Demistificarea orgasmului femeii

În această societate, educaţia sexuală este complet deficitară. Foarte puţini au un minim necesar de cunoştinţe legate de sexualitate. Această educaţie stă la baza viitoarei experienţe amoroase a unui om, căci îi permite acestuia să se deschidă în mod natural către corp şi către sexualitatea sa. Este important pentru noi să ne înţelegem atât propria anatomie, cât şi pe a celui sau celei cu care interacţionăm amoros. În acest fel putem cu toţii experimenta mai multă plăcere, având şansa de a trăi totul cu o mai mare intensitate.

În general, femeile au două tipuri de orgasm de bază: clitoridian şi vaginal. La un moment dat, femeile îl pot avea pe unul sau pe celălalt sau o combinaţie dintre cele două. Orgasmul clitoridian are loc prin stimularea clitorisului, este foarte puternic, dar se resimte superficial, şi nu în adâncime, aşa cum este cazul orgasmului vaginal.

Orgasmul vaginal sau al punctului G sunt resimţite mai adânc, dând o senzaţie extraordinară de plăcere în întregul corp. Punctul G este localizat în interiorul vaginului, chiar în spatele osului pubian pe partea abdominală a peretelui vaginal. Introducând degetul în interiorul vaginului se poate simţi că ţesutul are o textură diferită de acea zonă, existând denivelări cu falduri mici. Acesta este buretele uretral. La femeie, el este analog glandei prostatice la bărbat, având aceeaşi structură a ţesutului dătător de plăcere. Punctul G poate fi, de asemenea, stimulat şi din afara corpului, prin masarea sau prin presiunea statică a abdomenului inferior, chiar deasupra osului pubian.

Unele femei foarte senzuale pot trăi orgasmul de tip cervico-uterin, prin care, datorită unei trăiri foarte intense, are loc o deschidere a colului uterin chiar în momentul orgasmului. Acest tip de orgasm este cel mai profund şi cel mai intens.

Când o femeie este foarte excitată, iar ţesutul ei erectil este plin de sânge, apare posibilitatea ca ea să juiseze, datorită presiunii energetice ce are loc la acest nivel. Stimularea extinsă şi prelungită a ariei de sub clitoris, pe ambele laturi ale deschiderii uretrale, continuând înăuntrul vaginului, incluzând chiar şi punctul G, poate face ca femeia să trăiască orgasme intense, foarte puternice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More