Discurs puternic al lui Viktor Orbán care protejează familia: „În Ungaria, tatăl va fi bărbat, mama va fi femeie”

Ales pentru a cincea oară prim-ministru al Ungariei, Viktor Orbán, după ce și-a depus jurământul, a promis că își va proteja țara de politicile multiculturale globaliste distructive ale Uniunii Europene.

În plus, nu va permite elitelor liberale să atace identitatea creștină, culturile, obiceiurile sau istoria.

Liderul anticomunist a criticat dur politicile de migrație ale țărilor vest-europene într-un discurs parlamentar puternic. Rata scăzută a natalității copiilor creștini va fi compensată cu imigranți din alte culturi printr-un „program de schimb de populație”, a spus el în Parlament. Aceasta este „sinuciderea Occidentului”.

Până acum, creștinismul și statele-națiune au ținut împreună această regiune a Europei. Orbán a criticat faptul că UE „liberală” elimină aceste constante.

Viziunea lui corespunde unei lumi în care libertatea ființei umane este primordială, dar actualmente se promovează ideea ca ele să fie deconectate de comunitate, familie și casă, astfel că „Oamenii nu pot fi niciodată liberi, ci pur și simplu singuri”.

Nebunia de gen”

Țările occidentale au optat pentru „nebunia de gen” și consideră ființele umane drept creatori ai identității lor, inclusiv ai genului și ai sexualității. În aceste puncte, există o „înstrăinare culturală” între Bruxelles și Budapesta:

Există, de asemenea, o distanță culturală în creștere – aproape o înstrăinare culturală – între jumătatea de vest a Europei și Ungaria.

Asta pentru că noi credem în bazele fundamentale ale civilizației creștine a Europei și credem în conceptul de stat-națiune, care a fost deja abandonat la Bruxelles. Este important pentru noi să avem binecuvântarea lui Dumnezeu.”

Orbán a subliniat că guvernul său va rezista acestui declin moral și al populației, deoarece se angajează să asigure ordinea solidă, stabilitatea și „loialitatea intransigentă și de neclintit” față de poporul maghiar și de patria sa. Este esențial ca ungurii să lase copiilor și nepoților lor un cămin care merită să fie de păstrat.

Vom continua să ne apărăm granițele și nu vom lăsa imigranții să intre. Ne vom proteja familiile și nu vom lăsa activiștii de gen să intre în școlile noastre”, a asigurat șeful Guvernului.

În Ungaria, un tată va fi un bărbat, o mamă o femei, iar copiii noștri vor fi lăsați în pace.” În plus, Orbán nu va „accepta măsuri economice care ruinează familiile maghiare”.

Orbán: „Ungaria este viitorul Europei”

Din ce în ce mai multe persoane din întreaga lume văd Ungaria ca pe o fortăreață a libertății, ordinii, securității și păcii.

Nu ascundem că vrem să dăm și altora speranță: speranța că viziunea creștină asupra vieții, dragostea de țară și mândria națională – adică politica națională – nu sunt aspecte ale trecutului, ci ale viitorului. Acum treizeci de ani, credeam că Europa este viitorul nostru; astăzi, credem că suntem viitorul Europei. Este necesar să simțim greutatea responsabilității noastre.”

Citiți și:
Victor Orban din nou la înălțime: „Este evident că drepturile ne sunt luate încetul cu încetul de o nouă specie, homo bruxellicus”
Viktor Orbán: Bruxelles-ul ne privește ca state de mâna a doua. Vor să ne forţeze să acceptăm aspecte care ne-ar restrânge oportunităţile economice

 

yogaesoteric
27 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More