Discursul lui Donald Trump din 2 decembrie. ‘Probabil, acesta va fi cel mai important discurs pe care l-am ținut vreodată’

 

Probabil, acesta va fi cel mai important discurs pe care l-am ținut vreodată. Voi trece în revistă eforturile noastre pentru a scoate la lumină fraudele și tâlhăriile comise de adversarii noștri, cu ocazia alegerilor prezidențiale și legislative din 3 noiembrie.

Aveam obiceiul unei zile de alegeri. Acum însă avem zile peste zile de alegeri, săptămâni, luni de alegeri… Multe alte nereguli au avut loc în această ridicolă perioadă, mai ales că nu e nevoie să fie făcut aproape nimic pentru exercitarea privilegiului nostru suprem: dreptul de a vota. Ca președinte, nu am datorie mai importantă decât apărarea legilor, a Constituției Statelor Unite. De aceea, sunt hotărât să apăr sistemul nostru electoral, care în prezent este atacat și supus unui asediu în toată regula.

În lunile de dinaintea alegerilor prezidențiale, am fost avertizați că nu este indicat să fie declarată o victorie prematură. Ni s-a repetat că va fi nevoie de săptămâni întregi, chiar luni, pentru a afla cine este învingătorul, pentru a număra buletinele de vot prin corespondență, pentru a verifica rezultatele.

Adversarului meu i s-a spus să se țină departe de alegeri, să nu se joace de-a campania electorală, aceasta fiind ca și terminată, înainte de a începe. Adversarii se comportau ca și cum ar fi cunoscut dinainte rezultatul alegerilor ce nu începuseră încă. Efectiv, ei cunoșteau acest rezultat, ceea ce este foarte trist pentru țara noastră. Toate acestea sunt extrem de bizare, foarte ne la locul lor. În zilele de după 3 noiembrie, am asistat la neregulile și eforturile abil orchestrate de a proclama învingătorul, deși în numeroase State-cheie nu se terminase numărătoarea voturilor.

Procesul constituțional este necesar să fie dus până la capăt. Vom apăra onorabilitatea votării, având grijă ca fiecare buletin legal să fie socotit și orice buletin ilegal să fie eliminat. Nu este vorba numai de onorarea votului celor 74 de milioane de Americani ce au votat pentru mine. Vom face totul pentru ca Americanii să aibă încredere în corectitudinea alegerilor din 3 noiembrie, a tuturor viitoarelor alegeri.

Voi detalia câteva dintre numeroasele nereguli, abuzuri, fraude șocante și tâlhării ieșite la lumină în ultimele săptămâni. Înainte de a vorbi despre acestea, vă voi explica foarte coruptul sistem de vot prin corespondență, impus sistematic de către partidul democrat, sistem ce a permis falsificarea alegerilor, mai ales în Statele unde diferența dintre competitori nu părea foarte mare, și pe care adversarii noștri voiau neapărat și cu orice preț să le câștige. Ei nu știau că tâlhăria va fi dificilă și va lăsa urme, pentru că noi, republicanii, conduceam în toate aceste State-cheie, cu o diferență mai mare decât ei au fost dispuși să admită.

Se știe de mult: mașinăria politică democrată comite fraude și tâlhării electorale la Detroit, Philadelphia, Milwaukee, Atlanta și în alte locuri. De această dată, noutatea ce a intervenit a fost voința implacabilă a Partidului Democrat de a imprima și expedia prin poștă, la destinatari necunoscuți, zeci de milioane de buletine de vot, fără niciun fel de garanție, fără să se asigure că destinatarii în cauză sunt în viață, că nu și-au schimbat domiciliul etc.

Votul prin corespondență a făcut posibilă o enormă tâlhărie electorală, cum nu s-a mai văzut niciodată. Sub pretextul pandemiei, cu câteva luni sau săptămâni înainte de 3 noiembrie, politicienii și judecătorii democrați au schimbat radical procedura electorală.

Corpurile legislative au fost implicate foarte rar, deși, din punct de vedere constituțional, ele ar fi fost necesar să participe și să controleze modificarea procedurii electorale. Anchetele pe marginea plângerilor noastre au arătat că suspectele modificări de procedură electorală au fost absolut incorecte, din punct de vedere constituțional și juridic.

În multe State, Nevada, California și altele, milioane de buletine de vot au fost expediate celor înscriși pe listele electorale, indiferent că aceste persoane le solicitaseră sau nu, fără să se verifice dacă destinatarii erau încă în viață, dacă nu cumva se mutaseră în alte localități sau chiar muriseră. Alte State, precum Minesota, Michigan, Wisconsin, la mijlocul anului electoral actual, au instituit votul universal prin corespondență, expediind formulare de cereri de buletine de vot (prin corespondență) la absolut toți cei de pe listele electorale, fără să se verifice realitatea existenței acestora la adresa și data respectivă.

Colosala lărgire a votării prin corespondență a făcut posibilă o uluitoare tâlhărie electorală. Se știe: listele electorale sunt adesea completate de persoane ce nu au neapărat drept de vot. Se știe: adesea, listele electorale conțin numele unor persoane decedate sau care nu au primit încă cetățenia americană. Listele electorale conțin tot felul de erori, adrese incomplete, false, repetiții, care nu sunt și nu au fost niciodată contestate de cineva. Zeci de comitate din principalele State au mai mulți înscriși pe aceste liste, decât cetățeni în carne și oase, cu drept de vot, cu vârsta legală și celelalte condiții pentru exercitarea votului. Așa este situaţia în 67 de comitate din Michigan, ceea ce constituie una dintre dovezile neregulilor scrutinului din 3 noiembrie.

În Wisconsin, Biroul electoral nu a putut confirma adresa a peste 100.000 de persoane. Totuși, în repetate rânduri, el a refuzat să șteargă aceste persoane de pe listele sale electorale, înainte de începerea alegerilor din 3 noiembrie. Refuzând ștergerea de pe listele electorale a persoanelor decedate sau mutate la altă adresă, Biroul electoral Wisconsin știa foarte bine ce face. Cei peste 100.000 de votanți erau cu toții ilegali, aspect cunoscut și recunoscut azi de toată lumea.

În așa numitele swing states avem de-a face cu tâlhării electorale calificate, fraude atât de numeroase încât au răsturnat rezultatele din Statele respective. În Wisconsin, de exemplu, unde în seara alegerilor conduceam la mare diferență, tertipurile și fraudele tâlhărești ne-au făcut să pierdem la o diferență de 20.000 de voturi.

În Wisconsin, conduceam la mare diferență, până când, la orele 03:42 dimineața, ca din cer, au căzut foarte multe voturi pentru Biden. Numai pentru Biden! Astăzi, toată lumea se întreabă de unde au venit aceste peste două milioane de voturi? Se înțelege, cu tot avansul meu considerabil, la orele 03:42, am pierdut, ca prin minune, la o diferență de 20.000 de voturi…

În Wisconsin am avut mult mai multe voturi decât cele 20.000 cu care a fost răsturnat rezultatul votului din acest Stat. Întrucât situaţia este așa cum este, tâlhăria fiind dovedită, Joe Biden nu poate fi președintele Statelor Unite.

În numeroase State este vorba de sute de mii, de milioane de voturi. De exemplu, în mai multe State am pierdut la diferențe de, să zicem, 7000 de voturi. La renumărare însă, s-au găsit tâlhării de 20.000, 50.000, 100.000 și chiar de 200.000 de voturi, introduse în socoteală după ce, prin diverse tertipuri, observatorii republicani au fost dați afară cu forța, din numeroase secții de votare.

Numeroși Americani s-au prezentat la vot, în circumscripțiile lor de domiciliu, unde li s-a spus că nu pot vota, întrucât deja au votat prin corespondență! Acești Americani au fost felicitați pentru ideea lor, culmea civismului, de a vota prin corespondență. Răspunzând că nu au votat prin corespondență, funcționarii au pretins că aceasta este imposibil, din moment ce figurează  printre cei ce au votat pe cale poștală…

Puși în situația respectivă, acești oameni nu au știut ce să mai facă, constatând că ceva necurat este la mijloc. Unii dintre acești oameni s-au plâns, arătând că au fost împiedicați să voteze. În cele din urmă, zeci, sute de mii dintre acești oameni împiedicați să voteze au pierdut orice respect pentru sistemul nostru electoral. Acestea arată cât de panicați, chiar disperați, au fost democrații mult înainte de alegeri, completând buletine de vot pentru persoane despre care nu știau dacă vor vota sau nu, în ziua de 3 noiembrie. Când acești alegători s-au prezentat la vot în carne și oase, li s-a răspuns foarte condescendent și de sus: „Regretăm, dar dv. deja ați votat. Felicitări!”.

Dincolo de acestea, iată un alt aspect foarte suspect. Este vorba de softul informatic Dominion. Rotind un disc sau printr-un simplu click, din când în când, automat, numeroase voturi pentru Trump au fost socotite în contul lui Biden. Ce fel de tâlhărie este asta? Va fi necesar să ne întoarcem la votul pe hârtie, deși acesta este greoi și necesită mai mult timp. Singurul vot corect este însă cel pe hârtie, nu sistemele informatice, pe care nimeni nu le înțelege, de multe ori nici cei ce își dau aere de „aitiști”. Unii însă știu foarte bine despre ce este vorba. Aceștia sunt tâlharii ce vor fi somaţi să răspundă pentru tâlhăriile lor.

La un moment dat, în Michigan, pe sistemul Dominion, cineva a observat că 6000 de voturi au fost „eronat” transferate lui Biden. Nu toate aceste transferuri „eronate”, în favoarea lui Biden, au fost observate! Cazurile observate constituie partea vizibilă a aisbergului. Sute și mii de astfel de transferuri au trecut însă neobservate. Când am avut norocul să le observăm pe unele dintre acestea, ni s-a răspuns că este vorba de nimicuri fără importanță, ce nu pot influența rezultatul final. Realitatea este însă cu totul altfel. Teoretic, un singur vot poate înclina balanța de o parte sau alta. De ce nu și practic?

Trec peste faptul că democrații au beneficiat de 96% dintre fondurile electorale de la particulari. Privind de aproape întreprinderea electorală democrată, proprietarii și responsabilii acesteia, cine numără voturile și unde se află cel ce le numără, descoperim aspecte uimitoare. Nimeni nu și-a închipuit că voturile din 3 noiembrie sunt numărate și contabilizate într-o țară străină, nu în Statele Unite. Evident, softul Dominion este o tâlhărie nemaivăzută, un dezastru, o rușine pentru toții tâlharii de pe Web. În mai multe rânduri, autoritățile electorale din Texas au blocat sistemul Dominion, pentru că s-au observat vulnerabilități, nereguli și fraude clare. Fiecare district ce folosește softul Dominion este necesar să fie supravegheat de aproape, nu numai acum ci și în viitor.

Deocamdată suntem preocupați de cele petrecute cu ocazia alegerilor din 3 noiembrie, pe care, incontestabil, le-am câștigat. Sub conducerea mea, republicanii au câștigat aproape toate funcțiile de deputați și senatori, din diverse State, ceea ce nu prea se aștepta. Am ajuns la o diferență de 16 locuri la Camera Reprezentanților. Multe sunt încă neclare, 9 locuri încă sunt în joc, alegerile din 3 noiembrie au fost o tâlhărie inimaginabilă. S-a crezut că republicanii vor pierde numeroase locuri la Camera Reprezentanților. Iată însă că, de fapt, am câștigat în loc să pierdem, iar un important scrutin, ce se apropie, va arăta dacă deținem majoritatea la Senat.

David Perdue și Kelly Leffeler sunt formidabile. Din păcate, în Georgia s-a recurs la oribilul sistem Dominion și sutele de mii de voturi prin corespondență. Este necesar să se verifice cine a solicitat aceste voturi prin corespondență. Vom fi cu ochii pe Georgia, pentru că este nevoie să câștigăm cele două locuri georgiene din Senat.

Subliniez enormul succes republican la Camera Reprezentanților, la fel de enormul succes pentru Senat, succese neașteptate în țară, inclusiv aici, la Washington.

Din punct de vedere statistic, cele ce ni se bagă pe gât sunt imposibile. Adevărații anchetatori (nu cei care ne-au furat 17 puncte în Wisconsin, unde câștigaserăm, nici cei ce ne-au furat cinci puncte în Florida și ne-au făcut să pierdem), adevărații anchetatori vor scoate multe la lumină. Onești și de bună credință, cetățenii sondați au răspuns: „Nu înțelegem ce se petrece. Asta nu s-a mai petrecut niciodată. Voi, care ați câștigat alegerile, sunteți considerați învinși. Așa ceva nu este posibil!”

Președintele Camerei dintr-un anumit Stat, mi-a spus textual: „Domnule președinte, mă așteptam să îmi pierd locul meu. În loc de asta, din cauza voastră, a incredibilei voastre popularități, am obținut o mare victorie. Sunteți mult mai popular decât mine, Domnule președinte! Iată, mi s-au atribuit mai multe voturi, ceea ce este imposibil. E clar! Ceva nu merge…”

E clar ce nu merge! Frauda, tâlhăria electorală, asta nu merge! În Michigan, la orele 06:31 dimineața, pe când conduceam detașat, sosește pe neașteptate un lot de 149.772 de voturi. Nimeni nu știe de unde și prin ce minune a sosit acest pachet de aproape 150.000 de voturi. Evident, asta nu este decât una dintre numeroasele tâlhării electorale din 3 noiembrie. Așa se face că, în locul unei victorii confortabile, mă trezesc învins cu o diferență minimă. Se știe că Detroit este foarte corupt. Am mulți prieteni acolo. Ei îmi spun ce corupție domnește acolo. Nu știu câte tâlhării, mari sau mici, au fost mai înainte. Iată însă că cea picată din cer, la orele 06:31, a fost decisivă…

Nu putem avea încredere în renumărarea din Georgia, pentru că, deși republicani, guvernatorul și secretarul de Stat s-au împotrivit verificării semnăturilor voturilor prin corespondență. Chiar și așa însă, s-au găsit mii și mii de buletine de vot anulate intenționat, toate în defavoarea mea, în cadrul unei renumărări nu foarte importante.

Ceea ce contează se petrece însă abia acum, pentru că, în virtutea legii, se face altă renumărare, cu verificarea semnăturilor. Fără verificarea semnăturilor se bate apa în piuă, gâdilându-se tâlhăriile ce rămân tâlhării. Semnăturile de pe plicurile poștale, numai ele contează. Comparându-se semnăturile actuale, cu cele de la alegerile trecute, s-a constatat că mii de buletine de vot au fost semnate în mod ilegal. Democrații au furat ca în codru, au fraudat din timp aceste alegeri. Sub pretextul pandemiei, al virusului chinezesc, tâlhăria electorală depășește câteva zeci de milioane de voturi. Totuși, tâlhăria a ieșit la iveală, iar bucuria Chinei a fost de scurtă durată.

Numeroși Americani au primit două, trei sau patru buletine de vot. Alte mii de buletine de vot au fost trimise unor persoane decedate care, culmea, au reușit… să voteze! Numeroase exemple arată că morții au cerut buletine de vot pe care le-au completat, semnat și expediat. Morți de peste 25 de ani, numeroși americani au participat, totuși, la aceste alegeri…

În Statele-cheie, au fost contabilizate cinci milioane de voturi false, care este necesar să fie anulate imediat. Unii cred că e prea de tot, că se merge prea departe, că verificarea exactă este aproape imposibilă. Răspunsul meu este: cum altfel putem să alegem, din mijlocul oceanului de tâlhării electorale, pe adevăratul președinte al Statelor Unite?

Cu toată oroarea ei uluitoare, tâlhăria electorală din 3 noiembrie este necesar să fie demascată, iar adevăratul rezultat să fie proclamat, fără a se merge mai departe. Democrații înșiși au văzut aceste dovezi, dar nu vor să vorbească despre ele, pentru că este vorba de murdării ce afectează pe fiecare în parte. Cu tot respectul cuvenit, sper ca tribunalele, mai ales Curtea Supremă a Statelor Unite, să facă ceea ce este bine pentru țara noastră, care nu poate supraviețui cu acest coșmar de alegeri și tâlhării electorale.

Nu putem spune, pur și simplu, să privim înainte, spre viitor, să lăsăm trecutului cele trecute, petrecute… Dacă actuala tâlhărie electorală rămâne nedemascată, nepedepsită, ea se va reproduce în viitor.

Poate că se vor decide noi alegeri, deși nu cred că aceasta este cel mai potrivit. Dacă alegerile din 3 noiembrie se verifică la sânge, sunt convins că republicanii vor câștiga la mare diferență. Nu vom încerca să arătăm fleacuri de 25, 50 sau 100 de voturi tâlhărite. Arătăm însă sute de mii, milioane de voturi furate, ceea ce este mai mult decât suficient pentru câștigarea cinstită a alegerilor din 3 noiembrie.

Mass-media cunoaşte aceste fapte, despre care refuză să vorbească, temându-se de propriile lor angajamente și aranjamente murdare. Inclusiv discursul acesta va fi răstălmăcit și ponegrit, căci ziariștii corupți nu fac decât asta. Cauza noastră avansează însă, pentru că peste 74 de milioane de americani au votat pentru mine, care îi reprezint chiar și pe cei ce nu m-au votat.

Escrocheria votului prin corespondență este ultima găselniță din strategia de patru ani a democraților, ce vor să răstoarne cotitura alegerilor din 2016, dată de la care au trăit ca pe jar. În nenumărate rânduri, adversarii noștri au arătat că sunt capabili de orice, pentru a reveni la putere.

Forțele corupției, ce învie americani morți, făcându-i să voteze, sunt aceleași care, în trecut, au falsificat și alte alegeri. De patru ani nu vedem decât asta. Forțele acestea corupte, forțele tâlhărești se opun mișcării noastre, pentru că deviza noastră este patriotică. Noi spunem totdeauna, „America, mai întâi!”. Pentru ei contează mondialismul, lumea întreagă, iar Statele Unite trec pe planul al doilea. Astfel fiind situaţia, noi nu putem ceda puterea decât în mâinile poporului american, care ne-a încredințat-o.

Adversarilor noștri nu le pasă de America, ei vor puterea pentru ei înșiși. Ei vor să fure, să câștige cât mai mulți bani, de aceea nu vor ca eu să rămân încă patru ani în fruntea Statelor Unite. După ce mi-am anunțat intenția de a mă reprezenta la alegerile din 3 noiembrie, adversarii mei au făcut o mulțime de anchete despre mine. După ce am devenit liderul necontestat al sondajelor pentru alegerile primare republicane, adversarii mei nu au mai avut o clipă de odihnă. Anchetele lor zadarnice au durat patru ani. Degeaba au inventat minciunile cu Rusia și altele. Anchetele lor au fost zadarnice, pentru că mie nu mi se poate reproșa nicio fraudă.

Robert Mueller a cheltuit 48 de milioane de dolari, din banii americanilor, pentru a mă ancheta vreme de doi ani și jumătate. În acest scop, el a citat 2800 de persoane, a executat peste 500 de percheziții, a semnat 230 de ordonanțe pentru înregistrarea convorbirilor telefonice și peste 500 de mărturii ale falșilor martori, ce mă acuzau de năzdrăvănii pe care nu le-au putut dovedi. În final, nimic rău nu s-a putut dovedi contra mea.

Iată ce a declarat senatorul Marco Rubio, președintele Comisiei senatoriale pentru Informații: „Comisia senatorială nu a găsit nicio dovadă că Donald Trump sau campania lui ar fi avut vreo înțelegere cu guvernul rus”. Mulțumesc senatorului Rubio pentru buna credință de care a dat dovadă. Aceleași persoane, ce nu au reușit să mă doboare la Washington, încearcă aceasta la New York. Se repetă aceleași minciuni. Cu un buget de 34 de milioane se pot face fel și fel de anchete, se iau sute și mii de declarații despre impozite, afaceri și altele. În campania contra mea, procuroarea generală din New York a declarat: „Ne unim eforturile cu cele ale forțelor de ordine, ale procurorilor generali din toată țara, pentru a-l demite din funcție pe acest președinte. Lumea este nevoie să înțeleagă: zilele lui Donald Trump sunt numărate”.

Tot ce s-a făcut, marile anchete de la Washington, New York și din alte părți au avut scopul de a ne răsturna pe noi, partidul republican, nu numai pe mine. Foarte inteligent, unul dintre prieteni mi-a spus următoarele: „Ai văzut mai bine și mai departe decât oricare altul. Ești cel mai anchetat om din lume, dar nu s-a putut găsi nimic rău sau compromițător despre tine. Deși zadarnice, aceste anchete au demonstrat că ești cel mai cinstit bărbat din Statele Unite”.

Unele persoane din administrația mea au fost agresate și denigrate, apoi au dispărut. Nimeni nu știe ce li s-a petrecut, de ce s-au dat la fund, de ce nu se implică? Avem multe de făcut. Corupția este foarte răspândită. Cei dispăruți nu au mai putut-o suporta. Democrații i-au amenințat cu destituirea. Pe seama lor au fost răspândite calomnii teribile. Deși oameni cinstiți, la locul lor, aceștia nu au mai putut suporta potopul de insulte, care i-au copleșit.

Foarte recent, șefa GSA a fost urmărită pas cu pas, hărțuită ca niciodată, după cum mi-a declarat. Ce pot să spun? Ne ia cu frig, Comey! Ne ia cu frig, McCabe! I-am prins pe toți bandiții. Aștept raportul lui Durham, cu care nu am vorbit, pe care nu-l cunosc personal. Ei s-au legat de mine sub toate pretextele posibile și imposibile, dar acest Durham nu are curajul să se atingă de ei și nu a făcut-o, înainte de alegeri. Rămâne de văzut dacă voi primi un raport din partea lui.

Privind cu atenție minciunile, analizând mai de aproape zvonurile, rumorile, ilegalitățile comise de atâtea persoane, dorința lor fierbinte de a-l doborî pe președintele Statelor Unite, se înțelege că ar putea interveni ceva neprevăzut. Aspectul cel mai dificil pentru mine este să explic de ce nu pățesc nimic cei ce au fost prinși spionând campania mea. Asta nu s-a mai petrecut, și nu ar fi cazul să se petreacă unui președinte al Statelor Unite. Tot ce puteți face este să priviți voi înșivă audierile, să vă faceți propria voastră idee. Dovezile sunt zdrobitoare.

Dovezile tâlhăriei electorale din 3 noiembrie sunt zdrobitoare. Ele privesc realegerea mea ca președinte al Statelor Unite. Toată lumea îmi spune: „Wow, dovezile sunt clare. Ce mai aștepți? Nu este prea târziu, pentru a răsturna cursul alegerilor și a inversa rezultatul”.
Efectiv, avem destul timp pentru a certifica adevăratul câștigător al alegerilor. Luptăm pentru asta. Puțin importă când se va produce asta, când va fi recunoscută tâlhăria electorală a voturilor celor morți de zeci de ani etc. Nu putem lăsa bandiții să fure alegerile națiunii americane. Pretutindeni în țară, americanii manifestă cu pancarte pe care au scris „Jos tâlhăria! Opriți hoția!”.

Pentru a înțelege cum vom lupta contra acestei fraude, este necesar să cunoaștem inconvenientele votului prin corespondență. Pennsylvania, Michigan, Nevada, Georgia, Arizona și majoritatea celorlalte State au permis oricui să obțină un buletin de vot prin corespondență, să voteze fără a prezenta un act de identitate. Întreaga votare s-a desfășurat pe baza bunei credințe, a onoarei fiecăruia, fără ca cineva să prezinte un act de identitate. Șocată, majoritatea americanilor abia acum află că s-a votat în toate Statele Uniunii, fără ca dovedirea cetățeniei americane să fie condiția prealabilă votului. E vorba de o rușine națională americană. Alegerile nu se petrec astfel în nicio altă țară avansată.

Din cauza posibilităților aproape nelimitate de fraudă, multe State europene au introdus restricții importante contra votului prin corespondență. Din 42 de țări europene, 40 au interzis total votul prin corespondență, pentru cetățenii ce locuiesc în țările respective, sau cer un act de identitate celor ce solicită buletinul de vot prin corespondență.

Lungul efort al democrațiilor pentru extinderea votului prin corespondență a scos în evidență tendința conducătorilor partidelor politice de a bloca măsurile destinate să împiedice fraudele, adică: verificarea semnăturii, a domiciliului, a identității. De asemenea, dovedirea cetățeniei, a dreptului de vot este considerată aproape o insultă, deși ea este prevăzută de legile tuturor Statelor lumii.

De necrezut, toate acestea sunt rezultatul acțiunii celor ce nu vor alegeri corecte, voind să le tâlhărească, în care scop sunt gata de orice. Singurul motiv imaginabil, pentru care cineva încearcă să împiedice măsurile de verificare a legalității voturilor este că astfel se încearcă încurajarea oricărei tâlhării electorale. Este important ca americanii să înțeleagă că aceste măsuri, ce ne-au distrus legile electorale, nu constituie răspunsul cerut de pandemia actuală. Provocată de ei înșiși, pandemia a furnizat democraților pretextul de a crea cadrul pe care îl visează de mult, pentru a putea tâlhări în voie orice fel de alegeri.

După ce Nancy Pelosi a devenit președinta Camerei Reprezentanților, primul proiect de lege al democraților a fost tentativa de generalizare a votului prin corespondență, de renunțare la orice măsuri de identificare a votanților. Prioritatea absolută a Partidului Democrat a fost și este falsificarea nerușinată a oricăror alegeri americane. De ce? Pentru că doreau și doresc, cu orice preț, să tâlhărească alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Prin eforturile lor de extindere a votului prin corespondență, democrații au pus baze fraudei sistematice și generalizate, a tâlhăriei electorale de la 3 noiembrie.

În Pennsylvania, un mare număr de buletine de vot prin corespondență au fost ilegale. La Philadelphia și în comitatul Allegheny, alegerile s-au desfășurat fără prezența observatorilor noștri, care au fost împiedicați să pătrundă în secțiile de votare. Ei au fost obligați să privească de afară, fără să vadă mai nimic, pentru că ferestrele au au fost acoperite cu panouri din placaj, pregătite din timp. Aceiași activiști democrați s-au prezentat și la Curtea Supremă din Pennsylvania, pentru a împiedica accesul observatorilor republicani.

Nu există decât un singur motiv pentru care mașina politică tâlhărească a democraților s-a împotrivit transparenței numărătorii voturilor. Numărătoarea democrată a voturilor a fost o activitate ilegală, ce era nevoie să se desfășoare, neapărat, la adăpost de observatorii republicani.

Suntem în fața unui flagrant delict, a unei tâlhării ce compromite democrația americană. Excluderea din sălile de vot a observatorilor republicani este fără precedent. Ea a avut loc în toate orașele americane cu primari democrați. Iată alte câteva fapte și nereguli suplimentare, descoperite de noi.

Numeroși cetățeni din Pennsylvania au primit, prin poștă, două buletine de vot, cei mai mulți fără ca măcar să le fi cerut, din care cauză nu le-a venit să creadă. Alții au primit două, trei și chiar mai multe buletine de vot. Ca din întâmplare însă, aproape fără excepție, destinatarii acestor buletine de vot sunt membri ai Partidului Democrat.
În comitatul La Fayette, din Pennsylvania, mulți cetățeni au primit buletine de vot gata completate, pe care nu le ceruseră, nici completate, nici necompletate. În comitatul Montgomery, tot în Pennsylvania, un observator al scrutinului i-a auzit pe mulți cetățeni, neînscriși pe listele electorale, spunând că li s-a zis să vină mai târziu, pentru a încerca să voteze sub un alt nume. Zeci de mii de cetățeni din Pennsylvania au fost tratați diferit, funcție de apartenența lor la Partidul Democrat sau la cel Republican.

Membrii Partidului Democrat, care în birourile de vot democrate au depus buletinele de vot pe podea, într-un colț, au fost invitați să-și repare greșeala și buletinele deteriorate. Aceasta este o încălcare flagrantă a Constituției Statelor Unite, care stipulează tratamentul egal al tuturor cetățenilor. Oficialii secțiilor de votare au spus multora dintre votanți: „Dacă sunteți membru al Partidului Democrat, vă reparăm, vă înlocuim buletinul de vot, dacă nu, ștergeți-o de aici!”.

În Michigan, un funcționar electoral din Detroit însoțea cetățenii dezorientați în cabinele de votare, supraveghindu-i să voteze „corect”, violând astfel legea caracterului sacru al votului fiecăruia. Unii dintre funcționarii secțiilor de votare afirmă că au primit instrucțiuni să nu ceară niciun act de identitate, să nu încerce verificarea validității vreunei semnături. Aceiași funcționari mărturisesc că s-a ordonat ante-datarea buletinelor de vot sosite după 3 noiembrie, ceea ce reprezintă o altă încălcare a Constituției. În acest fel au fost ante-datate mii și mii de buletine de vot, în mai toate secțiile de votare.

Alți martori din Detroit i-au văzut pe agenții electorali numărând de mai multe ori aceleași loturi de buletine de vot, sau duplicând în mod ilegal altele. Un observator afirmă că a văzut urne întregi cu buletine de vot având aceeași semnătură. Alt observator, din Detroit, afirmă, sub jurământ, că a văzut cum s-au validat numeroase buletine de vot aduse de persoane absente din listele electorale. Tot așa, în comitatul Wayne, unii funcționari ai secțiilor de votare au fost surprinși în timp ce introduceau în sistem date false de naștere, pentru numărătoarea ilegală a multor buletine de vot, evident tot false.

Numeroși martori afirmă sub jurământ că, după anunțarea sosirii ultimului lot de buletine cu voturi prin corespondență, a mai sosit, pe neașteptate, încă unul, mai voluminos decât toate cele anterioare, multe dintre buletine fiind fără plicul poștal, toate, fără nicio excepție, fiind voturi democrate!

În Wisconsin, un număr record de cetățeni au fost clasați fără domiciliu fix, statut rezervat marilor handicapați și vârstnicilor singuratici, cărora li s-a permis, totdeauna, să voteze fără acte de identitate. Anul trecut, în Wisconsin, 70.000 de persoane au avut acest statut. Cu ocazia alegerilor din 3 noiembrie, s-a constatat că numărul acestora a atins 250.000, după ce funcționarii electorali din Milwaukee și comitatul Dane, două din cele mai corupte ținuturi din țară, au insistat pe lângă cei fără locuințe să solicite acest statut. Mulți cetățeni s-au înregistrat astfel, deși situația loc nu permitea aceasta. Tot în Wisconsin, 70.000 de voturi prin corespondență nu au fost însoțite de cererea legală, obligatorie, pentru obținerea lor.

În Georgia, nouă observatori afirmă că au văzut numeroase buletine de vot fără plicurile poștale obligatorii. O observatoare din comitatul Fulton consideră că aproximativ 98% dintre buletinele de vot pe care le-a văzut erau pentru Biden, ceea ce este ceva incredibil.

Între alte nereguli, zeci de mii de buletine de vot aruncate au fost descoperite, la două săptămâni după alegeri, în comitatele Floyd, La Fayette și Walton. În mod evident, aceste buletine nu au fost contabilizate. Toate aceste buletine de vot proveneau de la electorii de onoare din ținuturile respective.

La Detroit, toată lumea a remarcat modul oribil cum au fost tratați electorii republicani, ce au refuzat să voteze în 71% din secțiile electorale, unde era clar că se trișează în favoarea democraților. În toate aceste secții s-au înregistrat mii și mii de voturi peste numărul oficial al alegătorilor înscriși pe listele electorale.

În Arizona, electorii care au observat anumite nereguli și au cerut verificarea computerelor electorale au fost rugați să apese ei înșiși pe o anumită tastă, care însemna anularea votului respectiv. Computerul răspunde „Ok”, el înțelegând una iar cetățeanul păcălit alta! Tot în Arizona, procurorul general a anunțat că mii de buletine de vot au fost furate din cutiile poștale și ascunse în diferite locuri, unde au fost găsite după alegeri.

În comitatul Clark, unde locuiesc majoritatea electorilor de Stat, normele privind semnătura, ce ajută scanerul să o recunoască, au fost intenționat reduse la zero, pentru a permite înregistrarea a numeroase buletine de vot, care altfel ar fi fost nule. Aceste scanere a fost reglate la nivelul minim posibil.

Potrivit unui raport, pentru a testa modul cum au decurs alegerile din 3 noiembrie, nouă alegători din comitatul Clark au votat cu semnături intenționat false, opt dintre cele nouă buletine fiind acceptate și contabilizate. După acești nouă, oricine poate semna buletinul de vot cu numele Moș Crăciun, de exemplu! Săptămâna trecută, alt exemplu, Biroul electoral din comitatul Clark a respins rezultatele dintr-o circumscripție locală, după ce grefierul respectiv a declarat prezența unor „divergențe ce nu pot fi explicate”. Într-o rezervă pentru Indienii din Nevada, s-a organizat o tombolă pentru câștigarea unei duzine de cadouri în valoare de 250 de dolari fiecare. Participanții la tombolă era necesar să prezinte dovada că într-adevăr au votat, ceea ce a fost o problemă!

Una dintre cele mai semnificative indicații de fraudă generalizată este slaba respingere a buletinelor de vot prin corespondență, mai ales în Statele-cheie, pe care, în mod normal, ar fi fost de aşteptat să le câștigăm fără probleme.

În Statele-cheie, numărul buletinelor de vot anulate a fost foarte redus, față de ceea ce era de așteptat, pe baza experienței alegerilor anterioare, de ani și ani. În Georgia nu au fost anulate decât 0,2%, mult mai puțin decât 1%. Cu alte cuvinte, nu a fost anulat aproape niciunul dintre faimoasele false buletine de vot traficate prin corespondență. La alegerile din 2016, au fost anulate 6,4% din buletinele de vot prin corespondență. Mulți analiști consideră că și acest procent, de 6,4%, este prea mic față de tâlhăria enormă ce se practică cu voturile prin corespondență.

Merită să ne gândim la acest aspect: de la 6,4% buletine de vot anulate în 2016, s-a ajuns la 0,2% buletine de vot anulate în 2020. Diferența este suficient de mare pentru a provoca răsturnarea rezultatului. La fel s-a petrecut în Nevada, Pennsylvania și Michigan, unde aproape toate buletinele de vot au fost acceptate, deși falsul prin corespondență era clar. Aparent inexplicabile, aceste nereguli sunt cu totul de înţeles din moment ce s-a stabilit, deliberat, ca toate buletinele de vot măsluite să fie considerate valabile.

În Pennsylvania, cu câteva săptămâni înainte de alegeri, secretarul de Stat și Curtea Supremă locală au suprimat obligativitatea legală a verificării semnăturilor, violând astfel legile statului. Suprimarea verificării semnăturilor este o ilegalitate flagrantă, pentru că nu a fost aprobată de corpul legislativ respectiv. Suprimarea verificării semnăturilor cetățenești nu putea fi făcută de niciunul dintre funcționarii Statului Pennsylvania, ci numai de adunarea legislativă pennsylvană.

Motivul suprimării verificării autenticității semnăturilor este clar: semnăturile de pe buletinele de vot nu au fost verificate pentru că se știa că ele sunt false, că sunt semnate de alte persoane decât cele al căror nume figura pe buletinul de vot. În aceste condiții, renumărarea buletinelor de vot va arăta enorma fraudă electorală legată de votarea prin corespondență.

Singurul mod de a controla corectitudinea votului prin corespondență este verificarea tuturor plicurilor poștale din Statele respective. Se va constata că zeci de mii dintre aceste plicuri poartă semnături false și adrese imaginare. Ar fi necesar un examen legal complet pentru a fi siguri că buletinele de vot prin corespondență, acceptate ca valabile, îndeplinesc cu adevărat cerințele impuse de lege. Este necesar să se verifice dacă plicurile și buletinele de vot prin corespondență provin cu adevărat de la persoanele înscrise pe listele electorale și dacă au sosit într-adevăr în limitele termenului legal.

Aceste alegeri au fost teatrul unei imense tâlhării electorale, o hoție electorală cum nu s-a mai văzut niciunde în lume. Cu alte cuvinte, alegerile din 3 noiembrie sunt pur și simplu ilegale. Este vorba de un număr imens de buletine de vot a căror origine este necunoscută. Falsele buletine de vot au fost contabilizate, fără ca vreunul dintre ele să fie în favoarea mea.

Vă reamintesc: în seara alegerilor, toată lumea mă felicita pentru victoria mea clară, ușoară și decisivă. Dintr-o dată însă, în dimineața și zilele următoare, au început să sosească milioane de voturi false, prin corespondență, un număr imens de voturi sosite nu se știe de unde! Pe de altă parte, computerele de numărare a voturilor au fost sabotate deliberat, s-au simulat probleme tehnice pentru a se justifica întreruperea funcționării computerelor care, la redemarare, au afișat alte cifre decât cele anterioare defecțiunii simulate.

Nu mai vorbesc de alte hoții și tâlhării. Într-un cuvânt, alegerile din 3 noiembrie au fost falsificate. Toată lumea știe aceasta. Nu m-ar deranja dacă aș pierde în mod corect, just, echitabil. În cazul de față însă, este vorba de tâlhărirea americanilor. Datoria noastră este să ne batem până la capăt. Nu avem altă soluție. Dovezile noastre sunt clare. Toată lumea le știe, inclusiv mass-media și chiar o serie de judecători, ce refuză să recunoască deschis aceasta. Toți aceștia știu că noi am câștigat alegerile, dar nu vor să recunoască. Țara noastră are nevoie de oameni adevărați, care să afirme adevărul sus și tare.

În sfârșit, sunt gata să accept orice rezultat exact. Sper că și Joe Biden este de acord. Totuși, noi dispunem de numeroase dovezi că alegerile au fost tâlhărite. Avem zeci de mii, sute de mii de buletine de vot în plus față de ceea ce este suficient pentru a dovedi tâlhăriile electorale de care vorbim.

Este vorba de alegerea pentru cea mai înaltă funcțiune din cea mai puternică țară a lumii contemporane. Orice american ar fi necesar să fie capabil să înțeleagă, pe baza dovezilor furnizate de noi, că se impune analiza sistematică a tuturor buletinelor de vor prin corespondență, examinarea tuturor plicurilor poștale, a tuturor semnăturilor. În acest fel, totul va fi clar.

Numeroase state, de exemplu Nevada și California, au expediat milioane de buletine de vot la persoanele înscrise pe listele lor electorale, indiferent că aceste persoane au solicitat sau nu buletinele respective. Alte State, precum Michigan, Minesota, Wisconsin au instituit votul prin corespondență chiar la mijlocul acestui an electoral, trimițând formulare de cerere de buletine de vot prin corespondență la toți cei de pe listele lor electorale.

Colosala extensiune a votului prin corespondență a făcut posibilă tâlhăria electorală ce este necesar să fie rezolvată. Se știe: pe listele electorale figurează numeroase persoane fără drept de vot, persoane decedate ori care s-au mutat în alte State, fără să uităm pe cei ce nu sunt încă cetățeni americani.

Listele electorale sunt pline de tot felul de erori, dubluri, adrese false și alte neajunsuri, pe care nimeni nu le contestă. Zeci de comitate din multe State au mai mulți electori pe listele electorale decât cetățeni în viață și cu drept de vot. Numai în Michigan sunt 67 de astfel de comitate, ceea ce constituie o dovadă suficientă a fraudării alegerilor de la 3 noiembrie.

În Wisconsin, Biroul electoral nu a putut confirma adresele a peste 100.000 de persoane, refuzând totuși să le șteargă de pe listele electorale. Cele 100.000 de persoane sunt tot atâția electori ilegali.

Este de necrezut că acum, în anul 2020, nu putem verifica eligibilitatea celor ce au votat în aceste alegeri foarte importante, nu putem ști cine sunt aceștia, dacă trăiesc într-un Stat sau altul, dacă sunt cetățeni americani. Nu avem nicio idee cu privire la cine sunt acești oameni.

În multe din Statele uniunii s-au produs numeroase infracțiuni, mai grave decât fraudele mărunte, ajungându-se la rezultatul viciat. În Wisconsin, de exemplu, Stat în care conduceam detașat în seara de 3 noiembrie, până la urmă am pierdut ca prin minune, la o diferență de 20.000 de voturi.

Da, în Wisconsin conduceam la mare diferență, până când, la orele 3:42, a doua zi dimineața, s-a produs o avalanșă neașteptată de voturi, toate pentru Biden. Lumea se întreabă, inclusiv astăzi, de unde a venit această neașteptată avalanșă de voturi. Am trecut astfel de la un avans considerabil la înfrângerea la mustață, la 3:42 dimineața, ceea ce a fost o teribilă hoție, o adevărată tâlhărie.

Am fost tâlhăriți de un număr de voturi mult mai mare decât cele 20.000 necesare, pentru a inversa rezultatul din acest Stat. Este vorba de o tâlhărie clară. Joe Biden nu poate fi președintele tâlharilor electorali.

Vorbim de sute de mii de voturi, de cifrele unei hoții nemaivăzute până acum. În anumite State, suntem învinși cu 7000 de voturi, să zicem, dar am găsit tâlhării ce depășesc 20.000, 50.000, 100.000 sau 200.000, acestea fiind voturile strecurate prin prestidigitație, fără să fie văzută de observatorii republicani, ce fuseseră dați afară din secțiile de votare.

Ne putem aștepta la un minim absolut. Nu este vorba numai de campania mea. Această chestiune privește persoana care vă va fi președintele viitor. Este vorba de redarea încrederii tuturor în corectitudinea alegerilor americane. Este vorba de democrația noastră, de drepturile sacre pentru care au luptat și murit atâtea generații de Americani. Nimic altceva nu este mai urgent, mai important.

Singurele buletine de vot ce ar fi necesar să fie contabilizate sunt cele depuse de electorii-cetățeni ai patriei noastre, locuitori ai Statelor în care au votat, care și-au expediat buletinul de vot în mod legal, înaintea datei limită, fixată prin lege.

Nu ar fi cazul să mai avem alegeri lipsite de un sistem corect și transparent, din punctul de vedere al verificării eligibilității, identității și domiciliului fiecărei persoane ce depune în urnă un buletin de vot, buletin foarte, foarte scump!

Numeroase persoane, dintre cele mai inteligente, m-au felicitat pentru cele pe care le-am făcut împreună: cele mai mari reduceri de impozite din istorie, reducerea atâtor alte reglementări. Subliniez: am reconstruit împreună armata, ne-am îngrijit de soarta veteranilor, ca niciodată până acum. La fel am procedat cu Forța Spațială a Statelor Unite, cu multe altele. Nu mai puțin, foarte la obiect, aceste persoane mi-au spus că, mai important decât cele realizate până acum, este exact ceea ce suntem pe cale să facem. Cea mai mare realizare a administrației actuale va fi ceea ce facem în aceste zile, după hoția alegerilor tâlhărite, adică asigurarea corectitudinii lor, asigurarea respectării voinței populare exprimată în alegeri, realizarea, pe cât posibil, a celor mai îndrăznețe visuri și idealuri ale celor ce și-au dat votul pentru mine și pentru voi.

Dacă nu reușim să eliminăm enorma, oribila tâlhărie ce a murdărit și compromis alegerile din 3 noiembrie 2020, vom sfârși prin a ne pierde țara. Cu întreaga noastră determinare, cu sprijinul națiunii americane, vom restaura corectitudinea, onorabilitatea și integritatea alegerilor americane, recâștigând încrederea tuturor în sistemul nostru de guvernământ.

Vă mulțumesc.

Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Citiţi şi:

Echipa lui Trump anunță că acesta are deschisă calea spre victorie. Cele 9 puncte-cheie cu dovezi ce pot răsturna rezultatele trâmbițate de media

Contraatacul lui Donald Trump la Lovitura de Stat. Ce șanse are să învingă

 

yogaesoteric
11 decembrie 2020


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More