Dan Puric: Ce avem noi la preşedinţie este un xerox al Uniunii Europene, premiat că a eşuat corabia numită România

Actorul și scriitorul Dan Puric afirmă, într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia, că România nu are nici guvern, nici președinte. Regizorul spune că țara este guvernată din afară.

„Ce avem noi la președinție, este un xerox al Uniunii Europene, premiat că a eşuat corabia numită România. Urmează apoi guvernul, cei care trăiesc zilnic deja în bărcile de salvare individuale, vâslind cât mai departe de corabia care se scufundă şi apoi noi, bieţii naufragiaţi care înotăm disperaţi în toate direcţiile, căutând să ne agăţăm de câte o bucăţică de scândură a acestui popor, rămasă suverană printre valuri, resturi de demnitate românească plutind la întâmplare pe valurile furtunii ce ne-a cuprins”, a spus maestrul Dan Puric.

Regizorul face aluzie la decorarea lui Klaus Iohannis de către tatăl prințului care l-a ucis pe ursul Arthur.

În aceeași ordine de idei, Dan Puric i-a acuzat pe conducătorii României că nu au alt scop decât „exterminarea legală și democratică” a poporului român.

„Să răspundem de la ultima afirmație către prima şi anume, prin conducători de azi nu rămânem vulnerabili, ci nu mai rămânem deloc! Căci asta este raţiunea pentru care au fost puşi la conducere. Pentru exterminarea «legală» şi «democratică» a poporului român”, a menționat Puric.

Citiți și:
Dan Puric: Pe liderii de la București nu-i doare țara. O mână de oameni aleși din străinătate care sunt anafectivi
Scrisoare deschisă a unui grup de ofițeri (r) adresată președintelui Iohannis: Socotim de datoria noastră să vă atragem atenția că lucrați contra interesului național

 

yogaesoteric
10 aprilie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More