Desfiinţaţi tot și reinventaţi tribunalele populare!

Mi-au scris oameni dezamăgiţi pentru că susţin SIIJ.
Mi-au scris oameni care nu înţeleg de ce atâta zarvă pentru SIIJ.

Oameni nemulţumiţi de judecători.
Oameni supăraţi pe judecători.

Adriana Stoicescu

SIIJ nu ar fi fost ciuca bătăii unor grupuri de interese dacă activitatea ei nu ar viza, în final, devoalarea abuzurilor comise în numele luptei anticorupţie.

Da, pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele, pentru adulatorii cătuşelor cu orice preţ, lupta anticorupţie a făcut nenumărate victime colaterale.

Ştiu, nu credeţi nimic din ce se spune. Presa care dezvăluie mizeriile din spatele cortinei este aservită si vândută ruşilor si coreenilor şi extratereştrilor.

Ştiu, nu va interesează nimic din ce ar putea întina imaginea vestalelor anticorupţie.

De aceea, vă doresc întoarcerea la acea perioadă.
Vă doresc să gustaţi din plin, pe propria piele, dulceaţa cătuşelor.

Vă doresc sa fiţi târâţi în fața camerelor de luat vederi, cu o „pisi” parţial alfabetizată, băgându-vă un microfon în gură și salivând de plăcere când vă întreabă „ Cât aţi furat? Cum aţi furat?”.

Vă doresc să staţi nevinovaţi în celulă, alături de criminali și violatori, timp în care cei dragi nu mai pot ieşi din casă pentru că „boborul” v-a condamnat deja, pentru că „așa a zis la tv”.

Vă doresc să fiţi judecaţi de judecători cărora li se flutură, discret, un dosar început pe numele lor în urmă cu 5 ani, care stă prin sertare, suficient cât să poată fi atenţionaţi… dosar început la plângerea unui condamnat, care ar vrea și el să plece mai repede din penitenciar.

Vă doresc sa trăiţi într-o ţară ca afară, cu diferenţa ca veţi fi judecaţi la televizor, înainte de a apuca să vedeţi acuzaţiile, în lipsa unui avocat, pentru că toţi vor fi prea timoraţi ca să vă apere.

Vă doresc apoi să vă întrebaţi unde au fost cei care era necesar să ia atitudine împotriva grozăviilor astea.

Și apoi să vă spun, precum un clasic în viaţă, „ghinion, i-au ciuruit”.

Desfiinţaţi tot: secţie specială, pensii și salarii.
Desfiinţaţi-ne și pe noi.
Reinventaţi tribunalele populare.

Apoi, plini de elan, mergeţi degrabă la stăpâni si lăudaţi-vă:
I-am condamnat pe toţi. Am învins!

Adriana Stoicescu, judecătoare

Citiți și:
Adunaţi-l pe Stelică de pe jos – Ministrul Justiţiei Stelian Ion a fost băgat în perfuzii în şedinţa în care Plenul CSM a avizat negativ desfiinţarea SIIJ (I)
Judecătoarea Adriana Stoicescu, cercetată disciplinar de Inspecția Judiciară, la solicitarea CSM, după ce i-a transmis ministrului userist al Justiției să plece acasă
Ce face un magistrat mason care trebuie să soluţioneze dosarul unui coleg de lojă

yogaesoteric
10 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More