Dezvăluiri uimitoare: „Protocolul lui Arafat cu Remdesivir și Kaletra a omorât sute de oameni. Și confirm eu, că sunt în sistem”

Vaccinul provoacă sterilitate și omoară. Înregistrare extraordinară cu o asistentă din Bihor

O asistentă de la Spitalul din Aleșd a fost înregistrată în timpul unei convorbiri telefonice purtată înainte de valul IV pandemic, înregistrare ce a apărut și în spațiul public. Asistenta acuză că protocolul lui Arafat a produs crime masive și că din experiența ei proprie a constatat cum vaccinul a omorât oameni. Dezvăluirile ne aduc aminte de cazurile similare de la Spitalele din Galați, unde au avut loc și deshumări, Arad și Sibiu, unde, de altfel, Parchetul a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Înregistrarea a fost publicată pe un cont fictiv de Facebook, cu aproape 18.000 de urmăritori.

Dezvăluiri din interiorul sistemului. Protocolul criminal. Înregistrarea unei convorbiri cu o asistentă medicală din Aleșd, făcută înainte de «valul al 4-lea»”, este descrierea care însoțește înregistrarea audio a unei convorbiri telefonice între Maria T.P., o asistentă de la Spitalul din Aleșd și un bărbat.

Potrivit femeii, înregistrarea a fost făcută fără acordul acesteia, neștiindu-se exact ce s-a discutat înainte ca bărbatul să pornească înregistrarea.

Înregistrarea este făcută sub forma unui interviu, iar bărbatul a cărui identitate nu o cunoaștem îi adresează pe parcursul dialogului mai multe întrebări asistentei.

Remdesivir și Kaletra au omorât sute de oameni”, spune femeia la începutul înregistrării, care susține apoi că Dexametazona era necesar să fie administrată într-o singură fiolă, însă pacienților li se dădeau câte 6 fiole în realitate, conform protocolului impus medicilor.

Este un antiinflamator, se dă la reumatism, la poliartrite, la pacienți care au dureri foarte mari. Este un inflamator foarte puternic. Antibioticul în doze decente se dă pentru o infecție, în doze mari e letal. Dacă dau cuiva până în două grame de Cefort e bine, la o infecție urinară sau cutanată. Dacă îi dau patru grame îl omor”, spune asistenta în înregistrare.

În acelaşi timp, afirmațiile privind transferul acesteia pe secţia de chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate, deoarece singurul considerent privind transferul a fost prin prisma deficitului de personal înregistrat la nivel de secţie.

Deci zici că așa au reușit să îi pună în pită pe mulți pacienți. Cu supradoză, nu?”, spune bărbatul.

La acuzația extrem de gravă lansată de bărbat, aceea de malpraxis medical, femeia răspunde cu lejeritate: „Da, bineînțeles”.

Am avut o colegă care a fost repartizată la Oradea, la Gavril Curteanu, pe covid. A zis clar: «Maria, aruncam Dexametazona în coș, aruncam Kaletra». Mă duceam cu ea la bolnavi și făceau ăştia ochii mari și ziceau «Nu, nu vreau asta. Băgam doza în buzunar, mă duceam la baie și o aruncam în veceu. Tu știi câtă Kaletra am aruncat eu în veceu doar să nu-i am pe conștiință?»”, mai spune asistenta în înregistrare, care apoi critică modul de administrare a oxigenului pentru pacienți.

Tu bagi în bolnavi 12 litri de oxigen continuu, când după 2 ore la 6 litri organismul intră în acidoză și procesele chimice se dau peste cap în organism. Încarci un edem pulmonar acut, o insuficiență respiratorie. Maxim două ore la 6 litri de oxigen la o persoană. Dacă îl ții 24/24 la 12 litri face acidoză și-ți crapă, îți moare”, mai spune asistenta.

Bărbatul încearcă apoi să ducă discuția într-un alt sens, făcând referire la cele spuse mai sus de femeie zicând: „Și asta se făcea conform protocoalelor lui Arafat”, după care femeia îi răspunde „Da, da, da. Asta a făcut Raed Arafat. Și confirm eu, că sunt în sistem și știu”.

Apoi, femeia spune că asistentele scădeau nivelul de oxigen la 6 litri, iar șefa de secție urla: „V-am spus să lăsați la 12 litri”, pentru că, din spusele ei, „avea niște planuri acolo făcute”.

Discuția continuă în aceeași manieră, asistenta spunând că după ce s-au simțit vinovați, mai mulți medici au ieșit public și au spus că au omorât oameni.

Asistenta Maria T.P., a lucrat o perioadă la Centrul de vaccinare din Aleșd, iar apoi a fost mutată la spital, în secția de Chirurgie, din cauza deficitului de personal.

Întrebată apoi de bărbat dacă se mai respectă protocoalele medicale impuse în pandemie, femeia spune că cei care le-au făcut au fost „atinși”.

Stai să vedem dacă mai vine un val, ce protocoale mai scot. Au fost atinși și mulți s-au revoltat, deci nu cred că le mai aplică. Dar atunci, în plin doliu, în toiul nebuniei, astea s-au aplicat. Sforile se trag la un nivel mult mai mare, la care noi ăştia mici nici măcar nu putem să ne gândim. Venea de la București, de la Arafat: ăsta e protocolul, un protocol sanitar care este necesar să fie respectat”, mai spune femeia în înregistrare.

Ea a susținut în înregistrare că directiva a venit de fapt chiar de la OMS.

Ăia vor să ne rărească. Suntem prea mulți. A venit vremea să fie rărită lumea. OMS-ul a dat directiva. Orice sistem medical se ghidează după OMS”, spune femeia în înregistrare, care apoi face o remarcă rasistă la adresa șefului OMS, Tedros Adhanom: „Unde îl avem pe negroteiul ală, pe Tedros ală sau cum îi zice. Azi zice una, mâine zice: nu am zis asta, ați înțeles greșit. Asta denotă câtă încredere poți să ai în el”.

Femeia a lucrat ca asistent medical generalist la spitalul „Santa Giulia” din Milano timp de 14 ani, iar din 21 ianuarie 2021 a fost angajată la Spitalul din Aleșd.

„Vaccinul produce sterilitate”

Vaccinul produce sterilitate. Atacă organele genitale. Organele de reproducere, nenorocitul ăsta de vaccin. Eu din ianuarie până când m-am accidentat am lucrat pe vaccinări. Am fost la centrul de vaccinare din Aleșd. Vaccinam lumea în prostie”, mai spune femeia pe înregistrare.

Venea lumea și îmi spunea: «abia aștept să mă imunizez». La fiecare cum venea le spuneam păi, nu vă imunizați. Știți ce înseamnă imun? Dacă ești imun boala nu te poate atinge, iar acest vaccin, impropriu spus, nu vă protejează. Dumneavoastră nu faceți vaccin, faceți terapie genetică. Sunteți cobai până în 2023. Eu cu seringa în mână le spuneam chestia asta”, mai spune asistenta pe înregistrare.

Atâta timp cât are un ARN mesager acolo, nu e un vaccin. Sunt terapii genetice

Cine îmi garantează că acest ARN mesager se duce doar până la nivel de mitocondrii și acolo se dezintegrează, se autodistruge? Dacă cumva se joacă cu ADN-ul ală? Ce se petrece după, modifică genomul uman. Ce devenim după 20-30 de ani? Monștri, mutanți. Din cauză că tu nu poți să te joci de-a Dumnezeu să umbli cu ARN-ul și cu ADN-ul, să te joci cu ele fără să ai consecințe.

Asta fac creierele bolnave. Bogații ăștia, lumea aia nevăzută, care ne conduce pe noi și nu e teoria conspirației și nu e nebun cine crede așa ceva, pentru că înainte să le scot pe gură am citit și m-am documentat cu persoane, zic eu importante, care știu despre ce vorbesc. Sunt date care atestă așa ceva. Bogătașii ăștia nu mai știu ce să facă. Se joacă de-a Dumnezeu”, mai spune asistenta Maria, care apoi face o comparație a oamenilor cu puii de găină pe care îi poți omorî în diverse feluri pentru a face experimente pe ei.

„Veneau cupluri la vaccinare și la rapel doar el sau ea”

Asistenta îi povestește apoi bărbatului că pe perioada cât a lucrat la centrul de vaccinare din Aleșd, au venit 6 cupluri la vaccinare, iar la rapel, doar unul dintre ei, spunând că celălalt partener a murit de la vaccin.

Să nu spun cazuri în care veneau cuplurile, fericiți că se vaccinează. Și veneau la rapel doar el sau ea. Păi unde-i doamna? A murit. 6 cazuri am avut. Trei anafilaxii foarte puternice. Reacție la 15 minute post-vaccinare, i-am trimis la Oradea”, mai spune asistenta.

Conform protocolului de vaccinare, fiecare pacient este necesar să stea sub observație timp de 15 minute, pentru a vedea dacă are reacții adverse în urma vaccinării.

„La 3 zile de la vaccinare l-au îngropat”

Săream pe ei și prindeam linia venoasă și repede perfuzie și du-te cu adrenalina. Le ziceam: hai, că a intrat în șoc anafilactic! Era nebunie. Și veneau, măi, vrem vaccin și vrem vaccin”, mai spune asistenta, care apoi povestește cazul unui bătrân care a mers să se vaccineze și a murit la 3 zile după imunizare.

A venit un domn și l-am întrebat: «De ce vreți să vă vaccinați?». «Păi cum, adică îmi spuneți așa ceva, eu sunt cardiac și este necesar să mă vaccinez că mi-a zis medicul de familie că chiar e indicată vaccinarea în cazul meu, pentru că, Doamne păzește, dacă mă îmbolnăvesc, o să fac o formă ușoară.» I-am spus: «Nu luați în calcul că poate vă păzește Dumnezeu de boală și fără vaccinul ăsta? Și șansele sunt mai mici să faceți complicații.» S-a supărat pe mine. La trei zile l-au îngropat. A treia zi de la vaccin era în groapă”, mai spune femeia.

„Am vaccinat peste 3.000 de persoane”

Asistenta îi mai spune bărbatului că cele spuse nu sunt povești, sunt experiențe personale trăite de ea.

Eu cu mâna mea am vaccinat 3.000 și ceva de oameni. Prima dată am zis: nu accept. După, am zis că nu e o chestiune pe care o fac împotriva voinței omului. Singurul aspect pe care pot să-l fac e să-i explic ce face”, mai spune Maria T., care apoi aduce vorba unui transfer de la centrul de vaccinare, la secția de Chirurgie a Spitalului Aleșd, care s-a făcut conform conducerii spitalului din cauza deficitului de personal de pe secția respectivă.

Asistenta spune că Centrul de vaccinare din Aleșd vaccina în jur de 200 de persoane pe zi, iar din cauza faptului că ea „informa” persoanele care doreau să se imunizeze, la un moment dat nu au mai mers oameni să se vaccineze.

Afirmațiile privind transferul acesteia pe secția de Chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate, spune chiar ea, deoarece singurul considerent privind transferul a fost din prisma deficitului de personal înregistrat la nivel de secție.

Din sursele care au prezentat înregistrarea în media alternativă, asistenta Maria T. este fina managerului spitalului, Florin Creț.

În urma acestor dezvăluiri șocante, unitatea spitalicească a luat poziţie, negând cu vehemență în spațiul public veridicitatea afirmațiilor asistentei. Totuși, ea nu este o voce singulară, căci din ce în ce mai mulți oameni din cardul personalului medical încep să expună crimele și nenorocirile care s-au petrecut și se mai petrec însă sub obligativitatea protocoalelor impuse de cei care ne vor „mai răriți”.

Citiți și:
O parte dintre medici, complici la crimă în povestea covid-19? Tot mai multe voci par să confirme
Amploarea completă a efectelor secundare ale vaccinului covid nu va fi cunoscută mai devreme de 10 ani, spune un medic
Iulian Capsali despre „protocoalele morții”

 

yogaesoteric
9 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More