Dan Negru: „Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă”

Prezentatorul TV Dan Negru atenționează că mulți dintre cei care nu vor predarea religiei în școli se opun strict ortodoxiei și nu neapărat ideii de spiritualitate. Negru e convins că mulți dintre opozanți ar fi mulțumiți dacă elevii ar învăța, de exemplu, despre diverse filosofii.

„Chiar dacă credeți sau nu în Dumnezeu, spuneți-le copiilor voștri că Paștele înseamnă Iisus. Creșteți-vă copiii deștepți, culți. Cultura și bunătatea vor face diferența în generația lor. Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie buddhistă, cei ofensați ar fi mai puţini.

Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii!

Să trăiești într-o Europă creștină și să nu ai cunoștințe elementare de cultură religioasă e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști! Nu vă condamnați copiii la prostie!

Patimile lui Iisus să nu îi sperie! Iisus nu ne cere să murim ca El, ne cere să trăim ca El! Creșteți-vă copiii deștepți. Apoi, târziu, când vor fi bătrâni și împovărați, poate își vor găsi alinare:«Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați și EU vă voi da odihnă!»”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citiți și:
Despre DUMNEZEU (I)
Actorul Dorel Vișan despre restricțiile covid în România: „Trăim într-o lume bolnavă din care a fost alungat Dumnezeu, și o lume fără Dumnezeu este o lume lipsită de sens!”
Actorul Mickey Rourke, în Grecia, despre icoana Maicii Domnului, minuni și credință în Dumnezeu: „Mă voi ruga toată viața înaintea ei!”

 

yogaesoteric
9 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More