Dan Chitic provoacă Europa, preia modelul Ungariei… și îl face mai dur!

Avocatul Dan Chitic nu se lasă învins de autorități și revine pe tema suveranității, preluând ce enervează mai tare Europa – modelul Ungariei lui Viktor Orban.

Cunoscutul avocat suveranist revine cu propunerea de lege pe care a inițiat-o, „Legea Suveranității”.

În primă fază „întoarsă” de Consiliul Legislativ pentru „motive de nerespectare a unor cerințe formale”, propunerea de lege a fost îmbunătățită și își va relua cursul.

Tot răul spre bine!”, exclamă Dan Chitic, argumentând că „avem ocazia să adăugăm alte câteva dispoziții esențiale, unele inspirate de la vecinii noștri maghiari.

Chitic și grupul de inițiativă au introdus un nou articol, care aduce modificări la Legea 272 din 21 iunie 2004, privind protecția și promovarea drepturilor copilului:

Astfel, față de „Legea 272 din 21 iunie 2004 (republicată) privind protecția și promovarea drepturilor copilului, cu modificările și completările ulterioare”, se modifică și se completează după cum urmează:

După alin. 1 al Art 9 din Legea 272 din 21 iunie 2004 se Adaugă alineatul 1’, care va avea următorul cuprins: „Identitatea sexuală fizică a copilului dobândită la naștere nu se poate modifica până la vârsta de 18 ani.”

Deci, spune Chitic, „în urma sugestiilor dvs. am modificat textul punctului 1, făcându-l mai clar și chiar mai dur decât legea ungurească”!

Mai departe, iată modificări în același sens și domeniu la alte articole din Legea 272:

Articolul 46 alineat 3 lit. i din Legea 272 din 21 iunie 2004 se modifică și va avea următorul cuprins: „i) derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru viață, inclusiv de educație sexuală pentru copiii de peste 14 ani, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor”;

La articolul 46 alineatul 3 din Legea 272 din 21 iunie 2004 se adaugă lit. k) cu următorul cuprins: „k) interzicerea punerii la dispoziția copiilor sub vârsta de optsprezece ani a conținutului pornografic și a conținutului care descrie sexualitatea sau promovează abaterea de la identitatea de gen, reasignarea de gen și homosexualitatea”;

După ce va primi alte propuneri legate de domeniul în care a făcut modificări, Dan Chitic va depune din nou Legea Suveranității – proiect care se bucură se susținerea a sute de mii de cetățeni.

În final, Dan Chitic reiterează apelul către cetățeni de a se înscrie în mișcarea „Armata Suveranității”, accesând site-ul VremSuveranitate.ro.

Citiți și:
Ungaria ferește copiii de ideologia LGBT. Reacție uluitoare a Bruxellesului. Ce vrea să facă UE
Recomandări OMS: Copiii ar fi nevoie să-și trăiască sexualitatea, să aprecieze homosexualitatea și să critice normele religioase despre sarcină
Avocatul Dan Chitic propune Legea Suveranității, ce interzice defrișările până în 2040, cenzura pe internet, implicarea serviciilor în justiție

 

yogaesoteric
3 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More