De la Măciucă la Kill Gates

Avem un premier! Ce ne facem cu el? E militar, zic unii! E general, zic alții. E doctor! Zice el. Are un prietin! El Bode! Zic ăia pe la guvern! Au pus-o de-o lege. Cu pușcării, cu amenințări, cu alea, alea! Adică shaormă cu de toate!

Lucian Bode și Nicolae Ciucă

Ăștia doi, mai au un pretin. El Țuțu! Ăla de făcea gloanțe! Și contracte! Multe și pe bani mulți! Ai noștri! Nu mai contează! Ăștia toți au cumetrii cu ăia de le zicea jupânul ratat ciuma roșie! Doar la tv! Că în spate își frecau toți mâinile și își numărau banii! Prin parcări și alte acarete.

Borfașii ăștia au făcut o lege prin care cetățeanul de rând, ce le plătește lor salariile babane, lor și familiilor lor, că toți e angajați la stat, mă, să meargă la pușcărie dacă îndrăznește să zică ceva. În speță, adevărul!

Dacă ai curajul să le strigi în piață că au distrus țara, că au vândut tot pentru sinecuri, te duci frumos la dubă! Și duba merge la pușcărie. Ca să te înveți să taci! Să te supui, să aplauzi și eventual să nu mai scoți vreo vorbă! Că ei știu mai bine ce fac!

De trei ani, sub demenții ăștia trăim într-o pușcărie numită balamuc! Ne-au demonstrat că infecții morali sunt în stare de orice! Fix ca și tătucul lor numit Kill Gates! Ăla cu plandemiile! Și ăsta alt doctor! Specialist mare! Unul de salvează planeta! Mare filantrop! Reprezentantul altora. Ăia de o ard cu încălzirea globală, carne artificială, AI, în general cu tot ce e artificial. Ca războiul!

După ce au distrus o grămadă de oameni, cu tot ce le-a trecut prin cap, acum tac mâlc! Fac spectacole la haznalele tv., din nenorocirea livrată cu cutremurele. Alea multe, mari și repetitive! Da’ știu specialiștii de ce! Că au sărit ca ulii să ne explice că așa se poate petrece! Peste noapte! Spuneți idioților! Poate vă mai crede cineva! Sau doar se fac că vă cred?! Pe bani mulți! Că aia de vă lingeau clanțele au fost pe rând specialiști în viruși, după care au devenit specialiști cu slava în gură, apoi cu cupola de foc ca să fie acum specialiști în cutremure! Nu vă e rușine, hahalerelor?! Nu vă satură nimeni pe voi?

Se pare că nu! Despre Nord Stream nu spuneți nimic? Tăceți ca greierii în păpușoi! De ce? Că stăpânii voștri v-au pus leucoplast pe gură?! Mvaiii, sunteți sub cenzură? Dar adoptați toate mizeriile de legi de la nebunii ăia de-și zic UE, satelitul ălora de se întreabă dacă culoarea albă e rasistă?! Și în tăcere livrați areneurimesagere în tot ce se procesează și făinuri de insecte. De unde găsiți voi atâtea insecte ca să faceți toate mizeriile alea? Nu se întreabă nimeni! Nu este important! Mai bine să înghițim minciunile lor pe nemestecate. Că doar s-a văzut că merge. Proștii înghit orice li se livrează prin media. De hahalere! Dacă pui întrebări, pac la pușcărie! Cu oraganele care bagă listele alea negre în dube!

Când vor intra în dube ăia care chiar merită? Ăia de sunt artizanii celei mai mari delapidări financiare din istoria țării? Începând cu indivizii ăia doi de cereau în 2020 achiziții libere fără să fie trași la răspundere? Amândoi ciraci ai lui Kill Gates care are omeseul pe persoană fizică? Cei care au „salvat” oamenii, cei care au cumpărat fier vechi pe o șapcă, ăla de ne explica ce conține fascinul și toți nebunii care voiau să intre în lagăre cei ce nu înțelegeau cum o salvezi pe bunica omorând-o?!

Ăștia toți de sunt sclavii lui Kill Gates&Thieves! Pe voi, ăștia, când vă rezolvă Kill?! Când nu o să mai aibă insecte și o să vă facă compost. Că știți prea multe și ați executat ordinele lui. Și ale psihopaților de la Davos! Sau demonii de la Davos?! Cum vreți voi!

Doar că până ne băgați pe noi, ăștia de punem întrebări, la pușcărie, poate terminați de numărat voturile de la sectorul 1, totuși! Știm că sunteți repetenți, dar repetenți doctori, nu!

Și mai aplaudați un pic slava, mai livrați niște fiare vechi și mai vindeți ceva. Nu mai aveți ce? Mvaiii! Cimitirele! Să i le dați lui Kill, să vă mai dea niște făină cu proteine! Din aia dă insecte!

Că atât vă duce capul, buzunarul și morala!

Am uitat!

La psihopați nu există morală! Există doar funcții, putere și pușcărie! Mai ales pușcărie! Pentru că gândești, pui întrebări și ieși din turmă!

Nu mai vrei să fii pion!

E singura cale spre libertate! Cu orice preț! Chiar și cu cel al vieții!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Pușcăria numită Pământ
TED sau Teroare, Eugenie, Dictatură. Într-un singur cuvânt, Porțile Iadului, zise și Bill Gates

 

yogaesoteric
25 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More