Directorul adjunct al unui mare spital din Atena este în stare gravă la 24 ore de la administrarea serului Pfizer/BioNTech

La noi propaganda oficială susține în continuare că vaccinul are „foarte puține reacții adverse”

Directorul adjunct al Spitalului Attica din Atena a ajuns în stare gravă la spital, la o zi după administrarea serului anti-covid.

Conform olympia.gr este posibil ca medicul să fi dezvoltat o infecție respiratorie și o insuficiență multiplă de organe care îi pun în mare pericol viața. Poziția importantă pe care o are în domeniul medical nu a permis ascunderea faptului pe o perioadă lungă de timp, deși aceasta este, după cât se pare, politica aplicată la acest moment.

Acesta este și motivul pentru care politicienii sunt foarte îngrijorați, după cum precizează site-ul de știri olympia.gr.

Niciuna dintre companiile farmaceutice care au dezvoltat vaccinul nu au dorit să comenteze efectele adverse produse de vaccinurile pe care le-au produs.

Sunt mult mai multe cazuri de acest gen, ținute însă în secret. De ce însă, într-o chestiune atât de importantă pentru sănătatea populației, nu sunt aduse în dezbatere și riscurile reale pe care le presupune vaccinul?

Citiți și:
Doctor francez despre vaccinul anti-covid de la Pfizer: N-am văzut niciodată o frecvență atât de ridicată de efecte secundare la un vaccin!
Tot mai multe victime ale vaccinării anticovid. Dar vaccinarea continuă…

 

yogaesoteric
5 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More