Devino ceea ce guști, vezi, miroși, auzi, atingi

de Oltea Mutulescu
 

Fiți cu adevărat prezenți în propriile senzații. Contopiți-vă cu ceea ce simțiți. Nu lăsați mintea să compare, să analizeze, să vorbească. Cufundați-vă în trăire, bucurați-vă ca niște copii. Dăruți-vă unul altuia plăcere. Vi se cuvine.

Pentru cei care se iubesc profund și se transfigurează, combinarea senzațiilor oferite de simțuri reprezintă poarta către un nivel mai înalt al satisfacției erotice. Cea mai spectaculoasă călătorie senzorială devine posibilă doar atunci când cuplul alege continența amoroasă. Cei care ajung să trăiască aceste percepții la maximum, dilatându-le, expansionându-le fără limite, au posibilitatea de a ajunge la experiențe de-a dreptul electrizante.

Descătușează-ți gustul

Oferiți-vă unul altuia frișcă pudrată cu scorțișoară, miere, căpșuni, banane. Lăsați-vă pătrunși de toată dulceața fructelor. Când savurați hrana unul de pe trupul celuilalt, când degustați degetele, buzele, pieptul, buricul iubitului (iubitei), simțiți plăcerea care explodează în toate celulele, nu numai în cerul gurii. Desfătați-vă cu buzele, limba, săruturile celuilalt. Cufundați-vă împreună în orgasmul gustului.

Eliberează-ți vederea

Descoperiți amândoi cele mai mici detalii ale trupului iubit, contemplați-l pentru a-l putea cunoaște cu adevărat. Uitați-vă unul în ochii celuilalt. Acest fel de contact dezvăluie profunzimea pasiunii. Priviți-vă în timp ce vă mângâiați, aceasta induce o stare reciprocă de transă naturală, de fascinație. Mângâiați-vă și sorbiți-vă din priviri. Veți simți o trezire totală a energiilor ființei, iar mintea va fi inundată de pace. Deveniți privirea însăși.

Savurează atingerea

Experimentați toate atingerile, toate ritmurile mângâierii, toate texturile, moliciunile și mătăsurile pielii. Lăsați degetele să cutreiere liber și să exploreze zonele cele mai intime, cele mai puțin dezmierdate. Mângâiați-vă, masați-vă, sărutați-vă unul altuia mâinile și încheieturile, picioarele și gleznele. Atingerile trebuie să-l ia prin surprindere pe celălalt, să-l asalteze din toate părțile. Joacă-te ca un leu tânăr, răsturnându-l pe o parte și pe alta. Răscolește-i simțurile cu mângâieri pasionale, duioase, abia conturate, neduse la capăt, reluate în alt ritm, mereu imprevizibil. Îmbată-ți degetele, palmele, cu dulceața pielii celuilalt. Plonjează în universul acesta de catifea.

Deschide-ți auzul

Auziți, ascultați, meditați. Fiți atenți nu doar la ceea ce este evident, ci și la nuanțele subtile ale sunetului. Vă puteți juca pe rând cu clopoțeii care se așează la intrarea în casele Orientului, atingând cu o baghetă pahare de cristal sau pur și simplu șoptind celui iubit vorbe incendiare. Auzul absoarbe sensibilitatea oricărui sunet, emoțiile din spatele cuvintelor. Conștientizează inflexiunile senzuale din vocea ta, din vocea celuilalt. Suspine de voluptate, gemete, exclamații, susur, gângureli copleșite sau doar respirația „beată” de orgasm sunt sonoritățile care te poartă în noi teritorii ale comunicării erotice și sufletești.

Descoperă senzualitatea supremă

O lume plină de voluptăți vă așteaptă dacă vă deschideți spre infinitele senzații oferite de miros, gust, văz, pipăit, auz. Iar în timp, actul erotic trăit cu continență sexuală se va îmbogăți cu un al șaselea simț, cel al conexiunii spirituale cu ființa iubită.
Eliberarea senzualității latente în fiecare dintre voi permite să intrați în comuniune cu profunzimile ființei voastre. Această descătușare aduce o mare bogăție emoțională fiecăruia în parte și cuplului, iar viața devine extraordinară. Odată ce amândoi vă deschideți către trezirea totală a celor cinci simțuri, sufletele voastre sunt gata să fuzioneze într-unul singur.

Articol preluat din revista Yoga Magazin (Aproape totul despre continența amoroasă)


Citiți și:

Învăţaţi limbajul savuros al intimităţii!

Recunoaşteţi fără încetare aspiraţiile spirituale care există în universul vostru lăuntric!

 

 

yogaesoteric
30 mai 2014


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More