Din culisele «Operaţiunii Christ»: George Bălan, sluga francmasoneriei (1)George Bălan, procurorul călău” care a coordonat ancheta împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru şi a Școlii de Yoga Misa a fost totodată instrumentul și sluga docilă a francmasoneriei

 
 
de profesor yoga Nicolae Catrina
 
Fostul procuror din cadrul Curții de Apel București și fostul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, George Bălan, a fost – după cum ştim – coordonatorul întregii „Operațiuni Christ”. Aceasta a fost o acțiunea – de o anvergură încă neegalată în România modernă – în cadrul căreia au fost mobilizate împotriva școlii de yoga MISA și a mentorului spiritual al acesteia, Gregorian Bivolaru, efective record de polițiști, jandarmi și procurori. După cum știm deja cu toții, între timp adevărul cu privire la scopul acestei acțiuni, precum și la „păpușarii” care au orchestrat-o din umbră a ieșit treptat la lumină și a reieșit astfel foarte clar că în realitate toată această acțiune a fost comandată și declanșată la comandă politică de către fostul Prim Ministru Adrian Năstase. Cel care s-a ocupat efectiv – în plan vizibil, ca să spunem așa – de coordonarea „Operațiunii Christ” a fost procurorul George Bălan, care a primit această sarcină direct de la fostul Procuror General al României, Ilie Botoș.

Și totuși, deși aceste aspecte sunt deja binecunoscute atât de noi toți cât și de o mare parte a presei precum și de o parte a opiniei publice, se cunoaște mult mai puțin faptul că, dincolo de aceste aspecte „de suprafață”, factorul decizional care a declanșat și a comandat în realitate, din umbră, această represiune de mare amploare, în care au fost și încă mai sunt făcute nenumărate abuzuri și nedreptăți uriașe împotriva yoghinilor din România, a fost și este reprezentat de francmasonerie, iar dovezi ale acestui fapt transpar până și în hotărârile și rezoluțiile procurorului George Bălan, dacă le citim cu atenție!
 
Într-adevăr, să ne amintim în primul rând că evenimentele din 18 martie 2004 au fost declanșate imediat după ce Gregorian Bivolaru, în cadrul unei conferințe despre yoga pe care o susținuse la Paris, a făcut și o succintă expunere referitoare la francmasonerie (aceasta, ca răspuns la o întrebare ce a venit atunci din sală). Așa cum se cunoaște foarte bine în anumite cercuri oculte, respectiva conferință i-a deranjat foarte mult pe francmasoni, care au hotărât după aceea că trebuie „să îl distrugă” pe Gregorian Bivolaru și școala de yoga pe care el a întemeiat-o.
Dar, firește că nu ar fi fost posibil ca ei (francmasonii de la „vârf”) să se ocupe ei înșiși de aceasta și, pe de altă parte, nu exista și nu există nici acum vreo bază legală pentru a acuza pe cineva că dezvăluie planurile ascunse, tenebroase, ale francmasoneriei mondiale și ale așa-zișilor „iluminați” satanici. Trebuia deci găsită o cale de acțiune care să se integreze cumva în cadrul legislației în vigoare.
Acest lucru nu a constituit însă o problemă pentru francmasoni deoarece, după cum se știe foarte bine, ei au persoane servile și docile (și, mai ales, șantajabile!) în toate instituțiile statului și în toate partidele politice importante. Altfel spus, ei au destule slugi care sunt plasate „acolo unde trebuie” pentru a face din ele „mănușa” prin care mâna lor, nevăzută de opinia publică, să poată acționa nestingherită și la adăpost de orice responsabilitate. În această direcție, un marcant om politic de la noi, Radu Berceanu, a făcut recent (în data de 5 martie 2013) o afirmație care pe mulți i-a surprins: „Sunt lideri importanți ai multor partide care sunt masoni, dar nu știu dacă toți sunt și trădători. Nu am o problemă cu apartenența la masonerie. Problema e când masoneria decide că ar fi bine să facă într-o direcție și partidul în cealaltă direcție și eu nu știu ce mai fac ei [masonii respectivi, n.n.] în momentul ăla, care e prioritatea [pentru ei]!”
Trebuie să precizăm însă că planul de a distruge MISA și pe Gregorian Bivolaru exista deja cu câțiva ani înainte, iar sluga George Bălan inițiase deja o cale prin care acest plan masonic să poată fi pus în practică. Cum nu putea să se lege de faptul că în cadrul școlii noastre de yoga s-au realizat mai multe conferințe în care au fost demascate unele dintre sinistrele planuri ascunse ale masoneriei și ale așa-zisei „elite mondiale”, el a recurs la o binecunoscută stratagemă, ce era constant folosită pe vremea dictaturii comuniste.
Știm cu toții foarte bine că în acele vremuri, dacă vorbeai sau te manifestai public împotriva partidului comunist ori a membrilor marcanți ai acestuia, erai imediat arestat, dar niciodată nu erai acuzat în mod direct de faptele respective, deoarece, de ochii lumii, la noi era, chipurile, „democrație”, și în principiu oricine ar fi avut dreptul să vorbească liber despre orice! Atunci, milițienii, procurorii sau securiștii nu te acuzau de faptul în sine, așa cum el fusese realizat (de exemplu, criticarea publică a politicii partidului, ori a „mărețului conducător”), ci faptul respectiv era răstălmăcit și distorsionat în așa hal încât apărea că este ceva nu împotriva partidului sau a „conducătorului iubit” ci „împotriva țării”, „împotriva siguranței naționale” etc. etc.). Sau, o altă strategie era ca persoana respectivă să fie încadrată cumva (evident, în mod complet abuziv și fără nicio legătură cu realitatea) în categoria infractorilor de drept comun, pentru a putea fi în felul acesta condamnată la ani grei de pușcărie. În felul acesta devenea mult mai greu pentru oricine (inclusiv pentru forurile internaționale de monitorizare a respectării drepturilor omului, cum ar fi AMNESTY International) să protesteze împotriva acelor abuzuri, deoarece forțele de represiune spuneau, politicos, ceva de genul: „noi nu avem nimic cu discursul respectiv, dar l-am prins că a furat, a delapidat etc.”.
Aceste manevre deja „clasice” de POLIȚIE POLITICĂ au fost puse în mișcare și de slugoiul masoneriei, George Bălan, care a făcut exact ceea ce știa el mai bine: să mistifice adevărul, să răstălmăcească faptele, să născocească tot felul de fapte penale himerice, cu totul iluzorii, numai pentru a da cât de cât un aer de credibilitate operațiunii de mare anvergură cu care fusese însărcinat (și al cărei scop era, după cum am menționat, distrugerea lui Gregorian Bivolaru și a școlii de yoga MISA) și totodată, pentru a-i motiva (sau, am putea spune ironic, pentru a-i asmuți) pe cei care urmau să ia parte la această operațiune (sau mai precis, pe aceia care nu aveau, la momentul respectiv, nimic împotriva MISA și nici nu bănuiau care erau de fapt scopurile și motivațiile reale ale operațiunii respective).
În acest sens, elementul cheie l-a constituit anularea, de către acest procuror corupt (care de altfel la ora actuală este exclus din magistratură și este cercetat penal tocmai pentru fapte de corupție!) a hotărârii de neîncepere a urmăririi penale în cazul care privea o serie de conferințe publice (ce au fost realizate de Roșu Camelia și de Roșu Petru în cursul anului 1999), conferințe al căror obiect a fost demascarea francmasoneriei. După ce Serviciul Român de Informații (SRI) a sesizat Parchetul cu privire la acele conferințe, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a declanșat o anchetă ce s-a derulat atunci în mod corect și în urma căreia rezultatul a fost, firesc, că nu s-a găsit absolut nimic de natură „să lezeze siguranța națională a României”, așa cum pretindea raportul SRI și s-a hotărât neînceperea urmăririi penale (NUP) în acest caz.
Dar, pentru un procuror antrenat în tertipurile poliției politice, așa cum este George Bălan, acesta a devenit chiar elementul declanșator pe baza căruia el a eșafodat întreaga monstruozitate ce a fost numită, în batjocură, „Operațiunea Christ”. Astfel, în data de 14 iunie 2002 el semnează o rezoluție care este – pentru oricine cunoaște MISA și mai ales pentru noi toți, care știm foarte bine ce se face în cadrul MISA – un veritabil „monument” de mistificare și de răstălmăcire a adevărului, monument „demn” numai de un stat totalitar în care principalul instrument de represiune îl constituie poliția politică. Iată cum își începe acest obedient propagandist al minciunii rezoluția respectivă care, subliniem încă o dată, a constituit elementul cheie pe baza căruia MISA a fost tratată ca o organizație subversivă, ce atentează la siguranța Statului Român (în această direcție, un rol esențial avându-l, după cum reiese chiar din rezoluția lui Bălan, Serviciul Român de Informații):

„George Bălan, procuror şef adjunct al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lîngă Curtea Supremă de Justiţie; Avînd în vedere aspectele semnalate în nota nr. din 27 mai 2002; Examinînd actele dosarului nr.500/P/1999 al Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Bucureşti, CONSTAT:
Serviciul Român de Informaţii a sesizat la data de 01 februarie 1999 organele de urmărire penală, despre faptul că ROŞU CAMELIA şi ROŞU PETRU, sub coordonarea nemijlocită a lui BIVOLARU GREGORIAN, au desfăşurat în perioada 28 aprilie – 21 iulie 1997 activităţi care prin implicaţii şi consecinţe sînt de natură a leza siguranţa naţională a României.
S-a semnalat faptul că soţii ROŞU, invocînd pretextul „denunţării planurilor oculte ale francmasoneriei” în calitate de „instructori” ai Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut — MISA, au pus în circulaţie cu prilejul unor simpozioane şi conferinţe care au avut loc în mai multe localităţi, documente false care prin conţinutul şi amploarea pe care a luat-o difuzarea acestora în rîndul opiniei publice, au creat o situaţie periculoasă pentru siguranţa naţională, iar prin implicaţiile produse au fost de natură să afecteze relaţiile internaţionale ale României.
Cu privire la aspectele sesizate s-au efectuat cercetări penale pentru infracţiunile de propagandă în favoarea statului totalitar şi compromiterea unor interese de stat, prev. de art.166 şi 168 din Codul penal, în dosarul nr.500/P/1999 al Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Bucureşti care prin rezoluţia din 30 octombrie 2000 a dispus neînceperea urmăririi penale apreciindu-se că în cauză nu s-a săvîrşit o faptă penală.
Rezoluţia de neîncepere a urmăririi penale este netemeinică şi nelegală, nu s-a făcut o corectă apreciere a faptelor, iar materialul probator avut în vedere la pronunţarea soluţiei este incomplet, neclarificînd toate aspectele cauzei.”


 
Incredibil, dar adevărat! Prin urmare, a vorbi despre francmasonerie înseamnă, în răstălmăcirea  acestui propagandist mizerabil, „propagandă în favoarea statului totalitar şi compromiterea unor interese de stat”, este „o situaţie periculoasă pentru siguranţa naţională” sau este „de natură să afecteze relaţiile internaţionale ale României”!!! În fața acestor evidente inepții, ne putem chiar pune serioase întrebări referitoare la competența profesională, ba chiar și la nivelul de inteligență al celor care au luat de bune aceste aspecte incriminate de Bălan și au crezut asemenea bazaconii! În acest sens, este important de subliniat aici faptul că înșiși colegii lui Bălan de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, care au realizat investigația ce le-a fost cerută de SRI, au respins în bloc toate aceste baliverne și, în anul 2000, au dispus neînceperea urmăririi penale în acest caz.
 
Citiți partea a doua a acestui articol

Citiţi şi:

Suspendat fiindcă a divulgat informaţii presei, George Bălan a demisionat din magistratură

Ce au de ascuns procurorii care au instrumentat dosarele MISA (2)

yogaesoteric
20 mai 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More