Din culisele «Operaţiunii Christ»: George Bălan, sluga francmasoneriei (2)

 

Din culisele „Operaţiunii Christ”: George Bălan, procurorul „călău” care a coordonat ancheta împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru şi a Școlii de Yoga MISA a fost totodată instrumentul şi sluga docilă a francmasoneriei


de profesor yoga Nicolae Catrina

Citiți prima parte a acestui articol

Este însă de la sine înțeles că această slugă a francmasoneriei nu avea cum să-și justifice rezoluția de infirmare a actului din 2000 pe motiv că a fost demascată masoneria; era necesar să vină cu ceva cât mai „greu” și totodată cât mai bombastic. Și iată că, deși în acele conferințe se vorbea despre ce face în realitate masoneria, Bălan mistifică adevărul și susține că trebuie neapărat să se continue cercetările deoarece este un caz foarte grav pentru… siguranța națională!!!
Faptul că l-au „râcâit” foarte tare acele prelegeri despre masonerie transpare în mod evident în aproape fiecare paragraf al rezoluției lui plină de minciuni și de instigări împotriva unor oameni care nu au avut de fapt altă „vină” (iar aceasta, Bălan știa foarte bine, pentru că a făcut totul cu premeditare și nu din prostie!) decât aceea de a demasca plini de curaj anumite strategii abjecte ale francmasoneriei.
 
Iată și alte elucubrații din cadrul acestei ridicole rezoluții: 
„Astfel, se motivează că în prelegerile susţinute de ROŞU PETRU şi CAMELIA aceştia ar fi făcut referire la diferite materiale documentare, extrase din ziare, filme, cărţi, aflate în circuitul publicistic naţional şi internaţional, iar exprimarea în public […] nu au fost altceva decît o exprimare a unor opinii în conformitate cu drepturile constituţionale prevăzute în art.29 şi 30 din Constituţie, privind libertatea conştiinţei şi de exprimare.
Motivarea rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale, nu face însă vorbire despre comunicarea şi răspîndirea de ştiri, date ori informaţii false, cu privire la aşa-zisa existenţă a unui complot care ar avea ca scop destabilizarea României şi apartenenţa la aceasta a unor oameni politici români, care prin afilierea la masonerie ar acţiona împotriva intereselor statului român, fapte de natură a induce în rîndul opiniei publice un curent de neîncredere în instituţiile statului român.”
 
Cu alte cuvinte, deși în rezoluția anterioară a Parchetului (de neîncepere a urmăririi penale) era clar și corect motivată decizia respectivă, pe baza dreptului liber la exprimare (drept ce este garantat de Constituție) și chiar informațiile însele fuseseră de fapt publicate anterior în diferite lucrări, inclusiv în România, ele nefiind deloc inventate de MISA ori de Gregorian Bivolaru, sluga zeloasă a masoneriei, George Bălan, este foarte deranjată de faptul că s-a dezvăluit public apartenența unor importanți oameni politici la francmasonerie. Și atunci, recurge la o hilară găselniță: acele divulgări, elucubrează el, ar crea un curent de opinie ostil instituțiilor statului!
În plus, el are grijă să afirme că respectivele informații ar fi „false”, dar nu dovedește prin nimic că ar fi așa. De unde ar fi putut el să știe că acele informații sunt false, în absența oricăror verificări ale lor? Orice om de bună credință – și de altfel, orice profesionist – ar fi verificat în prealabil respectivele informații referitoare la francmasonerie și numai după ce, datorită unor verificări atente, ar fi realizat că într-adevăr ele sunt false, ar fi făcut această afirmație, care în cazul lui Bălan este de fapt complet nefondată și nesusținută de absolut nimic. Este de-a dreptul incredibil pentru noi să constatăm această crasă lipsă de profesionalism în redactarea rezoluției lui George Bălan, dar și lipsa de profesionalism a celor care au trecut complet cu vederea această catalogare – complet nesusținută de vreo investigație – că informațiile prezentate despre masonerie ar fi false.
Avem, dimpotrivă, certitudinea, că dacă în locul lui George Bălan ar fi fost un procuror onest și competent, el ar fi întreprins mai întâi o atentă verificare a acelor informații, iar atunci ar fi avut o imensă surpriză: atunci, acea persoană și-ar fi dat seama că în realitate, organizația care lezează în cel mai înalt grad siguranța națională și care are, printre planurile sale diabolice, și planul creării unui stat totalitar, este chiar francmasoneria! Cu alte cuvinte, prin acestă afirmație pe care nu o dovedește și nu o justifică în niciun fel, George Bălan, instrumentul masoneriei, este întocmai ca hoțul care strigă „hoții!”.
 
Mai departe, Bălan se întrece pe sine în fabulații și minciuni, afirmând că până și manifestarea spirituală din 12 martie 2002 de la Sala Polivalentă ar fi fost și ea tot de aceeași natură (adică susceptibilă de subminarea siguranței naționale!!) și, culmea minciunii și mistificării, afirmă că în aceste manifestări (inclusiv în taberele spirituale), participanților li s-ar oferi droguri:
„Faptul că asemenea acţiuni nu sînt întîmplătoare, ci dimpotrivă sînt organizate şi au un scop bine determinat, ceea ce conferă un caracter de continuitate, rezultă şi din frecvenţa acestora şi însăşi faptul că ele se desfăşoară şi în prezent, ca de exemplu manifestarea din perioada 12-13 martie 2002 care a avut loc în incinta Sălii Polivalente din municipiul Bucureşti, sub pretextul împlinirii a 50 de ani de către GREGORIAN BIVOLARU, acţiune la care au participat aproximativ 4000 de persoane. De asemenea, în perioada 03 —11 mai 2002, în staţiunea Băile Herculane din judeţul Caraş Severin s-a desfăşurat „tabăra de primăvară anuală” a MISA, intitulată „Simpozionul Internaţional de Yoga Herculane 2002”, manifestare de acelaşi gen la care au participat 3500 membrii ai mişcării, inclusiv din Ungaria, Germania, Olanda, Franţa şi alte state.
Unora dintre participanţi li s-au oferit droguri şi alte substanţe halucinogene.” În final, după toate aceste minciuni mizerabile (care sunt specifice poliției politice și sunt întru totul similare cu practicile cripto-securiste din timpul dictaturii comuniste) slugoiul George Bălan conchide:
„Faţă de cele expuse, dat fiind şi faptul că probatoriile administrate nu au lămurit toate aspectele legate de activitatea infracţională a membrilor Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, inclusiv a lui Gregorian Bivolaru, care este mult mai complexă decît ce s-a avut în vedere în cauză, că în legătură cu aceasta sînt şi alte fapte cu caracter penal comise cu ocazia acţiunilor respective, pentru care nu s-au efectuat însă verificări, urmează a se dispune infirmarea soluţiei de neurmărire penală şi continuarea cercetărilor în cauză.
Pentru considerentele expuse, In temeiul art.220 din Codul de procedură penală, DISPUN: Infirmarea rezoluţiei din 30 octombrie 2000 de neîncepere a urmăririi penale în dosarul nr.500/P/2000 al Parchetului de pe lîngă Curtea Apel Bucureşti privind pe ROŞU PETRU ş.a. şi reluarea cercetărilor în cauză pentru infracţiunile prev. de art.166, 168, 201 şi 200 din Codul Penal.”

 


 

 

Iată deci cum astfel de minciuni abjecte și fără nicio acoperire au fost așternute pe hârtie de acest procuror corupt, care s-a dovedit cu prisosință a nu fi decât o simplă slugă a francmasoneriei. Și, ca o directă urmare a acestei rezoluții, s-a declanșat, s-a cristalizat, s-a pregătit și apoi, la momentul pe care Adrian Năstase l-a considerat a fi cel mai propice (el vrând „să împuște doi iepuri deodată”, deoarece și-a făcut planul că „demolarea” MISA ar fi pentru el și o excelentă oportunitate de a obține totodată escamotarea mega-escrocheriei acolitului său Gabriel Bivolaru, ca urmare a devierii atenției opiniei publice), s-a pus în acțiune „Operațiunea Christ”, prin care s-a urmărit distrugerea completă a școlii de yoga MISA și arestarea și condamnarea la ani grei de închisoare a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.
După cum știm cu toții însă, în momentul de față George Bălan a fost demascat de către procurorii de la Direcția Națională Anticorupție (DNA) ca fiind (de multă vreme) un corupt și un membru al unei rețele oculte de influență, de tip mafiot. Din aceasta rezultă cât se poate de limpede că el a fost corupt și pe vremea când a fost procuror de caz în cadrul „Operațiunii Christ”. Ca urmare a acestui inedit act de justiție imanentă, George Bălan a fost suspendat din magistratură în data de 19 octombrie 2012. Cu ocazia anchetei care a fost declanșată de procurorii DNA, a reieșit că George Bălan s-a făcut vinovat de divulgare de informații și de trafic de influență, folosindu-se, printre altele, de unele note informative secrete pentru a obține sprijinul politic necesar în vederea numirii sale în funcția de procuror-șef al DNA (funcție pe care și-o dorea foarte mult).
Așa cum a fost publicat și în presă, procurorii DNA au descoperit că George Bălan, împreună cu alți membri ai acestei rețele oculte, s-au folosit chiar de metode mafiote pentru a obține funcțiile dorite, beneficiind și de sprijinul unor persoane importante din mediul politic. De altfel, George Bălan a fost la un moment dat chiar șeful direct al actualului Prim Ministru, Victor Ponta (el însuși fost procuror).
Este de asemeni foarte semnificativ faptul că, deși George Bălan, în calitate de coordonator și de conducător a echipei de procurori ce a anchetat cazul MISA, a fost acuzat de numeroase abuzuri (care au fost dovedite prin nenumărate mărturii și probe), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) l-a scos de fiecare dată basma curată și i-a apărat reputaţia. Aceasta, ca și faptul că în anul 2006 George Bălan a obţinut titlul de doctor în ordine publică şi siguranţă naţională (sub coordonarea lui Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării), iar din luna ianuarie 2011 a fost timp de un an de zile vicepreşedinte al CSM, ne arată cu claritate că el a fost recompensat în acea perioadă de șefii săi francmasoni pentru serviciile aduse și pentru obediența și zelul de care a dat dovadă în ancheta împotriva MISA.
Cu toate acesta, iată că în prezent justiția divină imanentă și-a spus cuvântul și în cazul lui George Bălan și acum el riscă ani grei de închisoare – pentru fapte care le-a săvârșit, nu care ar fi inventate (așa cum a făcut el cu MISA) de procurorii DNA care îl anchetează. Deocamdată, până la trimiterea sa în judecată, el a fost deja destituit din toate funcțiile avute (fiind inclusiv demis chiar de către Președintele României, Traian Băsescu din funcția de procuror pe care o avea în cadrul Parchetului Curții de Apel București) și a fost supus la percheziții de către procurorii DNA.
Subliniem totodată faptul că principalul colaborator al lui George Bălan în activitatea infracțională de tip mafiot pentru care el este cercetat penal în momentul de față este Marcel Sâmpetru, nimeni altul decât fostul adjunct al lui Ilie Botoș din perioada mandatului acestuia de procuror general. Această apropiere dintre George Bălan și Ilie Botoș confirmă informațiile potrivit cărora George Bălan a acționat, în cadrul Operațiunii Christ, sub comanda directă a lui Ilie Botoș (care a primit la rândul său acest ordin de la francmasonul Adrian Năstase, fost Prim Ministru al României).

Citiţi şi:
Justiţia imanentă s-a manifestat în cazul celor care se fac vinovaţi de abuzuri împotriva MISA
Memoriul adresat Ministrului Justiţiei şi Consiliului Superior al Magistraturii privind demiterea lui Ilie Botoş, 29 septembrie 2005
În România, Cavalerii de Malta îşi fac ritualurile în biserici ortodoxe

yogaesoteric
21 mai 2013
    

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More