Distopia digitală accelerează în timp ce toți ochii sunt țintiți pe Ucraina

OMS a încheiat cu T-Systems un contract pentru dezvoltarea unei soluţii bazată pe coduri QR de verificare la nivel global a efectuării vaccinului anticovid

E nasoală situaţia. V-a spus-o Plăvanul şi, sunt ferm convins că v-aţi pus automat mâna la inimă. Doar aşa face şi el. Mai mult, ne-a spus-o ferm că asta e ţara noastră, deci nu vom pleca din ea. Sunt ferm convins că într-un scenariu extrem el nu va fugi.

[…] Să facem însă o recapitulare.

14 martie 2020. Era un total de aproximativ 100 de bolnavi de covid. Orice infecţie nouă era „breaking news”. Doar o singură persoană prezenta complicaţii şi beneficia de monitorizări stricte. La ATI bătea vântul. România intra în starea de urgenţă prin decretul dat de Plăvan.

14 mai 2020. Aveam 7149 bolnavi de covid, iar la ATI erau 225 de persoane. România ieşea din starea de urgentă. Plăvanul şi Orban (la acel moment premier) anunţau optimist că România a trecut cu bine prin criză şi, ca să fie treaba treabă, anunţau că din starea de urgenţă intrăm în starea de alertă, o noţiune juridică inventată strict pentru a se putea lua tot felul de măsuri imbecile. Spuneau atunci că starea de alertă este obligatorie din cauza numărului mare de infectări zilnice, anume 245! Reţineţi această cifră: 245 de îmbolnăviri noi la data respectivă.

În 5 martie a.c. aveam 4837 de îmbolnăviri noi, iar Plăvanul ne anunţa triumfător vestea bună, anume că nu mai e justificată prelungirea stării de alertă. Băi, crezi că suntem proşti? Sunt de 20 de ori mai multe îmbolnăviri zilnice decât la instituirea stării de alertă! De asemenea, la ATI sunt de trei ori mai mulţi oameni decât atunci. Nu e ciudat? N-ar fi fost aceeaşi situaţia şi fără mascaradele legislative? Bineînţeles, doar că scopul era altul. Ca să nu existe discuţii, vă voi spune că toate datele sunt preluate de pe site-ul oficial de propagandă, StiriOficiale.ro.

Ştiu, răsuflaţi uşuraţi, simţiţi că vi s-a luat o piatră de pe inimă. Mai mult, aţi dat-o pe Ucraina. Frumos. Nu-i ciudat că ăia care până acum vorbeau de „părinte 1” şi „părinte 2”, ăia care băgau emoticoane cu bărbaţi gravizi şi tot ăia care vă spuneau s-o lăsaţi mai moale cu familia tradiţională deoarece „e fumat conceptul”, aşadar fix ăia care-o ţineau cu progresul acum plâng „mămicile şi copiii” din Ucraina? Unde sunt progresiştii care să urle la discriminarea făcută în Ucraina între bărbaţi şi femei? Păi cum de sunt doar bărbaţii înrolaţi? De ce nu iau şi femeile? Sau copiii că nu m-ar mira! L-a întrebat cineva pe cretinul ăla de la Combaterea Discriminării – acelaşi care urla pe la TV că e gata să susţină iniţiativa vaccinării obligatorii – de ce ucrainenii discriminează bărbaţii? Hai, frumoşii mei! Băgaţi acum egalitate deplină. Scoateţi femeile de la cratiţă, ce-i discriminarea asta? Nu-i ciudat, totuşi? Ba da, desigur că e. Doar că prostimea se vrea să stea cu ochii într-un spectacol, fie că e Ucraina sau Netflix. Că, până la urmă, tot aia e.

Dar care-i problema? Nu, n-am niciun interes să combin planurile. Doar mă întreb cât timp vă mai uitaţi ca fraierii la propagandă? Ah, mai era o ştire, de fapt de-aia m-am şi chinuit să scriu poliloghia asta: OMS-ul (da, da, ăia!) a încheiat cu T-Systems (subsidiară a Deutsche Telekom) un contract pentru dezvoltarea unei soluţii bazată pe coduri QR de verificare la nivel global a efectuării vaccinului anticovid. Aţi citit bine, nu vă mai frecaţi la ochi! Asta se petrecea pe 23 februarie, iar sursa e Reuters. Iar o zi mai târziu ruşii intrau în Ucraina. Câtă potrivire, micuţilor! Poate fac şi-un documentar pe Netflix, cine ştie.

Dar mai e o coincidenţă: fix după această dată devenea obligatorie publicarea accelerată a documentelor de autorizare a vaccinurilor din SUA. După cum se observă, tot ceea ce-a apărut până acum a şocat opinia publică. Însă în presă nu se vorbeşte despre faptul că au murit mai mulţi copii de la vaccin decât se estima că ar putea muri de la covid! Nu mai vorbesc despre copiii cu efecte adverse grave, unii dintre ei având acum handicapuri care-i vor afecta toată viaţa. Păi unde-s copilaşii, micuţilor? Acum nu mai e cu copilaşii?

Documentele publicate sunt abia la început. În mod voit sunt trimise negrupat, harcea-parcea, astfel încât să fie extrem de dificilă identificarea informaţiilor esenţiale. Însă, ştiţi bine: ceea ce e de aflat se va găsi până la urmă. Iar scandalul e imens. Însă acum tunurile mediatice sunt îndreptate pe conflictul ruso-ucrainian. Oare de ce?

Reţineţi că proiectul certificatului merge înainte. Asta este important să înţelegeţi, în ciuda ceţii mediatice care se aşterne. Acum doar s-a dat ordinul să vă mai adoarmă puţin. Aşa, să vă mai temeţi, să vă mai înfioraţi, să-l mai ascultaţi pe Cetepeoan, Căcărăzan, Mîndruţoian sau mai ştiu eu ce alt imbecil media fabricat.

Dar eu persist şi vă întreb sincer: tot de spectacol aveţi chef, sau urmăriți să înţelegeţi cât mai exact PLANUL?

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
A înnebunit lupul: Streinu-Cercel a spus adevărul despre infectarea vaccinaților și certificatul verde care contribuie la răspândirea virusului de către vaccinați
Certificatul „verde” nu este despre și pentru sănătate. Certificatul verde este pentru a dezbina oamenii
Tirania nu e vaccinul în sine, ci ceea ce conține el: semnul, semnul pe care-l obții în urma sa

 

yogaesoteric
17 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More