Da, Trump i-a spus lui RFK Jr. să investigheze pericolele vaccinurilor – și de ce are importanță

Pfizer a adus o contribuție de un milion de dolari la inaugurarea lui Trump

Robert F. Kennedy Jr., nepotul președintelui John Fitzgerald Kennedy, s-a întâlnit cu viitorul președinte american la Turnul Trump din New York. Potrivit activistului anti-vaccin, Trump i-a spus că „are unele îndoieli cu privire la politica actuală privind vaccinurile” și i-a cerut să conducă o comisie pentru siguranța vaccinurilor și integritatea științifică. Ca răspuns la această cerere, Kennedy a spus că va accepta.

În acest interviu video exploziv de 12 minute cu Robert Kennedy Jr., aflăm detalii despre întâlnirea Trump-Kennedy din 2016, la care Trump i-a dat lui Kennedy acordul de a investiga pericolele vaccinurilor.

Nu este vorba de o simplă „clarificare” a ceea ce s-a petrecut. Cele mai recente cifre oficiale privind autismul? 1 din 54 de copii americani sunt autiști. Așadar, vorbim despre distrugerea masivă a vieții și despre distrugerea internă continuă a țării.

Investigarea și detalierea rolului pe care îl joacă vaccinurile în această realitate îngrozitoare s-ar cuveni să fie cea mai mare prioritate.

În interviul video de mai sus, Robert Kennedy explică faptul că, la scurt timp după ce Trump a fost ales în noiembrie 2016, noul președinte l-a contactat (pe Kennedy) și l-a invitat la o întâlnire la Trump Tower din New York.

În timpul celor două ore de discuții cu Trump, Kennedy i-a explicat faptul că o investigație cuprinzătoare a vaccinurilor ar putea fi făcută fără ca guvernul să facă vreun efort considerabil. Exista un binecunoscut Vaccine Safety Datalink [2] [2b] [2c] [2d] care, atunci când ar fi fost deschis, ar fi oferit cercetătorilor independenți acces la un vast fond de dosare medicale din SUA. Plecând de la aceste registre, s-ar putea face un caz convingător cu privire la siguranța / pericolele vaccinului.

Trump i-a dat undă verde lui Kennedy să meargă mai departe. Cu toate acestea, mai apoi au apărut blocaje.

Accesul la Vaccine Safety Datalink și la dosarele medicale a fost sever limitat. Doi anchetatori independenți au fost închiși într-o cameră – doar cu creion și hârtie – pentru a studia dosarele medicale. Camera a fost supraîncălzită intenționat la o temperatură de 105º F (40ºC). Nu a fost permisă utilizarea copiatoarelor.

Apoi, Pfizer a făcut o contribuție de un milion de dolari la inaugurarea lui Trump.

După aceea, Trump a făcut două numiri grotești în noua sa administrație – Scott Gottlieb în funcția de comisar al FDA și Alex Azar în fruntea Ministerului Sănătății și Serviciilor Umane. Amândoi au avut legături puternice cu industria farmaceutică. Azar fusese șef al companiei americane Eli Lilly și făcuse parte din consiliul de administrație al grupului comercial farmaceutic Biotechnology Innovation Organization. Scott Gottlieb a fost director la Tolero Pharmaceuticals și la gigantul farmaceutic Daiichi Sankyo. De asemenea, a lucrat pentru Glaxo; iar acum, în 2021, după ce a fost comisar al FDA, Gottlieb face parte din consiliul de administrație al Pfizer.

Ancheta lui Robert Kennedy privind vaccinurile a fost închisă.

Kennedy l-a contactat atunci direct pe președintele Trump, pentru a urmări să reaprindă ancheta privind vaccinurile? Interviul video nu abordează acest aspect.

A explicat vreodată Trump de ce a permis ca ancheta lui Kennedy să se prăbușească? Sau de ce, la întâlnirea din 2016 de la New York, i-a spus lui Kennedy să anunțe formarea anchetei privind vaccinurile, în loc să o anunțe el însuși, în calitate de nou președinte? Din câte știm, nu.

Încă un aspect. În acest interviu video, Kennedy spune că omul care menține vitalul Vaccine Safety Datalink și toate informațiile medicale la care duce, închis și departe de investigatorii independenți, este… Anthony Fauci.

Cândva, în Imperiu, toate drumurile duceau la Roma. Acum toate duc la Bunul Doctor și mai apoi la Bill Gates.

Citiți și:
Apel contra dictaturii covid și a vaccinării. Robert J. Kennedy a scris către 100.000 de avocați: Drepturile și libertățile personale sunt sub asediu în Era Covid. Acționați!
Text fundamental: Robert F. Kennedy, Jr. despre cum au ajuns celulele canceroase în vaccinuri (I)

 

yogaesoteric
9 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More