Dat de gol şi dovedit fără urmă de îndoială: guvernul francez a înscenat atacurile din Paris

 


Guvernul francez a înscenat atacurile din Paris, a arestat viitoare „victime” după ce acestea au părăsit teatrul Bataclan, le-a ucis în timp ce le avea în custodie şi apoi a realizat scena mizerabilă cu trupurile moarte.

La câteva zile după atacurile de la Paris din noiembrie 2015, editorul site-ului Before It’s News a dezvăluit aspecte şocante pe care le-a observat referitor la acest eveniment:

„O «scăpare» în mass-media mexicană a dovedit că guvernul francez a ucis «victimele» în timp ce acestea se aflau în custodia autorităţilor. Mulți oameni au murit în aceste «atacuri teroriste» din Paris, dar se pare că niciunul nu și-a pierdut viața «în numele Islamului».

Guvernul francez a fost dat de gol: s-a confirmat că singura tânără mexicană (Nohemi Gonzalez) care a murit, era vie după schimbul de focuri de la Bataclan, atunci când familia ei a sunat la telefonul mobil al iubitului tinerei, după ce a aflat despre împuşcături din mass-media mexicană. El a răspuns familiei fetei că se afla împreună cu ea afară din clădire şi că amândoi erau bine; iar apoi, după ce autorităţile franceze au luat-o în custodie, ea este moartă. Astfel au fost date de gol! Nu a existat niciun terorist, guvernul francez a făcut aceasta şi este o mizerabilă acţiune de tip «false flag» (steag fals)!

Pot să fiu scos de pe web pentru că relatez aceasta, dar este un fapt real – era transmis la televizor în timp ce mă uitam pe fotografiile de la Bataclan. Scena cu trupuri moarte părea reală, dar având o rezoluţie mică, era imposibil de lucrat cu fotografia respectivă (şi de investigat).

Această relatare a apărut la televiziune, cu membrii familiei fetei spunând cum s-au petrecut lucrurile din punctul lor de vedere. Ei au confirmat că tânăra nu era rănită după ce auziseră despre împuşcături, din presă. Familia fetei luase legătura cu iubitul ei după ce Bataclan fusese golit, iar el se afla împreună cu tânăra, care era vie şi complet nevătămată, în afara teatrului.

Apoi, după ce a fost arestată de către autorităţile franceze, a fost declarată moartă, iar membrii familiei se întreabă cum s-a petrecut aceasta, când ei aveau dovada că ea ieşise fără nicio rană şi bine-merci din Bataclan, după schimbul de focuri.

Au fost daţi de gol! Nu a existat niciun arab! Guvernul francez a făcut aceasta şi a făcut rost de numărul necesar de cadavre prin uciderea celor pe care i-a arestat!

Faptul că guvernul francez a ucis victimele şi apoi le-a «plantat» trupurile în scenele respective explică de ce nu apar deloc împușcături pe înregistrarea video a incidentelor de la Bataclan făcută cu telefonul mobil, deşi apoi a apărut un număr considerabil de cadavre. Autoritățile franceze au arestat această fată mexicană, au ucis-o, au adus-o apoi din nou la Bataclan şi au târât-o până în locul unde au lăsat-o să zacă moartă. Așa se explică de ce apar atâtea dâre de sânge peste tot pe podeaua din Bataclan – deoarece chiar autoritățile au târât şi au lăsat acolo trupurile «victimelor» după ce le-au ucis.

Aceasta ar putea fi prima dată când autorii unei acţiuni de tip «steag fals» sunt daţi de gol cu ajutorul mass-media. Repet: s-a confirmat că singura victimă mexicană era vie şi nevătămată după «împuşcăturile» de la Bataclan, şi a ajuns înapoi în teatru, de data aceasta moartă, pentru şedinţa foto cu cadavre (care trebuia făcută pentru a se arăta lumii că ar fi fost un atac terorist). Guvernul francez a făcut aceasta, fără niciun DACĂ, fără niciun DAR.

Acum să aruncăm o privire asupra cetățeniei morților, să vedem dacă autorităţile au verificat naţionalitatea celor ucişi înainte de a-i omorî, pentru a obţine cadavre din cât mai multe ţări posibil. Dacă au existat morți din toată lumea, atunci exact aceasta este ceea ce au făcut – francezii au verificat identitatea celor reţinuţi, pentru a decide pe cine să ucidă în funcţie de ţara de provenienţă, pentru a implica cât mai multe state în lupta împotriva Islamului, pe motiv că unul dintre propriii cetățeni a fost victimă… După ce am relatat acest fapt, pot la fel de bine să apar într-un filmuleţ pe internet şi să aştept să fiu ţintit de o dronă. Tocmai de aceea vă spun că mă simt foarte bine şi nu am tendinţe sinucigaşe!

Ei fac orice ca să provoace Al Treilea Război Mondial! Orice! Sunt enervat la culme de tupeul lor! Au avut nevoie de un număr de cadavre reale, aşa că au ucis oameni care s-a dovedit că erau vii după «eveniment»!

După ce am analizat toate aspectele, piesele de puzzle s-au aranjat. Şi iată ceea ce este cel mai probabil să se fi petrecut: agenţi ai serviciilor secrete, nu «terorişti», au numărat puține cadavre la locul atacurilor, după care au «asezonat» scena cu cadavre ale oamenilor pe care i-au arestat ulterior. Aceasta este cea mai coerentă explicaţie care reiese din toate relatările care s-au făcut. Autoritățile franceze nu i-au ucis pe toţi cei «rețiuți», ci au ales victimele de care aveau nevoie din rațiuni politice, ucigând oameni care fuseseră selectați în funcție de naționalitatea lor, care a fost aflată din actele de identitate. Astfel, pe lista cu victimele atacurilor apare o înșiruire considerabilă de țări: Belgia, Turcia, Franţa, Suedia, Tunisia, Mexic, SUA, Chile, Algeria, Portugalia, Italia, Maroc, Spania, Anglia, Germania și altele.

Familia victimei mexicane întreabă cum este posibil ca fata respectivă să fie moartă când ea era vie după ce schimbul de focuri încetase și totul revenise la normal! Fusese vie suficient de mult timp după ce aceea, perioadă în care mass-media a anunţat ce s-a petrecut, iar apoi familia a încercat și în final a reușit să dea de fată. Familia acestei tinere era în Mexic, iar aceste ştiri nu au apărut în mass-media mexicană la 5 minute după eveniment. A durat mult mai mult decât atât. Atunci cum se face că tânăra a sfârşit moartă, când era bine-merci atunci când evenimentul a apărut la ştiri în Mexic, și la destul de mult timp după aceea, așa încât familia a apucat să afle despre atacul de la Bataclan şi să şi sune?

Acest eveniment ar putea fi cel care va distruge acţiunile de tip «steag fals».

Guvernul francez a fost dat de gol cu totul!”


Citiţi şi:

Un reputat analist politic face dezvăluiri cutremurătoare despre recentele atacuri din Paris

Reacții internaționale în urma atacurilor de la Paris. Ziarele franceze: «Suntem în plin război». Putin: «ISIS e finanțat de peste 40 de țări»

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More