Operațiunea Coronavirus: Tendințe

Există 10 tendințe actuale care au ieșit în evidență și au devenit foarte clare în ultimele săptămâni ale operațiunii coronavirus. Acum ne aflăm la aproximativ un an și jumătate distanță de când a fost lansată escrocheria în Occident și, chiar dacă mulți oameni și-au deschis ochii cu privire la adevărata natură diabolică a agendei, există încă mulți alții pierduți fără speranță în frică, confuzie, hipnoză și ascultare oarbă față de autorități. Operațiunea covid avansează încă la nivel mondial.

Mai jos sunt 10 tendințe actuale care rezumă cele mai recente iterații ale unei operațiuni care este probabil planificată să dureze cel puțin până în 2025 – dacă nu mai mult. Cu toate acestea, nu este vorba despre predicții. Aceasta se va termina când o vom stopa noi. În ciuda progreselor de rău augur din Operațiunea Coronavirus, soluția este încă aceeași care a fost întotdeauna: o hotărâtă neconformare pașnică în masă. Dacă ne complacem, situația se va agrava și va fi din ce în ce mai rău.

Tendințe covid # 1: Obligativitatea vaccinării și segregarea persoanelor vaccinate și nevaccinate

Obligativitatea vaccinării este „împinsă” în multe națiuni și state. Tiparul folosit: guvernele mandatează vaccinurile pentru persoanele aflate sub jurisdicția lor mai întâi pentru a vedea dacă își pot impune punctul de vedere. Aceasta înseamnă că angajații din administrația de stat, lucrătorii/muncitorii din firmele de stat și alți oficiali publici vor fi primii vizați de mandatele de vaccinare ale guvernelor respective, deoarece aceste guverne au cel mai mare control / jurisdicție asupra lor. Agenda, desigur, este să se înceapă întâi cu un număr de oameni restrâns și să se ajungă apoi la unul mare, trecându-se de la mandatele restrânse de vaccinare la mandatele de vaccinare la nivel de societate și la nivel planetar. Vedem deja obligativitatea pentru personalul medical, angajații companiilor aeriene, angajații HORECA, profesori etc.

Tendințe covid # 2: Vina cade pe cei nevaccinați

Controlorii New World Order (NWO) știu că, pentru a continua înșelăciunea, este nevoie să continue să inventeze noi elemente pentru a speria oamenii, precum și să-i demonizeze pe cei care nu merg în același sens cu agenda. Această tendință răspunde simultan acestor două nevoi. Dând vina pe cei nevaccinați, aceștia susțin simultan că pandemia este încă în curs, atribuind cauza continuării sale „ticălosului, egoistului” nevaccinat, care pur și simplu nu își va sacrifica autonomia trupească și suveranitatea medicală pentru binele tuturor. Ca de obicei, o analiză mai atentă a acestor afirmații arată că sunt false.

„Pandemia” originală nu poate fi în curs de desfășurare, deoarece nu a existat niciodată, fiind susținută în schimb de fraude și înșelăciuni realizate prin metode precum testarea PCR necredibilă (acum abandonată de CDC) și mituirea medicilor, clinicilor și spitalelor pentru a umfla numărul de cazuri și de decese.

În timp ce „pandemia” originală nu se poate spune că mai continuă, ne confruntăm cu o nouă problemă gravă: ascensiunea unei boli datorată vaccinării în sine, ale cărei simptome imită convenabil pe cele ale bolii „pandemice”. Gibraltarul, Islanda și Israelul sunt doar câteva exemple de țări majoritar vaccinate în care numărul vaccinaților proaspăt infectați este egal sau mai mare decât al celor nevaccinați.

Tendințe covid # 3: Pedepsirea celor nevaccinați

A da vina pe nevaccinați este un aspect și totuși manipulatorii NWO care orchestrează Operațiunea Coronavirus nu se opresc acolo. Agenda lor este de a-i pedepsi pe cei nevaccinați într-o varietate de moduri. Practic, este o metodă de a pune gaz pe foc pentru a crește presiunea psihologică și pentru a face viața normală atât de dificilă încât cei nevaccinați vor capitula și se vor supune vaccinării periculoase și experimentale cu așa-zisul „vaccin” împotriva covid. Abordarea recompensă și pedeapsă se îndreaptă acum mai mult spre abordarea unică a bățului. Interzicerea accesului nevaccinaților în baruri, restaurante și chiar supermarket-uri, refuzul unor medici de a trata nevaccinații, purtarea măștii pentru copii, interzicerea accesului părinților nevaccinați la festivități, discriminarea studenților nevaccinați ș.a.m.d. Și acesta este doar începutul.

Tendințe covid # 4: Tirania împinsă la extrem

O altă tendință vizibilă a fost disponibilitatea îndrăgostiților de control și înfometaților de putere aflați sau puși în poziții cu autoritate de a intra în modul de tiranie deplină – ducându-l până în punctul de absurditate extremă. Acești potențiali tirani vor merge până-n pânzele albe, cu excepția cazului în care oamenii își vor apăra suveranitatea și vor înțelege că este în puterea lor să-i oprească. Multe dintre aceste exemple provin din Australia, care pare a fi un teren de reproducere pentru cele mai nebunești, dictatoriale și orwelliene reguli din întreaga lume.

Între timp, în națiunea vecină Noua Zeelandă, premierul Ardern a închis întreaga țară după doar un singur caz covid și le-a spus oamenilor să nu vorbească cu vecinii lor (repetând ceea ce spuseseră oficialii australieni cu câteva săptămâni mai devreme).

Aceasta este lumea noastră de astăzi. Nebunia este noul normal. În ce moment tirania profundă și absurdul vor fi considerate mai mult decât suficiente astfel încât oamenii să se ridice și să spună „NU!!!!!!!”?

Tendințe covid # 5: Masca la copii

Agenda NWO este o agendă satanică fără inimă. Dacă crezi că cel puțin pe copii îi va cruța, gândește-te din nou. Aceasta este o traumă severă în cursul formării viitoarei noastre generații de adulți.

Tendințe covid # 6: Vaccinarea copiilor

Mascarea copiilor este una, dar operațiunea covid se referă în cele din urmă la eliminarea lor. Deși companiile Big Pharma au declarat inițial că vaxx-ul lor nu era potrivit pentru copii, nu a durat mult timp până au întors-o ca la Ploiești. Consimțământul părinților este subminat în mod constant, deoarece autoritățile încurajează în mod deschis copiii să-și sfideze părinții și să strecoare vaccinul pe la spatele părinților lor. Israelul a introdus noi reguli covid care impun copiilor în vârstă de 3 ani sau mai mult să prezinte dovada vaccinării sau un test negativ covid. Australia conduce din nou agenda covid, ducând 24.000 de copii în NSW pe o arenă sportivă pentru a-i vaccina.

În România: „Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite covid-19. Alege să îi vaccinezi pe ai tăi pentru a se bucura în siguranță de copilărie!” – este mesajul unui clip de promovare a vaccinării, lansat cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea noului an școlar. Spotul va rula în următoarele trei luni pe posturile TV. De asemenea, Gheorghiţă a anunţat că spoturile lansate în mai – „Ce conţine vaccinul” – vor fi retrase.

Tendințe covid # 7: Forțarea evaluărilor psihiatrice asupra celor care nu „cumpără” narațiunea

Aceasta este o apariție obișnuită de-a lungul istoriei tiraniilor. Guvernele se tem de cei care gândesc diferit și nu pot fi spălați pe creier. Declararea unor astfel de oameni ca dușmani ai statului sau forțarea acestora să aibă un fel de evaluare psihologică sau psihiatrică este un truc bine folosit pentru a-i închide și a-i îndepărta din cale – temporar, dacă nu definitiv. Așa ceva tocmai s-a petrecut (în Australia, din nou) când un bărbat a fost închis cu forța într-un azil de nebuni pentru a fi evaluat pentru „infracțiunea” de a avea o opinie diferită față de narațiunea covid.

Tendințe covid # 8: Reguli nerezonabile și adepți lipsiți de compasiune

O altă tendință care va apărea este crearea de reguli stricte, total nerezonabile și fără inimă, combinate cu desfășurarea de drone pentru a le impune fără compasiune sau gândire critică. Un britanic a fost închis recent pentru 6 săptămâni pentru că a refuzat să poarte mască în timp ce se afla în Singapore și a fost în cele din urmă deportat. Victoria Health, o agenție a statului Victoria Australia, a respins recent cererea unei femei din Sydney de a fi alături de fiica ei care făcea chimioterapie, deoarece presupunea trecerea frontierei de stat. S-a petrecut și la noi: l-au omorât doar pentru că nu purta mască. Nimeni nu a reacționat.

Așadar, să ne înțelegem. Guvernele lumii doar ne încuie, ne maschează și ne vaccinează pentru că le pasă profund de sănătatea noastră, nu? Le pasă atât de mult de sănătatea noastră încât vor provoca literalmente atacuri de cord și ne vor ucide doar pentru a ne asigura că suntem în siguranță împotriva mortalului covid-19, nu? Da… are sens.

Tendințe covid # 9: Inventarea din nimic a variantelor care sună înfricoșător

Variantele apar într-un ritm rapid, permițând poveștii oficiale să se ajusteze convenabil: vaccinul este eficient, dar oamenii continuă să se îmbolnăvească datorită noilor variante, așa că e nevoie de un nou vaccin. Se deschide drumul pentru instituirea controlului, limitarea drepturilor personale și vaccinare eternă (=profituri nelimitate). Poveștile despre o variantă magică și înfricoșătoare sunt încă și mai disperate pentru că au nevoie de păstrarea vie a narațiunii.

Tendințe covid # 10: Vătămările și decesele provocate de vaccinuri cresc exponențial

Tendința finală este numărul tot mai mare de vătămați și morți din rândul celor vaccinați. Children’s Health Defense raportează că în mai puțin de un an „peste 500.000 de leziuni post-covid au fost raportate către VAERS – aproape o treime din toate rapoartele acumulate pe întreaga durată de viață a sistemului de trei decenii”. Este exact ceea ce este oficial în VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). Este important de înțeles că VAERS nu raportează și nu înregistrează toate cazurile. Mulți oameni se tem să raporteze consecințele funeste suferite în urma vaccinării pentru că se tem de repercusiuni din partea guvernului. În Grecia, la atâta timp după începerea vaccinării, nici măcar nu funcționează „cartonașul galben”= pagina VAERS pentru înregistrarea efectelor nefaste ale vaccinurilor.

Din păcate, în Grecia nu există niciun mecanism de înregistrare a efectelor secundare ale vaccinurilor și cine moare este asociat cu vaccinul numai dacă rudele investighează. Se înregistrează și ceva ciudat. Spitalele evită să asocieze moartea cu vaccinul, temându-se că vor fi vizate și învinuite de încercare de a submina vaccinarea, potrivit bankingnews.gr. Cu toate acestea, incidența deceselor bruște crește în Grecia.

Gânduri finale

Pe scurt, această șaradă se va termina doar când o vom stopa noi. Lumea, peste tot, se scufundă rapid în tiranie chiar în fața ochilor noștri. Sunt destui oameni conștienți și suficient de treji ca să o vadă? Și, sunt destui dintre cei conștienți suficient de curajoși pentru a se ridica acum, atunci când contează, pentru a crea o lume a iubirii, a libertății și a păcii, mai degrabă decât să permită să existe această realitate de coșmar?

În afară de punctul 7, toate celelalte tendințe sunt prezente în viața noastră de zi cu zi. Dacă credeți că viitorul arată bine, atunci dormiți liniștiți în continuare, dacă nu, gândiți-vă la ce puteți face, fiecare dintre voi, pentru a le contracara pașnic dar hotărât.

Divizarea societății în vaccinați și nevaccinați este un mare pericol. Sănătatea nu se vinde și nu se cumpără, nici cu 3 mici, nici cu 100 de lei (sau mai mult în unele țări și locuri), nici cu tombole sau loterii și nici măcar cu o mașină. Sănătatea este neprețuită pentru că de ea depinde viața însăși. Nu vă lăsați cumpărați sau induși în eroare de aceste sisteme politice corupte până-n măduva oaselor pentru care sănătatea și viața voastră nu valorează absolut nimic. La final, când vor termina cu programul de vaccinare, vaccinați sau nevaccinați, toți vom fi în aceeași oală, pe toți ne va guverna aceeași tiranie. Vom fi doar o gloată de utili/inutili în funcție de interesele lor. Salvarea stă doar în noi, în numărul care face puterea. Doar uniți putem învinge!

Citiți și:
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Covid-19, doar un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale. Ce surprize mai ascunde Marea Resetare 
ATENȚIE, PĂRINȚI: Vaccinarea copiilor împotriva covid este un joc de noroc periculos! O ruletă rusească!

 

yogaesoteric
9 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More