„E ciudat, dragi vaccinați, că deși ați fost mințiți de atâtea ori în legătură cu eficacitatea așa-numitelor vaccinuri covid, unii dintre dumneavoastră continuă să creadă gogorițele care li se servesc…”

… și resping cu înverșunare orice argument contrar

 

Să recapitulăm:

  • Vi s-a spus că vaccinul imunizează, că o persoană care se vaccinează nu mai ia boala. Iată ce vă spunea Guvernul României: „Contacții vaccinați (vaccin Pfizer/BioNTech, aprobat condiționat în Uniunea Europeană) ai persoanei nevaccinate sunt protejați față de de dezvoltarea bolii covid-19 – chiar dacă virusul ar putea ajunge în căile respiratorii, transmis de la un purtător, nu va produce efecte, fiind inactivat de anticorpii protectori dezvoltați după vaccinare.” (chiar Guvernul României vă spune asta). A fost o minciună.

  • Pfizer v-a spus că eficacitatea vaccinului este de peste 90% pentru contaminare și de 100% pentru simptome severe. Asta a fost o altă minciună.
  • Vi s-a spus că dacă 80% din populație se vaccinează, se va ajunge la imunitatea de turmă. Cum bine se vede, a fost o minciună sfruntată.
  • Vi s-a spus că efectele adverse sunt minore. Dovezile privind reacțiile adverse, pornind cu indispoziții temporare, stări de handicap prelungite sau chiar moartea sunt tot mai numeroase.
  • Vi s-a spus că eficacitatea după șase luni nu scade sub 84%. Asta a fost o minciună de-a dreptul nerușinată.
  • Ați fost amenințați cu tot felul de variante indiene, sud-africane, columbiene, delta, epsilon, miu, omicron etc. etc., una mai contagioasă și mai periculoasă ca alta, și care necesită urgent vaccinare completă sau cu doza a treia de rapel. Toate au fost alarme false.
  • Nimeni nu v-a spus, în momentul declanșării campaniei de vaccinare, că va mai fi nevoie de doza a treia, a patra etc.
  • Deși teritorii în care vaccinarea adulților a ajuns la 100% se află în zone de mare risc epidemiologic, sunteți mințiți că asta se petrece din cauza persoanelor nevaccinate.
  • Vi s-a spus să vaccinați copiii urgent, dar asta e o minciună, nu există niciun motiv pentru care copiii să fie vaccinați, persoanele sub 18 ani au o rată de supraviețuire practic de 100%, iar ideea că vaccinezi copiii ca să le aperi părinții și bunicii este o monstruozitate.

Și, totuși, cei care v-au mințit continuă să se bucure de încrederea dumneavoastră iar pe noi, cei care vă prezentăm cifre neîndoielnice, opinii ale unor specialiști, inclusiv laureați ai premiului Nobel, descoperitorii testelor PCR sau al virusului HIV, dovezi de netăgăduit în legătură cu efectele perverse și adverse ale vaccinurilor etc. ne tratați cu neîncredere.

Să fie această înțelegere stranie a încrederii și supunerii încă o reacție adversă a vaccinului?

Autor: Varujan Vosganian

Citiți și:
Varujan Vosganian: Prin cruciada copiilor emoționați și bucuroși că se imunizează, ridicola campanie pro-vaccinare a depășit orice limită a bunului simț
Un fost ministru dezvăluie cine a câștigat din dictatura sanitară, în spatele dramelor
Vosganian: „Vaccinarea nu mai are legătură cu pandemia, e marketing ca la Coca-cola”

 

yogaesoteric
9 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More