11 ingrediente toxice care provoacă boli și care se găsesc în vaccinuri

 

Oriunde ar merge, părinţii sunt bombardaţi cu cereri de a-şi vaccina copiii. De la şcolile publice la pediatri de renume, mesajul este puternic şi clar: vaccinurile sunt o componentă esențială pentru a avea un copil cu adevărat sănătos. De fapt, pentru a ne proteja copiii, este necesar să ne trezim și să nu ne lăsăm manipulați de propaganda vicleană și perfidă dezlănțuită de companiile farmaceutice avide de profit!

Cei care propun vaccinările doresc să credem că vaccinul este „singura modalitate” de a evita riscul unor boli mortale. Un mesaj similar le solicită imperios adulţilor să îşi facă vaccin antigripal în fiecare toamnă, în ciuda lipsei dovezilor asupra eficacităţii acestuia. Părinţii care nu doresc să se conformeze „valului” vaccinărilor se supun riscului de a fi ridiculizaţi în presă, la cabinetul medicului sau în ochii celorlalți și, de o vreme încoace, sunt pasibili de pușcărie.

Presiunea socială creşte riscul să fiți afectați de vaccinuri

Ceea ce ştiu producătorii vaccinurilor nu se reflectă în acţiunile pe care ei le fac. A ne baza pe buna lor credință este un act de naivitate. Ei știu deja despre efecte secundare ale diferitelor componente ale vaccinurilor, și cu toate acestea le folosesc în continuare.

Majoritatea părinţilor au auzit probabil cel puţin despre unele din ingredientele periculoase utilizate în producerea vaccinurilor. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei vor ceda în faţa presiunii psihice la care sunt supuși, expunându-și copiii unor riscuri de îmbolnăvire cu mult mai mari decât riscul pe care îl reprezenta boala împotriva căreia sunt vaccinați.

Există un motiv major pentru evitarea vaccinării: afectarea gravă a sănătăţii prin substanţele care sunt conţinute în vaccinuri. Iată o listă cu unele dintre cele mai periculoase ingrediente, precum şi o serie de riscuri la care acestea ne expun:

Acetona – acest lichid volatil limpede este utilizat ca solvent de vopsea şi diluant pentru lacul de unghii. Este, de asemenea, binecunoscut ca substanţă chimică industrială folosită în manufactură şi industria plasticelor.

Fosfatul de aluminiu şi sulfatul de aluminiu. Cunoscut după provenienţa chimică – acid fosforic şi sulfat de aluminiu – fosfatul de aluminiu este o substanţă corozivă, acidă şi o neurotoxină. Similar, sulfatul de aluminiu este obținut din: acid sulfuric, un acid foarte coroziv şi puternic carcinogen, şi sarea de aluminiu, o neurotoxină.

Clorura de benzetoniu – această substanţă chimică periculoasă este un binecunoscut carcinogen. Este, de asemenea, cunoscut faptul că produce mutaţii genetice la făt.

Etanolul sau alcoolul etilic – determină vărsături, dureri de cap, ameţeală şi pierderea conştienţei.
 
Formaldehida – este un carcinogen exterm de puternic şi o sursă de mutaţii genetice la făt.

Glutaraldehida – această substanţă chimică lichidă are multiple utilizări industriale, inclusiv ca dezinfectant, substanţă care omoară orice agent biologic (biocid), agent de îngroşare şi de conservare. Se ştie că provoacă astm bronşic, alergii, probleme respiratorii şi tuse.

Albumina serică umană – este o proteină umană, care poate fi transformată în particule mai mici doar prin digerare în tubul digestiv (prin ingestie). Când este injectată în trup, produce probleme de genul encefalitei autoimune şi alergii.

Componente animale – vaccinurile conţin atât substanţe ce provin din celule de maimuţă, care pot fi infectate cu viruşi ce provoacă cancer sau alte boli, cât şi ser fetal de viţel (obținut prin îndepărtarea hematiilor din sângele recoltat). Serul de viţel poate fi puternic contaminat cu viruşi şi bacterii.

Polisorbat 80 – este un emulsifiant şi surfactant despre care se cunoaște că provoacă infertilitate. De asemenea, polisorbatul 80 determină creşterea riscului de atac cerebral şi infarct miocardic.

Fenolul (acidul carbolic) – aceasă substanţă corozivă a fost identificată de CDC (Centers for Disease Control and Prevention – autoritatea care reglementează vaccinările în Statele Unite ale Americii) ca fiind extrem de periculoasă. CDC însăşi recomandă evitarea oricărui contact cu această substanţă, despre care se știe că provoacă o gamă de simptome de la greaţă, vomă şi ameţală până la probleme mai serioase cum sunt convulsii, comă şi chiar moartea.

Timerosalul sau mertiolatul, cunoscut şi ca etilmercur, are 49,6% mercur şi este al doilea cel mai toxic element de pe Pământ, după plutoniu. Este o cunoscută neurotoxină.

Aceste substanţe nocive şi multe altele sunt introduse în organism direct, prin vaccinare.

În locul unei informări corecte asupra componentelor vaccinurilor și a riscurilor la care acestea ne expun, medicina din zilele noastre alege în mod bizar să ne ofere… sloganuri! Vaccinarea ne este impusă prin campanii agresive și, mai nou, dacă îndrăzniţi să vă opuneţi vaccinării copiilor voștri, vă riscați libertatea. Pentru a nu face jocurile celor care nu se îngrijesc nicidecum de sănătatea noastră, este necesar să ne trezim!


Citiţi şi:

O fostă reprezentantă medicală de la firma Merck explică faptul că obligativitatea vaccinării este pentru profit, NU pentru sănătatea publică

Dr. Johann Loibner – Originea şi istoria vaccinurilor (II)

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More