statistics – IEA
19. Global Energy Review: CO2 Emissions in 2020
Global Energy Review: CO2 Emissions in 2020 – Analysis – IEA
20. UN Emissions Gap Report 2019
EGR2019.pdf (unep.org)
21. No More Babies: The Hormone-altering chemicals threatening human procreation, Politico, 10 March 2021
No more babies? The hormone-altering chemicals threatening human procreation – Politico
22. Almost 100% of baby foods tasted contain neurotoxins including lead, arsenic: Study, Newsweek, 17 September 2019
Almost 100 Percent of Baby Foods Tested Contain Neurotoxins Including Lead, Arsenic: Study (newsweek.com)
23. Technology is on the rise, while IQ is on the decline, Forbes, 29 April 2020
Technology Is On The Rise, While IQ Is On The Decline (forbes.com)
24. What does the world need? More humans, Bloomberg, 29 March 2021
Global Fertility Rate: A Population Crash Is Coming – Bloomberg
25. Dramatischer Anstieg der Todesfälle unter Senioren seit Beginn der Corona-Schutzimpfungen, corona.blog-net, 2 März 2021
Dramatischer Anstieg der Todesfälle unter Senioren seit Beginn der „Corona-Schutzimpfungen” – corona-blog.net (corona-blog.net)
26. Dramatic increase in deaths among seniors since corona vaccinations began, 2 March 2021
Dramatic increase in deaths among seniors since „corona vaccinations” began – Telegraph
27. SPI-M-O: Summary of further modelling of easing restrictions – Roadmap Step 2 Date: 31 March 2021
28. Forecasted trends in disability and life expectancy in England and Wales up to 2025: a modelling study, by Dr. Maria Guzman-Castillo et al, The Lancet, 23 May 2017
Forecasted trends in disability and life expectancy in England and Wales up to 2025: a modelling studyThe Lancet Public Health
29. Ageing Europe – statistics on pensions, income and expenditure, EUROSTAT, July 2020
Ageing Europe – statistics on pensions, income and expenditure – Statistics Explained (europa.eu)
30. ClinicalTrials.gov Identifier: NCT04368728
Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals – Full Text View – ClinicalTrials.gov
31. ClinicalTrials.gov Identifier: NCT04516746
Phase III Double-blind, Placebo-controlled Study of AZD1222 for the Prevention of COVID-19 in Adults – Full Text View – ClinicalTrials.gov
32. ClinicalTrials.gov Identifier: NCT04470427
A Study to Evaluate Efficacy, Safety, and Immunogenicity of mRNA-1273 Vaccine in Adults Aged 18 Years and Older to Prevent COVID-19 – Full Text View – ClinicalTrials.gov
33. Dire Warning of the Vaxpocalypse by Heroic Defectors from Team Jab, 23 March 2021
Dire Warning of the Vaxpocalypse by Heroic Defectors from Team Jab | Winter Watch
34. AstraZeneca: German team discovers thrombosis trigger, DW, 19 March 2021
AstraZeneca: German team discovers thrombosis trigger | News | DW | 19.03.2021
35. AstraZeneca vaccine linked to rare blood clots, says EMA official, Politico, 6 April 2021
36. Rebuttal letter to European Medicines Agency from Doctors for Covid Ethics, 1 April 2021
Rebuttal letter to European Medicines Agency from Doctors for Covid Ethics, April 1, 2021 | by Doctors for Covid Ethics | Apr, 2021 | Medium
37. Life Expectancy decreased in 2020 across the EU, EUROSTAT, 7 April 2021
38. Pacienții de la Foișor, mutați vineri noapte în alte unități medicale după ce instituția de Ortopedie a devenit spital COVID-19, G4 Media, 9 aprilie 2021
39. Amid Threat of Catastrophic Global Famine, COVID-19 Response Must Prioritize Food Security, Humanitarian Needs, Experts Tell General Assembly, UN, 4 December 2020
Amid Threat of Catastrophic Global Famine, COVID-19 Response Must Prioritize Food Security, Humanitarian Needs, Experts Tell General Assembly | Meetings Coverage and Press Releases (un.org)
40. Mergel, D. Covid-19 Fatality Rate Between 0.1 and 0.3%, Gangelt and Santa Clara Combined. Preprints 2020, 2020070155 (doi: 10.20944/preprints202007.0155.v1).
Covid-19 Fatality Rate Between 0.1 and 0.3%, Gangelt and Santa Clara Combined[v1] | Preprints
41. The insanity of the PCR testing saga, Joseph Mercola, 24 March 2021
The Insanity of the PCR Testing Saga – LewRockwell
42. Government Database Shows 7,844 Injuries and 181 Deaths Following COVID Vaccine as of Jan. 15 says Children’s Health Defense, Children’s Health Defense, 28 January 2021
43. The SPARS Pandemic 2025-2028: A Futuristic Scenario to Facilitate Medical Countermeasure Communication, Johns Hopkins Center for Health Security, 5 March 2020
The SPARS Pandemic 2025-2028: A Futuristic Scenario to Facilitate Medical Countermeasure Communication (centerforhealthsecurity.org)
44. Event 201, Johns Hopkins Center for Health Security, 18 October 2019
Event 201, a pandemic exercise to illustrate preparedness efforts (centerforhealthsecurity.org)

Citiți și:
Stakeholderii plandemiei (I)
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More