Dictatura medicală în acțiune: lege pentru vaccinarea forțată de către „ofițeri covid” în Australia de Vest

Australia de Vest, unul dintre cele mai radicale state din ultimii ani în privința pandemiei, a adoptat un proiect de lege care le acordă „ofițerilor covid” autorizația de a lua oamenii din casele lor și de a-i vaccina împotriva voinței lor, potrivit thecountersignal.

Proiectul de lege Emergency Management Amendment (Amendament pentru Managementul Situațiilor de Urgență) a fost adoptat anul trecut. Amendamentul cuprinde „Competențele ofițerilor în legătură cu persoanele expuse la virusul SARS-CoV-2”.

 „În scopul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, un ofițer covid autorizat poate ordona oricărei persoane care a fost expusă sau oricărei categorii de persoane care ar fi putut fi expusă la virusul SARS-CoV-2 să facă toate sau oricare dintre următoarele:

 (a) să rămână într-o zonă specificată de către ofițer pentru o perioadă de timp decisă de acesta;

(b) să rămână în carantină față de alte persoane cât timp este nevoie și într-un mod rezonabil, așa cum este specificat de către ofițer;

(c) să se supună procedurilor de prevenire și control al infecțiilor în perioada și în modul rezonabil specificate de către funcționar”, potrivit noii legislații.

De curând, Australia a renunțat la obligativitatea  carantinării  pentru persoanele expuse la virus. Izolarea obligatorie a fost una dintre ultimele restricții care au fost ridicate.

Totuși, acest nou amendament sugerează că, dacă este declarată o altă urgență covid, australienii din vestul țării ar putea fi scoși cu forța din propriile case și obligați să se „supună” oricăror „proceduri de prevenție și control al infecției” considerate de specialiștii agreați de stat și de oamenii politici ca fiind „rezonabile”.

Deși vaccinarea forțată nu este menționată în mod direct în lege, formularea vagă a amendamentului lasă loc pentru o astfel de interpretare.

O altă țară ce a adoptat restricții considerabile în timpul pandemiei, Canada, nu a impus niciodată vaccinarea forțată, deși mandatele coercitive au fost eficiente în obținerea uneia dintre cele mai ridicate rate de vaccinare din lume.

La un moment dat, premierul Quebecului, Francois Legault, a propus o taxă pentru persoanele nevaccinate. După reacțiile de revoltă pe scară largă din partea publicului și a grupurilor pentru drepturile civile, ideea a fost ulterior abandonată.

Citiți și:
Coșciug gratis! Guvernul australian anunță că va plăti funeraliile celor care mor din cauza vaccinurilor covid și va oferi despăgubiri de până la 600.000 de dolari în cazul efectelor adverse apărute după inoculare
„Lagărul” covid din Australia. Povestea unei tinere care a fost luată cu forța de acasă
O polițistă din Victoria, Australia, a demisionat pentru că nu mai suporta violențele săvârșite de colegi, la ordinul ocultei, împotriva comunității

 

yogaesoteric
4 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More