Descoperă poziţia favorită

Într-adevăr, cuplurile care vor experimenta poziţiile amoroase de bază atunci când fac dragoste vor putea avea trăiri cu totul remarcabile. Dar este bine de reţinut că ceea ce merge foarte bine cu un iubit, nu este obligatoriu să meargă la fel de bine şi cu un altul. Noi toţi suntem diferiţi din punct de vedere al manifestărilor noastre interioare, al personalităţii, al trezirii erotice şi nu în ultimul rând al gradului de dezinhibare sexuală, deci nu poţi pretinde ca o poziţie care ţi-a oferit maximum de plăcere într-o relaţie amoroasă să-ţi producă acelaşi efect şi într-o altă relaţie.

Este adevărat că fiecare dintre noi avem poziţiile noastre preferate de a face dragoste, dar pentru ca amorul să nu devină ceva plictisitor, monoton, este util să mai şi inovăm puţin. Totuşi urmăreşte ca mai întâi să obţii rezultate bune într-una sau două din poziţiile de bază, înainte de a te avânta să adopţi posturi mai atletice sau noi variaţiuni ale poziţiilor de bază. Majoritatea cuplurilor practică doar două sau trei posturi favorite tot timpul vieţii lor conjugale. Dar chiar micile variaţiuni ale acestor posturi pentru a face mai bine dragoste pot să devină plicticoase la un moment dat.

Este important să se menţină un echilibru între această stabilitate conservatoare şi dispoziţia „liberală“ de a încerca şi altceva nou. Cu atenţie, dragoste şi răbdare în a experimenta, multe cupluri pot să găsească repede modalităţi practice de a face dragoste în aşa fel încât ambii iubiţi să fie încântaţi şi mulţumiţi.
Citiţi şi:

Descoperiţi-vă propriul corp împreună cu fiinţa iubită!

Postura avântului fluturilor

yogaesoteric

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More