Dictatul OMS, imunitatea naturală și furtul semantic

– din emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu –

Panica, cel mai contagios aspect cu putință.”

Măsurile impuse la începutul pandemiei abia de-acum încep să fie înțelese și puse într-un context, se arată în emisiunea „Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu, din 5 iulie 2021.

Modificări făcute gradual, când nimeni nu era atent, au fost apoi folosite ca și cum așa ar fi fost dintotdeauna. În 2009, OMS a schimbat definiția pandemiei scoțând criteriul numărului de morți din definiție. Apoi, în 2020 a schimbat definiția imunității colective. Înainte se luau în considerare atât persoanele care au trecut prin boală cât și cele vaccinate, acum – doar cele vaccinate. Toate acestea pentru a determina oamenii să accepte injectarea cu serurile experimentale.

Imunitatea naturală pe care organismul o dobândește după ce a făcut boala este completă și de durată, spre deosebire de imunitatea care ar putea fi obținută în urma unui vaccin, care este doar parțială și diminuează în timp. Vaccinarea în masă a populației împotriva unei boli a cărei rată de mortalitate este similară celei a gripei sezoniere și care pentru majoritatea nu prezintă aproape niciun risc, nu are nicio justificare medicală.

Dar, așa cum întreabă retoric o reprezentantă a oficialităților: „Dacă recunoaștem imunitatea de grup, cum îi mai obligăm pe oameni să se vaccineze?”.

Necesare ar fi fost de fapt tratamentele. Toate medicamentele care s-au dovedit a fi eficiente sau informațiile despre acestea au fost combătute și chiar interzise; s-au folosit în schimb măsuri administrative, care nu au nimic de-a face cu vreun tratament. Bolnavii au fost izolați acasă pentru două săptămâni fără tratament sau acces la medic și apoi duși la spital când deja era prea târziu, aplicându-li-se protocoale ucigașe.

Pe de altă parte, toate măsurile abuzive impuse în această pandemie vor avea efecte dramatice și de durată asupra sănătății oamenilor. De aceea, în istoria modernă, aceasta este prima generație de copii care vor fi mai puțin sănătoși decât părinții lor.

Citiți și:
OMS schimbă pe furiș definiția imunității de turmă, care de acum este legată exclusiv de vaccinare
ADEVĂRUL ȘOCANT DESPRE MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE ESTE DEZVĂLUIT DE UN INSIDER

 

yogaesoteric
11 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More