Daily Mail: Cum agentul lui Rothschild, lordul haosului George Soros conduce lumea cumpărând și intimidând politicieni

 

William Cooper a fost un ofițer de informații navale american. În activitatea sa a dat peste documentele secrete ale Majesty Twelve. „Termenul desemna plasarea planificată a puterii supreme la un grup de înțelepți (Protocoalele înțelepților Sionului?) care sunt destinați să conducă lumea ca discipoli ai unui «Mesia» de fațadă (ben David? [din ebraică – fiu al lui David – n.n.]). Acest «Mesia» va servi drept tampon între înțelepți și populație. Am descoperit aceste documente între anii 1970 și 1973, când eram membru al Echipei de Informare a Comandantului Șef al Flotei Pacificului a SUA”, a dezvăluit Cooper într-una dintre cărțile scrise de el.
William Cooper a fost împușcat la domiciliul său, de către FBI. Înainte de a fi asasinat, el a oferit multe informații despre planurile sinistre ale „elitei” satanice care conduce lumea din umbră și despre marionetele acesteia. Printre altele, el a scris și despre George Soros.

Cine este George Soros? Este un evreu, născut în Ungaria în anul 1930. Canalele de informare alternativă s-au referit adesea la el ca la un agent al lui Rothshild, ceea ce și este. Pare a fi un agent provocator unic, ce pune la cale revoluții și haos pe tot globul pentru a promova astfel obiectivele Noii Ordini Mondiale ale lui Rothschild. Care sunt mijloacele pe care le folosește? A cumpărat Uniunea Europeană, precum și Danemarca și NATO, prin intermediul fostului prim ministru danez și al ministrului de finanțe din aceeași țară.

Acum, dintr-o dată, atacă platformele de socializare precum Facebook, Twitter și Google, numindu-le un pericol pentru democrație: „Au crescut prea mult. Zilele lor sunt numărate.” O afirmație ciudată din partea unui om care, în mod repetat, a cerut „libertatea de exprimare”.
Aceasta arată o dată în plus diformitatea Noii Ordini Mondiale promovate de Soros/Rothschild: pe limba lor, libertatea și democrația înseamnă de fapt sclavie și dictaturăGeorge Soros și al său Imperiu al Răului

Bibliothecapleyades scrie: „Faceți cunoștință cu unul dintre cei mai proeminenți dintre «jucătorii» care pun la cale prăbușirea dvs. El a fost din plin un astfel de «jucător», dar este și în continuare. De exemplu, el a distrus economia din Asia de Sud-Est foarte rapid. Este membru marcant în Bilderberger precum și în toate celelalte grupuri de control (incluzând Consiliul pentru Relații Externe). Mai mult, el este cel care a înființat Consiliul European al Relațiilor Externe alături de alții, printre care Joschka Fischer, fără a face nimic ilegal. Pe de altă parte, sigur că nu poate face nimic ilegal atunci când el și colegii săi fac legile.”

William Engdahl explică: „Legătura lui Soros cu cercurile internaționale financiare ultra-secrete ale clanului Rothschild nu este doar o legătură bancară obișnuită sau accidentală. Soros are acces la canalele de informare, atât guvernamentale, cât și private. Niciun ziar occidental nu a dezvăluit până acum faptul că grupul Rothschild care are legături cu George Soros se află în centrul imensei rețele ilegale a Bank of Credit and Commerce International (BCCI) – «banca escrocilor și a criminalilor».
Practic, George Soros este un instrument în plus pentru războiul economic și politic al lui Rothschild. El face parte din acele cercuri care au început campania veninoasă «Al patrulea Reich» împotriva Germaniei reunite; Soros este foarte anti-german.”

În ziarul Daily Mail din data de 17 februarie 2018 putem citi: „Unul dintre avantajele pe care le ai atunci când ești unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii este că poți cumpăra tot ce este mai scump: de la case și mașini, la iahturi, avioane private și, să nu uităm, politicieni.”

Așa se face că, atunci când George Soros a decis, cu câțiva ani în urmă, să-l ajute pe președintele unei țări sărace din Africa de Vest să își consolideze poziția de putere, a fost de asemenea de acord să plătească sume mari de bani pentru a asigura asistența regulată a lui Tony Blair (omul lui Rothschild).

 

Dosarele financiare ale organizației non-profit a miliardarului americano-maghiar, Fundația pentru o Societate Deschisă (fostă Institut), arată că în anul 2012 a cheltuit 601.753 dolari (429.000 lire) angajându-i pe Blair și pe adjuncții săi pentru a-l ajuta pe președintele Guineei „să gestioneze și să execute eficient agenda sa ambițioasă a reformelor”.

Banii au fost plătiți instituției de caritate personale a lui Blair, Inițiativa de Guvernare a Africii (din martie 2017 a devenit Institutul pentru Schimbare Globală al lui Tony Blair). În schimb, amicul lui Soros (și președintele Guineei), Alpha Conde, a primit o mulțime de sfaturi neprețuite, inclusiv cum să se ocupe de PR (relații publice) în urma unor ciocniri violente în timpul cărora forțele guvernamentale au împușcat mortal nouă activiști din opoziție și au rănit alte câteva sute.

Consilieri de imagine din echipa Blair l-au îndrumat pe politicianul african, la începutul anului 2013. Aceștia i-au sugerat să creeze o „poveste nouă” în care „noi trebuie să fim văzuți ca partea care a fost întotdeauna deschisă față de procesul democratic și față de dialog”.

Cu o altă ocazie, Blair a contactat-o personal pe Hillary Clinton, pe atunci secretar de stat al SUA, cerându-i ajutorul pentru a convinge Fondul Monetar Internațional să accelereze demersurile pentru a diminua datoria națională a Guineei.
„Instituția mea de caritate îl ajută pe președintele Guineei, alături de Fundația Soros” i-a scris Blair lui Hillary Clinton într-un e-mail din februarie 2012 – ce a fost dezvăluit publicului prin scurgeri de informații – adăugând că asistența financiară „ar face o mare diferență, de vreme ce președintele are alegeri la începutul verii… orice sprijin ar fi foarte binevenit!”.Washington, 3 iunie 2004: Filantropul George Soros și senatoarea americană Hillary Clinton, după ce ea l-a prezentat în cadrul Conferinței Take Back America. Scopul conferinței a fost să unească grupuri de lucru progresiste, precum și să le instruiască pentru organizarea de campanii în 2004 și mai târziu.

Hillary Clinton a transmis cererea cordială a lui Blair către oficialii Trezoreriei Statelor Unite și a sugerat ca Soros să îi telefoneze personal Secretarului Trezoreriei, Timothy Geithner, pentru a vedea dacă poate trage sforile.
Câteva luni mai târziu FMI a șters 2.1 miliarde de dolari (1.5 miliarde de lire) din datoria Guineei. Nu după mult timp, președintele Conde a fost, de asemenea, reales cu succes.

După ce a plătit facturile lui Blair, Soros a preluat un rol direct în sprijinirea lui Conde în pregătirea respectivelor alegeri. Ocazional, pe parcursul acestei perioade, Soros a dat impresia că își asumă rolul de negociator cvasi-oficial pentru guvernul Guineei.
De fapt, el pare să fi reprezentat informal regimul Conde în cadrul unei întâlniri de la Londra din acel an cu o firmă minieră braziliană care avea interese în țara africană.

Într-un e-mail intern trimis imediat după aceea, directorii companiei Vale au declarat că li s-a spus de către Soros să ofere contribuția de 250 de milioane de dolari guvernului Guineei pentru a putea să continue să lucreze acolo.
Mesajul sugerează ca Soros s-a comportat ca și cum oamenii din Guineea l-ar fi ales să le conducă țara. În e-mail, directorii companiei braziliene protestau cum ca Soros „nu are dreptul să vorbească în numele lor”.

Este de așteptat ca aceste episoade interesante, precum și altele, să apară într-un proces de mare calibru, care în prezent trece prin instanțele din New York.
Procesul legat de drepturile de exploatare a minelor de diamant îl etichetează pe Soros în mod spectaculos ca fiind „un miliardar profitor care acționează în deplină nerespectare a statului de drept și a drepturilor altora”. Soros, la rândul său, neagă orice fărădelege.

George Soros a fost criticat și pentru intervenția în Brexit, dar neagă că ar urmări să submineze democrația.

Potrivit BBC News din 8 februarie 2018: „Un grup de campanie care luptă pentru a menține Marea Britanie în UE a primit 400.000 de lire sterline de la investitorul miliardar George Soros.”

Din American Free Press din data de 14 iulie 2016: „Congresul sprijină «elementele și eforturile subversive ale lui Soros» inclusiv prin intermediul organizației NED (National Endowment for Democracy – Fondul Național pentru Democrație) care a cooperat la revoluțiile «colorate» ale lui Soros.”

Bibliothecapleyades: „Este dificil să găsești o cauză sprijinită de Institutul pentru o Societate Deschisă al lui Soros care să nu fie finanțată, controlată și susținută de Departamentul de Stat american, ori de organizația NED, afiliată neoconservatorilor, și de diferitele sale filiale, inclusiv Freedom House, Institutul Republican Internațional (IRI) și Institutul Național Democrat (NDI).”Influența lui Rothschild a pătrus adânc în Partidul Republican

În primul rând, să reamintim un pic de istorie. George Soros este un manager de fonduri născut în Ungaria, cel mai bine cunoscut în Marea Britanie ca „omul care a ruinat Banca Angliei” de Black Wednesday (miercurea neagră – 16 septembrie 1992), când a făcut un profit de 1 miliard de dolari pariind pe scăderea valorii lirei.
Deci agentul clanului Rothschild a devalizat banca Rothschild – Banca Angliei… pentru a atinge scopurile lui Rothschild!?

Speculațiile sale monetare din acea zi au panicat guvernul, provocându-l să devalorizeze lira sterlină, forțând Marea Britanie să iasă din mecanismul de schimb valutar, acest proces costându-i pe contribuabili în jur de 3,3 miliarde de lire sterline.

În alte țări Soros este poate mai bine cunoscut pentru partea extraordinară din averea sa pe care a dedicat-o actelor de filantropie (numai pentru proiecte care să aducă Noua Ordine Mondială mai aproape).

Convingerile sale sunt în mare parte liberale (și comuniste) iar el a fost, în ultimele trei decenii, probabil cel mai viguros susținător al celor mai multe cauze de stânga din lume, vărsând în jur de 14 miliarde de dolari (10 miliarde de lire) în promovarea lor.
El conduce afacerile diferitelor campanii prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă.

Pentru susținători, aceasta reprezintă un efort deosebit de nobil care îl plasează ferm pe Soros în tradiția unor filantropi precum Andrew Carnegie, industrialistul victorian care și-a folosit averea pentru a construi biblioteci, și Bill Gates, care consacră trilioane de dolari pentru combaterea malariei și SIDA (aparent, pentru că în realitate el lucrează din greu pentru depopularea planetei).
Resursele financiare ale lui Soros au potențialul de a submina (mai degrabă decât de a construi) democrația, susțin criticii. De exemplu, sprijinind politicieni precum președintele Guineei, Soros prin definiție subminează partidele de opoziție care pot fi susținute de porțiuni semnificative ale electoratului unei țări.

Campania sa pentru a opri ceea ce el a numit „calamitatea Brexit” ar fi avut – dacă s-ar fi dovedit de succes – efectul de răsturnare a referendumului de peste 30 de milioane de voturi, unul dintre exercițiile democratice din istoria britanică ce a avut cei mai mulți observatori.

În ultimii ani, UE i-a fost un aliat util în avansarea cauzelor apropiate „inimii sale”, de la drepturile refugiaților și migranților – Soros chiar admițând că este „creierul” acestor mișcari de mase – precum și ale altor minorități. El susține că pledează pentru libertatea de exprimare europeană, corespunzătoare celei a Rusiei, pentru drepturile omului și pentru reformarea legalizării drogurilor.

Soros a spus că experiența sa ca evreu în Ungaria în timpul ocupației naziste din 1944 i-a subliniat importanța tipului de regim politic care domină.

Soros este de asemenea un mincinos: într-o înregistrare a fost surprins în timp ce povestea că de fapt a cooperat cu Gestapo-ul pe vremea când era în Budapesta. El a raportat frați evrei la Gestapo, după care le-a furat proprietățile atunci când aceștia au fost trimiși în lagăre de concentrare…

Relația dintre organizațiile sale și Bruxelles a fost dezvăluită publicului anul trecut (2017), prin „scurgerea” unui document de 177 de pagini pregătit pentru Fundația pentru o Societate Deschisă de către firma de lobby Kumquat Consulting. Intitulată Aliați de nădejde în Parlamentul European, aceasta conținea o listă de 226 de deputați europeni, considerați a fi „dovedit sau probabil” implicați în promovarea agendei organizațiilor lui Soros. Printre aceștia se număra și fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz. „Fundația pentru o Societate Deschisă ar trebui să urmărească să construiască relații de durată și de încredere cu acești legiuitori europeni”, se arară în document.

La fel de problematic într-un astfel de context a fost un al doilea document intern dezvăluit publicului în anul 2016, prin scurgeri de informații, care prezintă modul în care Fundația pentru o Societate Deschisă a căutat să-și avanseze agenda în Republica Moldova, cheltuind 141.750 dolari pentru a-l sprijini pe Iurie Leancă atunci când era prim-ministru (în perioda 2013-2015).

În memoriu era menționat că Leancă „este un fost membru al consiliului de administrație al Fundației Soros Moldova”.
Mai departe se arăta că Fundația pentru o Societate Deschisă i-a finanțat din umbră pe patru dintre consilierii săi cheie; unul dintre ei avusese de asemenea o funcție de conducere în Fundația Soros alături de Leancă.
În Republica Moldova este împotriva legii ca cei care îi sunt consilieri unui prim ministru să aibă salariile plătite de către o organizație terță.
Gradul de influență care, se pare, a fost dat Fundației pentru o Societate Deschisă asupra unui guvern ales ridică întrebarea dacă democrația a fost subminată.

În anul 1973 George Soros a lansat o firmă de investiții, Soros Fund Management, iar până prin anii ’80 a câștigat primul său miliard de dolari.
În anii ’90, a finanțat campanii dezbinatoare pentru legalizarea marihuanei și liberalizarea avortului în mai multe state americane.
Apoi, în anii 2000, a început să toarne bani în politici de partid, cheltuind 15 milioane de dolari încercând să-l dea jos din funcție pe președintele George W. Bush în 2004.

Donațiile sale din ultimii ani prin care i-a ajutat în alegerile prezidențiale pe Barack Obama și Hillary Clinton l-au transformat într-o persoană antipatizată de conservatorii americani.
De altfel, chiar el însuși admite că are ceea ce psihologii numesc „complexul Mesia”, mărturisind că „am nutrit întotdeauna o viziune exagerată asupra importanței mele de sine. Spus fără menajamente, m-am imaginat ca un fel de Dumnezeu.”
Este George Soros exemplul viu din secolul 21 a ceea ce istoricul Lord Acton observase cu două sute de ani în urmă: „Puterea tinde să corupă. Puterea absolută corupe absolut”?

Agentul lui Rothschild, George Soros, este o persoană tipică a Noii Ordini Mondiale.
El este descris ca un filantrop, în felul în care Uniunea Sovietică era filantropică. Rolul Hegelian al Noii Ordini Mondiale a lui Soros este promovarea comunismului.

„Filantropia” lui Soros a orchestrat o imigrație musulmană în masă, total distrugătoare, în Europa. Este parte din „terapia de șoc” pe care Soros promisese să o pună în practică în Germania pentru că aceasta nu dorise să accepte nota de plată a unei Uniuni Fiscale Europene, după cum solicitase stăpânul său, Rohschild. De îndată ce obstacolul – ministrul german de finanțe Schäuble – a dispărut, Soros l-a vizitat pe supusul său maleabil, Președintele Comisiei Europene, Juncker, pentru a susține această Uniune fiscală.

Fundația sa pentru o Societate Deschisă s-a aflat în spatele revoltelor din Ferguson, Baltimore și Charlottesville – ce au constituit de fapt un război împotriva SUA ce a implicat întreaga națiune, cu victime decedate și distrugeri materiale, prin intermediul acestor trupe de șoc plătite: MoveOn, Black Lives Matter, Planned Parenthood și alte grupuri finanțate de Soros.

Dar însă și mai grav: Soros este „creierul” Haosului pe care dorește să îl impună Rothschild. El a orchestrat Primăvara Arabă, alături de NED și de Freedom House. „Să scăpăm de constituțiile infantile”, a spus Soros.
El se află, de asemenea, în spatele revoluțiilor „colorate”, precum Revoluția Albă din 2011 din Rusia, și – prin intermediul comitetului consultativ americano-ucrainean – tot Soros a pus la cale masacrul Maidan care a dus la căderea guvernului (comunist) ucrainean ales în mod legitim, precum și războiului civil de acolo.
În SUA, demonstrațiile stradale constante și campaniile mass-media împotriva lui Trump fac parte din Revoluția Mov a lui Soros.

Aceasta este „filantropia” lui George Soros.
Când acest „filantrop” vorbește despre democrație și despre lupta sa pentru libertatea de exprimare, el se referă la UE și la decizia cadru privind rasismul și xenofobia care amenință cu 3 ani de închisoare pentru exprimarea adevărului.

Un articol scris de Irina Medvedva și Tatyana Shishova apărut pe patriotica.ru în 2001 conchide:
„…Am discutat recent cu un politolog american. El a vorbit despre consecințele îngrozitoare ale proiectului globalist, inclusiv pentru propriii săi creatori.
«Atunci care este logica lor?» ne-am întrebat. «De ce au creat aceasta?»
«Nu merită să căutăm logică umană în acțiunile sataniștilor și degeneraților», a răspuns americanul. «Logica lor este diferită, este doar a lor. Și este, după cum se exprimă medicii, incompatibilă cu viața».”


Citiți și:

Vicleanul Soros și mitul democrației europene: revelații șocante

Pașoptiștii lui Soros preiau puterea în România

Congresmanul Robert Aderholt despre influența ONGurilor din rețeaua Soros în România

 

yogaesoteric
23 martie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More