De ce păpuşarii așa-zișilor «ILUMINAȚI» l-au desemnat preşedinte al SUA pe Donald Trump?

 

Cuviosul Serafim Rose profeţea despre America și compara situaţia cu Rusia bolşevică:
„Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis al nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi petrece. Să începem dar să ne pregătim – nu atât făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci în primul rând cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.”

Aşadar, Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din SUA. A fost ales. Ales de popor? Sau „ales”, între ghilimele? Evident, au fost mulţi americani care l-au votat. Problema este însă alta.
El figurează a fi anti-sistem. Iar discursul său chiar aşa şi pare. Dar comparativ cu temele fierbinți abordate în presa alternativă, discursul său este de fapt o limonadă căldicică. Dacă-l comparăm însă cu discursul, istoricul şi activitatea lui Hillary Clinton, atunci spusele lui Trump par bubuitoare. Asta a făcut ca şi campania prezidenţială să fie cu totul altfel decât cele cu care americanii şi omenirea erau obişnuiţi de mulți ani. S-au abordat teme tabu şi s-a zgâlţâit politicul corect. A fost o dezbatere între un bărbat viu şi o femeie zombi, moartă, între cel ce zicea în public lucruri pe care mulţi cetăţeni nu aveau curajul să le vorbească decât în particular şi cea care repeta lozincile pe care deja cetăţenii le ascultaseră până la saturație în şcoală, din mass-media, filme. Şi mulţi americani au zis, dar mai mult în şoaptă: „da, el este altfel, el este o soluţie”.

Până aici este clar. Clar dar uluitor. Cum de a ajuns un asemenea personaj în finală?

Donald Trump vine din partea republicanilor, cei care i-au dat pe siniştrii Bush, tată şi fiu. Iar când spui Bush, spui 9/11, adică cea mai ticăloasă maşinaţiune de pe teritoriul SUA, din întreaga sa existenţă. Punct de pornire necesar implementării satanicului angrenaj Big Brother – cip – eGuvernare – internetul obiectelor – dispariţia banilor lichizi.

Deci, ne întrebăm încă o dată, cum de sistemul a permis unui Donald Trump, simbol anti-sistem, să candideze la preşedinţia SUA?

Unii răspund cu lozinci, fără să analizeze sau neînţelegând mecanismele: „Donald Trump a învins SISTEMUL. Voinţa poporului. Hai că se poate”. Alții sunt însă de părere că nu ai cum să învingi sistemul de așa manieră. Nu în 2016. Sistemul îl putea doborî încă înainte de a începe lupta. Simplu. Nu putea candida din partea republicanilor. Ar fi candidat ca independent, caz în care nu ar mai fi ajuns în finală. Iar cine susţine că pe republicani i-ar fi lovit o reală dorinţă de luptă anti-sistem, se cheamă că e foarte departe de înţelegerea lucrurilor.

Pentru cei care susțin această variantă, răspunsul la aceste întrebări nu poate fi decât unul singur: păpuşarii sistemului au considerat că le este de folos ca Trump să ajungă în finală. Dar nu doar că a ajuns în finală, ci a şi câştigat alegerile. De ce? Acelaşi răspuns. Că dacă n-ar fi fost aşa, nu le câştiga, indiferent cât de mulţi l-ar fi votat. Cine nu înţelege că alegerile sunt de fapt „alegeri”, dă dovadă de o mare naivitate, argumentează ei.

Aşadar, de ce sistemul ar fi desemnat în funcţia de preşedinte SUA un personaj anti-sistem? Este Trump un real luptător împotriva sistemului?
Este foarte posibil să nu fie. Dar chiar dacă ar fi, sistemul nu a devenit brusc neputincios, ci are toate pârghiile necesare pentru a-l manipula sau lichida. Cum a fost în cazul lui Kennedy. Iar dacă le este necesară şi o revoluţie, vor proceda ca în cazul lui Ceauşescu, care şi el pe câteva direcţii a fost anti-sistem.

Și totuşi, cu ce le-ar fi păpuşarilor de folos un om precum Donald Trump?
Aici ar fi mai multe variante. Iată câteva:
– Pentru a păstra iluzia democrației, îl lasă o vreme să-şi facă de cap, iar la momentul considerat oportun, va fi asasinat. Trump are mulţi susţinători sinceri, majoritatea apărând ideea dreptului de posesie liberă a armelor. Vor fi încurajaţi prin mijloace specifice să se revolte. Pe cine să se revolte? Poate pe îndoctrinaţii susţinători ai politicii corecte, poate pe instituţiile statului, ţinte se găsesc. După ce se va declanşa tărăboiul, consecinţa firească va fi instituirea legii marţiale.
– Nu este asasinat, ba din contră, este lăsat să facă una alta din cele ce le-a promis în campania electorală. Susţinătorii stângii vor declanşa o teribilă revoluţie şi ajungem tot la cele ce ne avertiza Cuviosul Serafim Rose.
– Viitorul război mondial are nevoie de o revigorare a naţionalismului, dar unul controlat de cine trebuie.

Dar pot fi şi combinaţii de câte două din cele trei variante. Adică întâi îl lasă să se implice într-un război. Apoi una din celelalte două. Ba chiar poate fi o combinaţie din toate trei, şi atunci America chiar va avea parte de ceea ce a avut parte Rusia: simultan război mondial, război civil, revoluţie.

Unii întreabă de ce mass-media, ce se află în mâna păpuşarilor, l-a atacat pe Donald Trump, dacă păpuşarii îl doreau la Casa Albă? Păi este evident, Donald Trump trebuie să fie cât mai credibil în rolul său de luptător anti-sistem, deci şi de luptător împotriva mass-media.

Ceea ce va urma, ne va lămuri, desigur, care au fost cărțile jucate în culise de elitele satanice care conduc din umbră. Dar să nu uităm totuși, ca oamenii atunci când se trezesc sunt o forță de neoprit.


Citiţi şi:

Victoria lui Donald Trump – analize și reacții

Trump este singurul candidat antiglobalist

 

yogaesoteric
13 decembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More