Dictatura biometrică din Australia va fi finanțată de Google cu 1 miliard de dolari! Teroarea cibernetică – un experiment pe 5 ani!

Google a anunțat că va investi 1 miliard de dolari australieni (740 milioane de dolari SUA) în Australia în următorii cinci ani. Aceasta este cea mai mare investiție a gigantului american în această țară, până în prezent.

Google spune că banii vor fi folosiți pentru a construi un centru de cercetare, pentru a-și spori capacitatea de cloud computing și pentru a finanța parteneriate cu organizații locale. Totodată, gigantul IT spune că în următorii ani se vor dezvolta și capacități de folosire a inteligenței artificiale și a securității biometrice. Google va înregimenta o „armată” de tehnicieni pentru acest scop „experimental”. Această inițiativă – denumită „Digital Future Initiative” – va crea în mod direct 6.000 de locuri de muncă și va sprijini 28.000 de locuri de muncă auxiliare. În cadrul investiției, compania va colabora cu organizații locale, inclusiv cu agenția științifică australiană Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO).

Joshua Kennedy-White, de la compania de investiții cibernetice DivisionX Global, a calificat anunțul Google drept „o victorie uriașă” pentru tehnologia australiană: „Este nevoie de bani pentru a transforma o idee în inovație, iar primii bani sunt cel mai greu de obținut”. Investiția marchează un alt impuls major pentru ambițiile Sydney de a deveni „Silicon Valley din emisfera sudică”. Construcția Tech Central, un hub în valoare de mai multe miliarde de dolari în centrul Sydneyului, se așteaptă să continue până în 2026.

În același timp, Australia este acuzată de încălcări flagrante ale drepturilor omului în pandemia de covid, de un regim impus ca autoritar, iar criticii acestor măsuri consideră că țara este un stat-experiment pentru măsurile drastice viitoare care vor fi luate pe plan mondial. Așa că investiția Google în acest context nu este privită de toți ca un „progres al umanității”, dat fiind că o dictatură biometrică există deja în China, impusă de Partidul Comunist, iar Australia va fi a doua țară de pe planetă care va experimenta astfel de măsuri într-un regim de teroare.

Citiți și:
Mii de australieni cu amenzi neplătite pentru că au încălcat regulile covid au casele sechestrate, conturile bancare verificate și permisele anulate
Australia construiește lagăre pentru nevaccinaţi şi „operațiuni în curs de desfășurare”

 

yogaesoteric
5 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More