Dan Chitic, reacție fulminantă după ce a fost numit „terorist”

Cunoscutul avocat reacționează după declarația șocantă a premierului Florin Cîțu, care îi numește „teroriști” pe cei care resping purtarea măștii sau sunt împotriva vaccinurilor anti-covid din România. Premierul Florin Cîțu a generat un scandal uriaș, făcând o afirmație șocantă și unică în Europa.

Cîțu consideră că anti-vacciniștii sunt „teroriști”

Există o campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării – din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu niște acțiuni ale unor teroriști”, a declarat premierul României.

Reacția unuia dintre cei vizați, Dan Chitic, contestatar al măsurilor luate de autoritățile anti-pandemie a fost fulminantă: „Je Suis Terorist… Cîțu tocmai ne-a pus pe noi, pe «antivacciniști», pe lista neagră a teroriștilor!

Dacă a apăra drepturile constituționale te transformă in terorist… fie, accept: sunt un fundamentalist radicalizat al Drepturilor Omului și al Convenției de la Oviedo!”, răspunde Dan Chitic, declarând ferm: „Aștept să fiu vânat pe stradă de mascații de la anti-tero și să fiu înfundat într-un Guantanamo al «antivacciniștilor»!”.

Dar, continuă incendiar cunoscutul avocat, „dacă nu ne omorâți pe toți… vă vom urmări oriunde vă veți ascunde și vă vom trage la răspundere pentru fiecare victimă, pentru fiecare încălcare a drepturilor noastre, pentru fiecare secundă de viață trăită în teroare și minciună”. „Credeți-mă, pe cuvântul meu de «terorist»!”, scrie Dan Chitic și a continuat, „chiar vor fi terifiați de cât de mulți suntem… dar și de faptul că am început să ne dăm seama că suntem și puternici”.

Citiți și:
Dan Chitic a dat în judecată Facebook pentru că l-a cenzurat pentru o postare despre decembrie 1989
CoVide et impera! Avocatul Dan Chitic, «scurt bilanț intermediar al Panisteriei»

 

yogaesoteric
26 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More