De ce femeia deasupra?

Poziţiile în care femeia este deasupra bărbatului în timpul fuziunii amoroase sunt preferate atât de către acea femeie căreia îi place să aibă iniţiativa cât şi de către bărbatul căruia îi place să-şi privească cu admiraţie iubita în timp ce fac dragoste. Bărbatul se aşează relaxat pe spate, iar femeia îngenunchează cu picioarele de o parte şi de alta a şoldurilor lui. Apoi ea introduce în vagin penisul erect al bărbatului. În această poziţie, el poate să-i mângâie sânii, coapsele şi fesele, iar ea se poate apleca în orice moment pentru a-i săruta buzele, faţa sau pieptul.

Avantajul principal al acestei poziţii este acela că femeia devine parte activă, iar bărbaţii găsesc acest lucru foarte interesant şi sunt, în general, foarte încântaţi de aceasta. În special pentru acea categorie de bărbaţi care sunt mai timizi şi ezită să se manifeste, preluarea responsabilităţii de către femeie poate salva relaţia lor amoroasă.

Dar, pentru bărbatul care nu este mulţumit de sine însuşi din punct de vedere sexual, această poziţie a femeii ar putea fi considerată drept o încercare de dominare exercitată de ea asupra lui. Unul dintre cele mai plăcute motive pentru care femeia apreciază această poziţie este acela că ea îşi poate roti trupul în poziţia în care penisul erect al bărbatului îi oferă plăcere maximă. Adesea, o femeie care e sensibilă la stimularea peretelui vaginal frontal poate trăi orgasmul în timpul fuziunii amoroase numai dacă ea se află deasupra.

Un alt avantaj al acestei poziţii este acela că mâinile femeii sunt lăsate libere pentru a se stimula pe sine, dacă ea doreşte aceasta. Astfel, ea se poate juca cu sânii săi sau să se autostimuleze prin masarea clitorisului până la atingerea orgasmului. Pentru femeia care consideră dureroasă penetrarea adâncă, poziţia în care femeia este deasupra poate fi ideală pentru că în felul acesta ea poate controla adâncimea şi viteza de penetrare.

Poziţiile în care femeia este deasupra oferă avantaje evidente mai ales pentru cazurile în care el are un abdomen proeminent. În plus, dacă bărbatul este obosit sau supărat aceste poziţii îi conferă o plăcere deosebită şi o destresare, în timp ce oricare alte poziţii sunt practic imposibil de abordat.
 
Citiţi şi:

Secrete amoroase feminine

Femeia ca iniţiatoare

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More