Relaxează-te în orgasm

de Oltea Mutulescu

Pentru un cuplu tantric întâlnirea erotică este completă, căci fuziunea dintre iubiţi trece bariera trupurilor şi îi proiectează într-o dimensiune cosmică. Pentru a atinge o asemenea stare de expansiune interioară arta tantrică de a iubi te învaţă să rămâi relaxat în timp ce eşti excitat sexual. Aşa poţi primi energie erotică de la iubita, iubitul tău, iar trăirile senzuale intră în efervescenţă şi te inundă.

Acum devine posibil saltul de la excitare la desfătarea întregului trup, condiţia preliminară pentru orgasmul total, care face să-ţi vibreze fiecare celulă. Pentru a acumula senzaţii intense până la punctul de vârf al plăcerii, majoritatea oamenilor îşi tensionează muşchii, mai ales cei din jurul coapselor şi ai pelvisului. În termeni energetici, tensiunea presupune contracţia interioară, care scade simţitor capacitatea energiei de a curge prin fiinţă. Relaxarea implică în schimb expansiunea… Atunci când eşti relaxat profund, energia erotică se răspândeşte de la organele genitale în tot trupul.

Treziţi-vă simţurile prin masaj

Practicanţii tantrici încurajează expansiunea prin vizualizarea energiei sexuale care inundă ceilalţi centri subtili de forţă, în special Anahata chakra – aflat în zona plexului cardiac şi Sahashrara – aflat în dreptul fontanelei. Este vorba de cele două niveluri fundamentale – cel al afectivităţii şi cel al comuniunii supreme cu Divinitatea.

Acest ritual permite să-ţi extinzi energia sexuală, cufundându-te într-o stare de relaxare profundă, în care respiri adânc şi rar.
Abandonându-ţi trupul îţi abandonezi sufletul în iubire şi îl deschizi în faţa iubitei sau a iubitului. Concentrează-te în timp ce faceţi dragoste asupra mişcării energiei, generate de legătura dintre inimile voastre şi de excitarea voastră sexuală. Înainte de a începe, pregătiţi-vă trupurile prin atingerea erotică, treziţi-vă simţurile printr-un masaj energetic.

Planaţi pe muchia plăcerii absolute

Acest exerciţiu începe atunci când te apropii de orgasm în timpul actului erotic. În viziunea tantrică orgasmul este o contemplare interioară în care ejacularea se suspendă, nu doar se amână. Legile fizice sunt abolite prin puterea de a trăi lucid beţia simţurilor care conduc dincolo de ele. Chiar înaintea senzaţiei de intensitate maximă, atunci când simţi că muşchii sunt pe punctul de a se contracta, învaţă să dilaţi timpul relaxându-te în trăirile tale de vârf. Dacă nu poţi ajunge la orgasm fără să-ţi tensionezi fesele şi coapsele, lasă una sau două contracţii să apară în mod obişnuit, apoi nu mai face niciun efort pentru a ajunge la punctul maxim al plăcerii. Relaxează-te şi cufundă-te în starea de voluptate. După două valuri de contracţii orgasmice, inspiră. Expiră. Încet şi adânc. Relaxează-ţi muşchii abdominali în timp ce respiri. Bucură-te de senzaţii, fără a face vreun efort să le prelungeşti. Imaginează-ţi că planezi pe muchia cea mai înaltă a plăcerii, nu te arunca în abisul ei. Simţi cum stai pe această graniţă o perioadă de timp. Unul dintre voi trezeşte desfătarea celuilalt până în punctul de a avea orgasm, apoi schimbaţi rolurile, imediat înainte de momentul de vârf.

Revino şi acumulează excitarea sexuală în mod repetat, până ajungi iar aproape de culme. Fă acest lucru de câteva ori.
După ce vă armonizaţi unul cu celălalt, nu vă veţi mai gândi cine cui trezeşte plăcere şi cine ajunge în pragul orgasmului, vă veţi relaxa amândoi într-o stare de plutire, în trăirea intensă a senzaţiilor voastre, ceea ce vă prelungeşte bucuria. Plutiţi în transparenta beatitudine împreună, învăluiţi în dragostea copleşitoare pe care v-o dăruiţi reciproc.

9 noiembrie 2007
yogaesoteric

Also available in: English

1 Comentariu
  1. ionascu luigi spune

    _hormonii sexuali sint cei care sint hormonii erotici ai dragostei fiind si cei care participa la construirea organismului …in alta oridi dedei dneidei ar trebui ca oamenii sa utilizezpentru crsterea performantei
    tei iubirii erotice sexuale si dealta natura produsele apicole in psecial laptisorul de matca si polenul dar si apilarnilul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More