Cum știi că un prieten s-a „vaccinat” înainte să îți spună?

Trăim în era Messenger, fiecare dintre noi are o aplicaţie similară sau mai multe, sau măcar un cont Facebook, Instagram… Zilnic suntem bombardați cu mesaje de tot felul!

În momentul în care unul dintre prietenii sau „prietenii” tăi se „vaccinează”, sau urmează să o facă, iar tu ești anti-„vaccin”, se instalează o liniște suspectă! Nicio glumă, nicio fotografie cu prăjitura de duminică, sau cu pisica familiei, nimic!

Te întrebi, în sinea ta, dacă respectivul o fi murit?

Probabil şi el așteaptă să vadă dacă moare sau nu! Când se crede scăpat și se ivește momentul, te anunță radios că s-a „vaccinat”!

Pe blog nu este altfel: abonații care te vizitează regulat dispar ca măgarul în ceață până când își iau inima în dinți să reapară cu marea veste! Pe un blog „anti-vaccin” este de înțeles că nu mai intră cu plăcere, dar de ce în realitate se petrece înstrăinarea asta, rămâne o enigmă!

Sigur cu fiecare vaccinat în plus crește presiunea pe cei care refuză „vaccinul”!
Sigur cu fiecare „vaccinat” mai facem un pas spre dictatură!
Sigur fiecare „vaccinat” o să fie cândva „dușmanul” și/sau delatorul, vânătorul celui ne-„vaccinat”!
O știm pe undeva toți, şi cei „vaccinați”, și mai ales cei „ne-vaccinați”, și toți am ales liber (încă) consecințele actuale și care urmează!

Fiecare dintre noi o să tragă și foloasele și ponoasele hotărârilor sale; aici și dincolo! La urma urmei toate sunt o socoteală între Dumnezeu și tine!

Citiţi şi:
Ca la Auschwitz: Elevii nevaccinați, însemnați pe mână cu un număr și urmăriți
Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului

yogaesoteric
12 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More