Dan Puric, scriitor: „Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după vaccin!”

Dan Puric: Ordonați!

Reporter: Bine v-am regăsit! Am o chestie drăguță, un antrenor maghiar de la clubul german Hertha, dat afară din serviciu fiindcă a afirmat că Europa este un continent creștin. Orice imperiu s-a clădit pe idioți utili, dar ăștia de la Hertha parcă au sărit gardul imperiului.

Dan Puric: De unde sunt ei?

Reporter: Clubul german Hertha Berlin, dar ca ei probabil că sunt mai mulți în reluare. E Germania, marele bolnav al Europei!

Dan Puric: Și l-a dat afară pentru că a zis că „Europa e un continent creștin”?

Reporter: Știrea a apărut în R3Media, cunoașteți publicația!

Dan Puric: Da, e una dintre cele mai autentice și românești publicații. Și-acum te întreb eu pe tine: ce trebuie să spună antrenorul acela maghiar ca să-l primească din nou în clubul german? Asta e întrebarea ca la Radio Erevan. Că de dat afară acum, avem toate datele să ieșim definitiv din Europa creștină, din propria noastră identitate națională, și mai nou trebuie să ieșim și din identitatea sexuală pe care ne-a dat-o Bunul Dumnezeu!

Reporter: Păi nu, că trebuie să tacă acum, nu trebuie să mai zică nimic!

Dan Puric: Ai grijă, interviul este ca sexul, declarat astăzi fluent, așa că l-ai început cu Dan „puric” și o să-l termini cu Dan „ploșniță”!

Reporter: Cică așa e-n democrația lor: trebuie să taci!

Dan Puric: Tăcerea! Tăcerea nu este o infirmitate, nu este muțenie, este un limbaj: sfântul Isaac Sirul, care nu făcea parte din Comunitatea Europeană, ci făcea parte din comuniunea întru Hristos, a spus că „tăcerea este limba vremii ce va să vină” și că „îngerii au fost făcuți din tăcere”. Dar există și tăcerea perversă!

Reporter: Tăcerea obidită.

Dan Puric: Tăcerea din frică.

Reporter: A fost o promisiune mai veche, că ne explicați cum a fost cu deputatul și cu electrificarea.

Dan Puric: Da, acolo a fost lucrarea lui Dumnezeu. Sigur, securiștii la noi – ăia mai bătrâni, că ăștia europeni au altă față, dar ăia mai bătrâni mai aveau, cum să zic, câte-o dâră de reflex creștin și ziceau că-i iartă Dumnezeu dacă dau bani la biserică. Și-a făcut unul o biserică într-un sat, și normal că a trebuit să-l picteze lângă ctitori, dar ctitorii ăia, ce erau pe-acolo, domnitori sau sfinți, toți erau slabi, așa erau ei, mai asceți, iar el era mai supraponderal, și l-au pictat cu o cravată galbenă, și-ți dai seama: între voievozi, Mircea cel Bătrân, Sfântul Pantelimon, ce mai era acolo, apărea acum Nicu Vasilache, care furase bani.

Era ca un pepene, cu cravată galbenă și-atunci Dumnezeu a trebuit să intervină și el cu ordonanță de urgență și i-a șoptit un înger preotului „Bagă aer condiționat, că se sufocă babele în biserică!”. Și a băgat părintele aer condiționat, numai că electricianul, l-a pus dracul – în sensul bun al cuvântului, că Dumnezeu mai pune și dracul la lucru – să bage priza de aer condiționat în fruntea lui Nicu, securistul. Și acum din fruntea „ctitorului” ieșea ditamai ștecherul electric, ca o minunată tumoră ideologică, din care țâșnea energia nefastă care ne sufocă în ziua de astăzi.

Reporter: Asta-i transfer artificial de inteligență!

Dan Puric: Nu era inteligență acolo, ci din contra, impostura și orgoliul prostului ajuns în capul satului. Transferul de inteligență este în ce mi-a zis mie o băbuță: „Domnul Dan, dvs. mai treceți pe la preoți, spuneți-le să nu mai pună termopane la biserică. Zic: Da de ce, maică? Păi, se sufocă sfinții”. Ăla e transfer de inteligență, băbuța s-a prins cum e cu termopanul, că te bagă la efect de seră. Pentru securist era o pedeapsă care i-a dat-o Dumnezeu, că nu i-a băgat priza în cap lui Mircea cel Bătrân, sau sfinților.

Reporter: Cum comentați dvs. că Marele Comisar Uniunea Europeană vrea să confiște termenii de „mamă” și „tată”. Roboțeii par fericiți cu asta: Europa a apărut din niște eprubete.

Dan Puric: Da, cred că bietul comisar are dreptate, căci cine n-are mamă și tată, n-are ce să recunoască. Ăștia sunt, de fapt, embrioni decongelați din frigiderele europene și embrionii decongelați nu știu care le sunt părinții. E logic, nu? Știi ce înseamnă să te bage într-un laborator ideologic, și să te fete acolo, într-o eprubetă? Ei, Comisarul European este fătat într-o eprubetă și n-are părinți, și-atunci nu-i recunoaște. Ei n-au ce să recunoască, n-au bunici.

Mi-a zis mie odată un moșulică belgian, în gară, în limba franceză m-a luat, zice: „V-am văzut la conferință, n-am înțeles nimic, dar cum dădeați din mâini, semănați cu un mare mim român pe care l-am văzut acum câțiva ani”. El nu știa că eram tot eu. Zice: „Eu sunt catolic, și în catolicism mi-au zis «Nu fă aia, nu fă aia, nu fă aia», și nu mai știam ce să fac, eram legat de mâini și de picioare, și m-au eliberat americanii, prin Krishnamurti, marele guru.” Și cum te-a eliberat Krishnamurti? L-am întrebat eu curios. „Mi-a zis că nu există trecut.” Atunci m-am uitat în ochii lui și l-am întrebat: „Să înțeleg că dumneata n-ai avut mamă?” Și în clipa aia parcă l-am văzut că se trezește și brusc m-a întrebat: „Până unde mergi?”, „Eu merg până la București.” „Eu, pân’ la Brașov”, mi-a răspuns. „A, păi până la Brașov te fac ortodox!” Și-a rămas cu mine toată noaptea în vagonul de dormit să-i povestesc cum e cu trecutul. Și acum să-ți explic esența: bolșevicii albaștri de azi, la fel ca ăia roșii, nu au trecut. Și de aceea nu cunosc valoarea lui. Știi ce-au făcut primii bolșevici care-au capturat Palatul de Iarnă (al țarilor Romanov, n.n.)? S-au urinat în vasele chinezești tradiționale de acolo. Ăștia de azi fac la fel cu toate valorile noastre: credință, tradiție, istorie, limbă, familie, identitate etc.

Reporter: Băuseră vodcă înainte de asalt.

Dan Puric: Problema este ce-au făcut cu vodca după asalt. Și de aceea eu îl înțeleg pe Comisarul European. El este perfect coerent cu strămoșii lui, care la rândul lor au fost fabricați și nu născuți. Dacă iese dintr-o eprubetă, deci al cui este el? Și nu-i doar faptul că el nu știe al cui este, vrea ca și ceilalți să fie la fel, e ca o celulă cancerigenă care e veselă că e nouă. El nu are trecut. Celula cancerigenă nu are memoria țesutului sănătos, informația genetică. Așa e și Comisarul European, el e vesel că e nou, e din generație spontană. Ingineria genetică a făcut și traume, nu doar mari descoperiri. Celulele se înmulțesc până la un moment dat, dar prin inginerie genetică, această înmulțire poate să fie la nesfârșit. Prin inginerie genetică socială, el se poate înmulți, în jurul lui pot fi milioane de oameni crescuți în laboratoare, care n-au nevoie de mame. „Al cui ești, mă?”, „Știu și eu? Al Statului!” În rest nu prea merită să discuți: dacă analizezi prea mult un rahat, riști să miroși ca el.

Reporter: Biserica e deasupra statului, când e incert dacă statul mai există. Din ce se vede, România nu mai funcționează, statul e în disoluție.

Dan Puric: Știi cum văd eu asta, foarte sincer? Am rămas pe pâlcuri, de daci liberi. Când a fost invazia romană, cu toate scursurile Imperiului Roman la noi, s-au retras undeva în munți dacii liberi. Am rămas pe pâlcuri, pe ele s-au făcut mai târziu cnezatele și voievodatele, îți dai seama ce forță? Acum românii sunt pe pâlcuri, nu mai poate fi vorba de stat, decât dacă vrem să ne batem joc de noi.

Reporter: Vedem că sunt și mulți care acuză Patriarhia că a avut nepermise cedări în fața actualului regim politic.

Dan Puric: Am văzut ceva halucinant. Am văzut virusologi băgându-se în teologie, și teologi băgându-se în virusologie. Am văzut că acest covid poți să-l găsești peste tot dar cel mai mult în potirul Sfintei Împărtășanii – că așa a zis un virusolog, și acum mai nou, anumite capete „luminate” din Biserică spun că în vârful vaccinului este Sfântul Duh. Dacă ar fi știut asta bieții Sfinți Părinți ai bisericii! E clar că lumea vrea să scape de acest flagel, că se moare, asta e o realitate. Nu este o pandemie, dar este un inamic, este o lighioană care omoară. Comunitatea științifică internațională a tras pârțuri. Ne aflăm în fața unui virus care nu urmează niciunul dintre modelele clasice, în ceea ce privește manifestările clinice, modul de tratament și cât de contagios este.

Medicii și virusologii au fost prinși cu garda jos, dar lumea vrea să iasă din acest coșmar și atunci s-au produs în viteză aceste vaccinuri. Unii au acuzat că sunt făcute pe-repede-înainte, când unui vaccin îi sunt necesari 10-15 ani de verificare clinică. Numai că s-a spus „Domnule, tehnologia s-a schimbat, avem tehnologie modernă de ultimul tip”, e ca și cum ai zice „Domnule, o femeie naște în nouă luni, acum va naște în două săptămâni”, plus că au apărut alte aspecte care – dacă vorbeşti cu un virusolog sau medic – nu mai sunt vaccinuri, e o altă paradigmă, e tratament genetic. Și atunci, bietul român ce să facă? Să învețe brusc de acid dezoxiribonucleic (ADN, n.n.)? Dacă te îmbolnăvești de covid, ai imunitate câteva luni? Dar de la vaccin ni s-a spus că imunitatea e asigurată 99%, apoi 90, apoi 70, apoi 60, apoi 50. E clar că experiența se face pe oameni.

Acum sunt cozi infernale în România, mulți se vaccinează să ajungă în Grecia, dar Doamne ferește să n-ajungă în altă parte! Nu poți să-i acuzi pe oameni, unul e înspăimântat, altul are comorbidități. Dar este tragic să vezi cât de repede își dă omul sănătatea pe libertate… și aia de doi bani! Ceea ce este groaznic, dacă ai observat, este faptul că a devenit ilegal să ai suspiciuni asupra unui tratament. Că nu e voie să existe o confruntare științifică deschisă.

Pesemne că trebuie să fie un milion de reacții adverse ca un vaccin să fie retras. O logică stupidă și iresponsabilă poate afirma că dacă la o sută de mii de cazuri sunt cinci cazuri cu probleme, beneficiul este mai mare decât paguba. Numai că dacă „problema” este fiul sau soția ta, atunci ea devine o tragedie pentru care nimeni n-are obligativitatea să răspundă. Și de aceea o să devină ilegal să fii nevaccinat, o să ne ascundem prin canale, o să ne împărțim societatea, Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după Vaccin.

Reporter: Zeul Vaccin, da. Cu temple, cu ofrande, cu ceremonial.

Dan Puric: Da, vorba unuia, zice: „Ce vaccin ai făcut?”, „Am făcut Astra și Zeneca”, „De ce?” „Păi, îmi plac femeile!”.

Citiţi şi:
Dan Puric: România este un ghetou de muncă forțată, de unde oamenii au fugit săracii, dar este și Grădina Maicii Domnului
A ne vaccina sau a nu ne vaccina? Aceasta este întrebarea

 

yogaesoteric
2 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More