DOAMNA MIRACOLULUI – Dezvăluirile unui bărbat plin de aspirație care a fost inițiat de către o maestră tantrică

Venerarea triunghiului feminin al lui SHAKTI

 
de Brajamadhava Bhattacharya
 
Fragment preluat din romanul „DOAMNA MIRACOLULUI – Dezvăluirile unui bărbat plin de aspirație care a fost inițiat de către o maestră tantrică” de Brajamadhava Bhattacharya

 

Un roman autobiografic savuros, unde autorul își povestește cu un stil inimitabil impresionanta viață spirituală. Povestea vieții lui Brajamadhava Bhattacharya este a unui bărbat inițiat de o maestră tantrică. Doamna Miracolului este o femeie excepțională care-i facilitează accesul la o lume fascinantă și miraculoasă, unde mulți sunt cei chemați, dar puțini sunt aleși. Ritualurile mistico-erotice realizate împreună cu ea în templele sacre ale Indiei au constituit încununarea practicii lui spirituale. El descrie stările de extaz erotic pe care maestra sa i le-a indus în timpul acestor inițieri, trăiri deosebite care au culminat cu atingerea stării de extaz divin, SAMADHI.

 
 

Întâlnirea amoroasă din templul TAREI
 

„Obiectele aruncate în ocean devin saturate cu sare. Tot astfel, obiectele inerte devin însuflețite de conștiință când intră în contact cu puterea conștientă.” (YOGA VASISTHA, VI-I-30)
„GURU-l este Cel care, printr-o privire, o atingere, un cuvânt, poate să trezească, prin propria sa grație, conștiința divină a discipolului Său.” (VI-I-61)

Muzica versetelor răsunătoare din YOGA VASISTHA umplea templul antic. Întâlnirile amoroase transfiguratoare cu continență pe care le aveam cu Doamna Miracolului au continuat. Aceeași solemnitate, aceeași postură, același sunet și același miros. Maestra mea m-a condus metodic spre dificila realizare a stării de totală impersonalitate, spre arta detașării, spre dragostea pură, fără reacții de stres emoțional, spre starea de „a dormi în timp ce ești treaz și a fi treaz în timp ce dormi.” Ne întâlneam noaptea, din două în două săptămâni, alegând locuri izolate.
Ascunzătoarea la care ne-am hotărât în final a fost un templu situat pe malurile Gangelui, ce trecea aproape neobservat și care era în mod sigur neglijat, ca multe alte temple construite de Rani Bhavani, o femeie devotată care a trăit în secolul al XVIII-lea, în Bengalul de Vest.
Acesta era Templul Marii Puteri Cosmice Tara. Puteai ajunge acolo parcurgând tuneluri întunecate, în ruină. De fiecare dată când pătrundeam în prima incintă, trebuia să mă sprijin de brațul ei pentru a fi ghidat. Pasajul spre templu avea un aer sinistru, cu lilieci zgomotoși și rozătoare care se furișau peste tot. Dar odată ajunși în raiul din curtea îngustă a templului, pavată cu gresie roșie, ambianța se schimba complet.
Uneori întâlneam în templu chipuri ciudate, necunoscute. Unii dintre străini făceau meditații, alții – ritualuri. Dacă trebuia aprins focul, Doamna Miracolului făcea asta. Dar în zilele în care ajungea la întâlnirile care începuseră deja, prefera doar să se așeze lângă altarul în flăcări și să urmărească desfășurarea ritualului, fără să intervină în vreun fel.

Astăzi, când am devenit conștient de puterea ascunsă în energia sexuală, ca și de posibilele întrebuințări greșite ale acesteia, îmi amintesc deseori de acele întâlniri, cu multă venerație și cu reținere respectuoasă.
Pe atunci îmi pictam fruntea și știam să desenez MANDALA-e. Utilizarea pudrelor de diferite culori într-o MANDALA își are propriul scop și propria semnificație. Înainte de începerea ritualului, trebuia să beau un lichid special, cu efect electrizant. Când îl înghițeam nu îmi păsa dacă vasul era din jad, bronz sau os. „Semnificația” acțiunii era mult mai importantă decât obiectul material.

Cuvântul „semnificaţie” este folosit abuziv, în contexte diverse. În special novicii demonstrează o nerăbdare de a învăţa nu despre ritualuri sau obiectele utilizate, ci despre „semnificaţia” lor. Se acordă o atenţie foarte specială unei MANTRA, unui cuvânt sau unor acţiuni cu valoare de rit. Ori de câte ori este folosit cuvântul „semnificaţie”, se aşteaptă ca aspirantul să-i absoarbă esenţa şi să-şi orienteze mintea către un înţeles abstract, cu reverberaţii dincolo de conotaţiile lui lumeşti.

Adorarea frenetică a YONI-ului şi fuziunea erotică mistică

Cuvântul sanscrit YONI desemnează organul sexual feminin. Se traduce ca „matrice”, „punct de început al vieţii” sau „origine”. Folosirea sa este asociată în mod spontan cu organul sexual feminin şi actul sexual. În realitate, mai ales în context spiritual şi cu precădere în TANTRA, acest cuvânt defineşte o putere cosmică a creaţiei.

Pentru ritualuri, omul a creat diverse simboluri: lampa, pentru Soare; flăcările, pentru recunoştinţa faţă de păduri; vasul cu apă în care sunt scufundate frunze, pentru generozitatea râurilor şi a ploilor.
Deoarece fenomenele naturale nu pot fi integrate ca atare în templele construite de oameni, care sunt şi ele simboluri în sine, poeţii – profeţi acceptă o formă ajustată pentru a reuni aspectele macrocosmice într-un simbol. Ca să pătrundem misterele universului, este necesar să operăm cu idei şi să cuprindem astfel imensitatea în semne şi simboluri.
În încercarea de a descoperi matricea tuturor vieţilor sau legea cosmică ce ne oferă forma primară a nebuloaselor, dintre care cel mai des folosite sunt brazda pământului, groapa pentru sacrificiul focului şi YONI-ul (nu întotdeauna al femeii, ci al oricărei fiinţe de sex feminin). Pentru un adevărat iniţiat tantric, YONI-ul nu exprimă niciodată imaginea actului sexual şi a dorinţei sexuale. Este nevoie de un antrenament foarte îndelungat şi pentru a da alt înţeles conceptului de YONI, şi pentru a trezi veneraţie în faţa acestui mister. YONI-ul este considerat, în cadrul unui ritual, un loc închinat meditaţiei (PITHA).

În timpul fuziunii erotice mistice, „triunghiul feminin” nu este cu nimic mai mult decât unul dintre numeroasele accesorii cerute de ritualul tantric.
Dintre cele şase pasiuni ale corpului, prima dorinţă, cea erotică, este şi cea mai pretenţioasă, înşelătoare, tenace şi capricioasă. Ea are rădăcini prenatale şi supravieţuieşte anilor de declin ai trupului şi ai minţii. Tăciunii ei continuă să pâlpâie chiar în ruinele unui corp paralizat.
Yoghinii îşi canalizează eforturile pentru a controla acest puternic stimulent şi a folosi focul său în scopuri elevate. Această forţă colosală reprezintă puterea impulsului creator. Ea este sursa oricărui tip de progres, chiar şi a celui spiritual. Evoluţia spirituală care nu înglobează această energie este, practic, imposibilă.
Stăpânirea acestei puteri a fost dintotdeauna ţelul multor yoghini şi a multor grupări spirituale, pe căi diferite: RAJA YOGA, KARMA YOGA, HATHA YOGA şi multe altele. Dar este unanim acceptat faptul că primejdioasa cale tantrică este cea care conduce fiinţa la rezultatele cele mai rapide şi cele mai satisfăcătoare, pentru că principiile de bază sunt bucuria, fericirea şi trăirea plenară a vieţii.

Am avut şansa de a fi iniţiat în tainele corpului feminin prin graţia unei zeiţe. Doamna Miracolului m-a luat în grija ei încă din anii copilăriei, de pe vremea când implicaţiile plăcerilor erotice erau un capitol neînceput pentru mine. La pubertate, am devenit conştient de o misterioasă trezire a corpului meu şi am înţeles că treceam printr-o schimbare.
Când, împreună fiind, am observat pentru prima dată cum se întăreşte organul meu masculin, care până în acel moment nu răspunsese la contactul intim, Doamna Miracolului mi-a explicat că schimbarea trebuie controlată prin concentrarea deplină asupra anumitor detalii, cum ar fi mângâierea. „Atingerea şi mirosul sunt două din liniile directoare cele mai importante pentru obţinerea stării de SAMADHI”, a spus ea. „Simţurile există pentru a absorbi prin ele lumea, în deplinătatea gloriei ei, dar nu mai mult.”
Mai apoi întâlnirile noastre amoroase cu continenţă au devenit îndelungate, mai profunde, mai fierbinţi.
Unde era corpul meu atunci? Unde era triunghiul feminin? Unde era dualitatea? Numai ANANDAM, numai extaz.

De atunci am venerat frenetic multe „triunghiuri feminine”. Întotdeauna mi-a fost dat să ajung la aceeaşi fericire absolută. Acest fapt îl datorez mentorului meu spiritual, trimis de DUMNEZEU, iubita mea Doamnă a Miracolului, care, prin sacrificiu de sine, m-a ghidat pe „muchia de cuţit” a SADHANA-ei. Ea a reuşit să mă ajute în întâlnirile noastre să mă familiarizez cu nefamiliarul, să mă obişnuiesc cu neobişnuitul, să devin intim cu fructul oprit, iar astfel să mă ridic deasupra restricţiilor sociale şi a tabuurilor morale. Bineînţeles, când alte femei au apărut în viaţa mea, acel triunghi feminin mi-a amintit întotdeauna de primele experienţe binecuvântate. Mă întreb care mi-ar fi fost soarta dacă acea unică YONI PITHA nu m-ar fi binecuvântat cu îmbrăţişarea ei, cu mirosul, cu gustul şi cu sunetele MANTRA-ei murmurate pe lungile drumuri ale vieţii.

Numai yoghinii percep YONI-ul drept matricea, sursa primară din care legile cosmice fac să nască tot ceea ce este creat, inclusiv relaţia minţii cu subconştientul şi cu supraconştientul. O MANDALA cuprinde în liniile ei trasate cu grijă întreaga învăţătură a practicării ritualurilor tantrice. Este o reprezentare simbolică a puterii lor şi poate fi descrisă ca o lecţie ilustrată de meditaţie.

Accesul la bucuriile oferite de adorarea YONI-ului înseamnă întotdeauna o stare de extaz cosmic. Cei care cunosc limba sanscrită foarte bine ar şti cum să justifice şi să explice toate acele imnuri, MANTRA-e, ilustraţii şi sculpturi care înfăţişează nu numai cupluri în timpul actului amoros, ci şi cuvinte-picturi, cuvinte-imagini, comparaţii şi metafore, chiar legende întregi şi învăţături care au ca obiect imaginile sexuale. În concepţia diletantului, a şarlatanului, a oportunistului, a ireverenţiosului şi a ignorantului, TANTRA pare, fără niciun dubiu, o lume şocantă şi bolnavă, o lume a desfrâului, ca paradisul celor degeneraţi şi morbizi.

YONI-ul, aşa cum este el perceput în TANTRA, nu este privit niciodată ca un organ necesar actului sexual. Este poarta tainică a intrării vieţii în sămânţă şi a ivirii ei sub forma unui trup viu. Tradiţia tantrică susţine importanţa supremă şi solemnă a celui mai mare sacrificiu al vieţii: care este completa sublimare a înnebunitoarei dorinţe de plăcere sexuală. Sublimarea erosului în existenţa fizică îţi oferă intrarea în spaţiul magic al extazului divin etern.

În TANTRA, pierderea seminală (ejacularea la bărbat) este total eliminată datorită continenţei şi există chiar anumite tehnici de resorbţie a fluidului ejaculat accidental.
Cei sceptici susţin că o astfel de afirmaţie este o prostie fără seamăn, o asemenea stare de măiestrie în continenţă există numai în imaginaţie şi nu este posibilă. Dar fermecătoarele linii ale operelor de artă, marile invenţii ştiinţifice, sublimul poetic sunt oare posibile pentru oamenii obişnuiţi? Ar putea ei să afirme că orice fiinţă care a experimentat actul sexual poate aborda în mod spontan tehnicile tantrice? Crearea unui obiect de artă nu apare la fel de incredibilă celor cu intelectul slab sau celor lipsiţi de fantezie? Prin ceea ce sunt şi ceea ce au creat, vizionari ca Michelangelo, Kalidasa, Leonardo da Vinci, Tagore sau Goethe au adus în lumea noastră comună simboluri ale frumuseţii şi eternităţii.

Adeptul tantric acordă o deosebită importanţă detaliilor acestor ritualuri al căror scop central este adorarea frenetică a YONI-ului, şi nu actul sexual. Numele florilor utilizate, forma lor, culorile şi aromele, ustensilele, parfumurile, hrana şi băutura, timpul şi locul alese, ASANA-ele, însoţitorii, orele la care au loc întâlnirile, convergenţa zodiacală la stabilirea cu precizie a momentului întrunirii, toate acestea au o foarte mare importanţă pentru cel iniţiat.

Iniţierea secretă în misterele fascinante ale orgasmului urinar

Tot într-o astfel de zi, care era un moment de maxim al celei mai favorabile perioade din punct de vedere tantric al influenţei lui TRIPURA SUNDARI, considerată un moment prielnic pentru dezvăluirea unei mari taine, Doamna Miracolului mi-a acordat o uluitoare iniţiere secretă. M-a surprins într-un mod extaziant ineditul acestei iniţieri care, după cum mi-a spus Maestra mea, urmăreşte să trezească şi să amplifice în fiinţa celor doi iubiţi o inefabilă şi îmbătătoare stare de conştiinţă androginală. Iar în felul acesta îi pregăteşte să se simtă şi bărbat şi femeie în acelaşi timp. „Această stare îi poate face să intre în SAMADHI foarte uşor”, mi-a spus ea zâmbind cu subînţeles. Noua iniţiere s-a desfăşurat puţin altfel faţă de primul meu ritual amoros transfigurator realizat cu continenţă şi în comparaţie cu celelalte întâlniri ce urmaseră începutului meu în practica tantrică secretă. Şi nu pentru că am realizat altceva decât ceea ce ea mă învăţase până atunci, ci mai ales pentru că în timpul acestei întâlniri Doamna Miracolului mi-a oferit accesul la o nouă şi profundă trăire amoroasă în care am experimentat împreună cu ea ore în şir un alt tip de orgasm, cu totul neobişnuit, pe care l-a numit „orgasmul empatic al apei vieţii”.

Doamna Miracolului mi-a explicat că, pentru a face să apară roadele spirituale paranormale ale acestui procedeu secret (trezirea amplă şi profundă în fiinţă a androginului), atât bărbatul, cât şi femeia care practică TANTRA trebuie să realizeze de cel puţin şapte ori aceasta cu fiecare femeie şi cu fiecare bărbat pentru care simt o intensă stare de iubire, care aparţin celor doisprezece constelaţii zodiacale.

Când am ajuns plin de surescitare şi curiozitate la templu, Maestra mea a întins o nouă rogojină pe lespezile de piatră şi apoi mi-a spus să mă aşez pe ea. A aprins focul şi, aşa cum deja mă obişnuise, a aruncat puţină tămâie în flăcările care se înălţau jucăuşe. Am simţit atunci că ceva magic şi extaziant plutea parcă în atmosferă. Apoi mi-a vorbit pentru prima dată despre misterul pe care de mii de ani îl cunosc doar tantricii şi care se referă la ceea ce se numeşte în limbajul tantric secret „apa vie”.

„Datorită prejudecăților și a inhibițiilor de tot felul foarte puțini oameni sunt conștienți de efectele remarcabile ale tainicului fluid al vieții, care este urina. Tocmai de aceea, tantricii preferă să le păstreze strict secrete. De-a lungul timpului, ei și-au dat seama nu numai de puterea de vindecare, ci și de profunda empatie pe care o generează acest prețios lichid ce înregistrează în el toate stările și energiile subtile şi care este savurat cu încântare direct din YONI-ul superexcitat al iubitei lor. Cei mai mulți tantrici consideră că urinoterapia (înghițirea urinei proprii sau a femeii pe care ei o adoră frenetic) este totodată o modalitate perfect naturală care îi ajută pe milioane de indieni săraci, fără acces la asistență medicală, să se vindece de multe boli sau să prevină îmbolnăvirea. În plus, tantricii ştiu că prin savurarea reciprocă a urinei într-o stare de frenezie și transfigurare amoroasă, cei doi iubiți pot trăi apoi starea de SAMADHI, atunci când evocă separat experiența intimă şi euforică pe care au trăit-o intens la unison. Totodată acest extaz secret îi face să se simtă în mod inefabil unul şi unul intim prezent în celălalt, dezvăluindu-le astfel taina androginului hermetic.

În cărțile sacre se precizează faptul că urina nu este în esență nimic altceva decât un tainic fluid condensat al vieții care ţâşneşte chiar din noi, ce prin memoria apei codifică în ea toate energiile tainice şi trăirile pe care le avem atunci. Contemplarea intimă şi transfiguratoare a unei femei frumoase şi senzuale care împărtăşește o stare de intimitate delicioasă şi urinează excitată în fața iubitului ei este o taină care i-a fascinat pe mulți bărbați obișnuiți şi i-a determinat să-şi depăşească cu mult curaj prejudecățile de tot felul. Atunci şi-au dorit să bea îmbătați de pasiune acest prețios lichid, considerându-l în mod spontan un elixir magic, apa cea vie care ţâşnește din profunzimile fascinante ale YONI-ului iubitei lor. Spre deosebire de ei, tantricii au știut de foarte mult timp ce înseamnă în realitate urina iubitei lor excitate la culme. Făcând aceasta de multe ori, ei au reușit, pe lângă starea uluitoare de empatie euforică pe care au simțit-o, să practice mult mai ușor continenţa sexuală şi să se bucure de o sănătate perfectă, de o mare armonie, de forţă virilă uluitoare şi de o viaţă lungă şi fericită.

Gustul, mirosul și consistența fluidului intens erotic și profund binefăcător, care este urina unei femei tinere și frumoase, fericită și excitată la maxim, depind într-o oarecare măsură de alimentația cu care ea este obișnuită, de stările emoționale și erotice pe care le are, de trăirile ei mentale foarte plăcute, generatoare de extaz și chiar de zodia în care ea s-a născut. Toate stările pe care femeia sau bărbatul le are în momentele de culme amoroasă se impregnează apoi sub forma unor energii tainice în prețiosul lichid auriu. Atunci când este oferită spre a fi în mod transfigurator savurată, întocmai ca un prețios dar de către celălalt în finalul stărilor de extaz amoros și a orgasmelor multiple fără descărcare sau ejaculare, urina face să se instaleze, prin intermediul proceselor tainice de rezonanță pe care le declanșează, beatitudinea comuniunii androginale pure.”

Doamna Miracolului a închis ochii și s-a cufundat într-o stare profund erotică, meditativă, ce făcea să-i vibreze ușor tot corpul. A continuat să-mi dezvăluie cu o voce caldă și mângâietoare noi secrete.
„Uneori, prin trăirile erotice intense și sublime ce pot apărea în urma unor fuziuni amoroase extatice sau când sunt trăite în cuplu anumite stări euforice, cei doi iubiți constată cu uimire că, atunci când își savurează reciproc urina, aceasta declanșează ca prin farmec în ființa lor expansionată de fericire o stare tainică de revărsare extatică a unuia în celălalt. Această trăire îi umple de o aleasă fericire și le conferă în același timp o misterioasă putere binefăcătoare. Tocmai de aceea, tainica licoare magică, urina, are cel mai plăcut gust în timpul freneticelor jocuri care se desfășoară în secretele procedee amoroase tantrice realizate atunci numai cu transfigurare și continență. În asemenea momente privilegiate cei doi iubiți își savurează îmbătați de adorație și fericire unul celuilalt urina.
Prin intermediul unui enigmatic proces care declanșează o profundă empatie, aceste «jocuri cu urină» realizate în momente beatifice privilegiate trezesc și dinamizează în ființa celor doi iubiți asimilarea inefabilă și complexă a unuia de la celălalt a energiilor subtile astrale benefice care aparțin atât zodiei în care s-au născut, cât și ascendentului. Acest aspect secret este foarte important, dacă este cunoscut și mai ales dacă este conștientizat, căci el îi poate conduce pe amândoi la trezirea rapidă a stării androginale glorioase.

Îți aduci aminte când ți-am vorbit la început despre puterea formidabilă a sexualității care se bazează pe iubire? Ți-am spus atunci că pentru cel care iubește frenetic și fără măsură, sexualitatea pe deplin controlată generează o imensă fericire și o uluitoare stare de libertate. Cum fiecare etapă apare întotdeauna la momentul potrivit, să știi că și pentru tine a venit acum momentul să-ți dai seama că această incredibilă stare de extaz și libertate poate fi atinsă foarte ușor prin ceea ce tantricii numesc orgasmul empatic al apei vieții. De aceea ne-am întâlnit astăzi, într-un moment favorabil la templu, unde vom realiza împreună o nouă unire amoroasă, pentru ca și tu să poți trăi, ajutat și impulsionat de mine, amplificarea puterii de control asupra sexualității prin intermediul acestui gen de orgasm. Însă pentru a putea simți amândoi sublimele trăiri care însoțesc acest fel de orgasm, trebuie mai întâi să bem o cantitate cât mai mare de apă amestecată cu miere și suc natural de fructe. În timpul acestei uniri amoroase, când eu mă voi apropia cel mai mult de starea de orgasm, voi realiza o destindere totală a sfincterelor urinare, pentru ca în felul acesta tainicul nectar care este urina să se transforme în energii din ce în ce mai înalte, pe care și tu ai să le simți atunci odată cu mine, la unison.”

În acel moment am înțeles de ce ea își întrerupea din când în când șirul vorbelor și îmi oferea să beau apă amestecată cu miere și sucuri de fructe din vasul pe care-l adusese la templu. Mărturisesc că, neștiind ce mă aștepta, eu eram ușor intrigat de insistența ei, pentru că nu eram atât de însetat, încât să-mi doresc atât de des să-mi potolesc setea.

Jocurile amoroase cu elixirul cel auriu al vieții

Maestra mea s-a dezbrăcat apoi cu o mișcare unduitoare de felină senzuală, lăsând să-i alunece ușor voalul lung și aproape transparent, de culoarea șofranului, care îi acoperea trupul plin, foarte armonios și atât de fermecător. Corpul ei uns cu miresme amețitoare strălucea învăluit de lumina caldă a focului, iar pe sânii săi mari și fermi vibrau parcă numeroasele ei coliere din mărgele și os. Fumul de tămâie și-a făcut din nou simțită prezența sacră, cu arome îmbătătoare, încărcând cu ceva profund misterios aerul din templu.

„Vino!”, mi-a spus ea. „Ai deplină încredere în mine!”
M-am apropiat încet de trupul său de o frumusețe răpitoare și, contemplându-i copleșit de încântare fascinantul triunghi misterios al YONI-ului, m-am așezat deasupra Doamnei mele în PADMASANA, postura în care realizasem împreună toate ritualurile noastre amoroase de până atunci.
Maestra mea iubită era atât de transfigurată, încât îmi părea o ființă venită dintr-o lume tainică paradisiacă, plină de lumină. De fiecare dată când o vedeam fără voalul care îi acoperea trupul, nuditatea sa mă fermeca cu strălucirea ei divină. Acum ea îmi transmitea o și mai intensă radiație amoroasă ce impregna cu o mare forță totul în jurul nostru. În ochii ei mari și profund magnetici deslușeam parcă un anume mister pe care-l percepeam deseori în meditațiile de adorare a Mamei Divine.
Curând am fost absorbit în meditație. Și în acel moment s-a petrecut ceva ce nu mai simțisem niciodată până atunci.
Am trăit minute, apoi ore în șir stări absolut copleșitoare de orgasm urinar. Când percepeam senzația binecunoscută de a urina, relaxam cât mai deplin sfincterele urinare, așa cum mă ghida Maestra mea și, ca prin farmec, acest fluid tainic se transforma spontan într-o energie uriașă, care urca în mii de fiori pe coloană, revitalizându-mă și extaziindu-mă. Ceea ce în condiții obișnuite ar fi fost pierdut (eliminarea urinei prin banalul act al micțiunii), acum devenea un imens val de energie care-mi inunda întreaga ființă. Cu fiecare nou orgasm urinar pe care-l controlam simțeam că mă încarc de o nouă energie colosală care îmi expansiona incredibil de mult aura. Pe măsură ce emiteam profund interiorizat MANTRA în care mă inițiase, din ce în ce mai mulți fiori urcau încălzindu-mi coloana. Sesizam amplificarea unei energii din ce în ce mai rafinate și percepeam uimit cum acești fiori erau absorbiți spontan într-un fel de vid beatific care mi-a inundat întreaga ființă, dăruindu-mi clipe unice care mi se păreau ore de extaz amoros.
M-am lăsat astfel cuprins de o stare de libertate infinită și atunci am atins plin de încântare o imensă fericire nebănuită.

Timpul parcă încremenise….
Când mi-am revenit într-o oarecare măsură din copleșitoarea stare de transă extatică, am auzit-o ca prin vis pe Doamna Miracolului spunându-mi să mă întind cu fața în sus. Ea s-a așezat apoi pe genunchi, cu pulpele larg desfăcute deasupra mea. Coapsele ei pline și rotunde erau așezate de-o parte și de alta a capului meu, astfel că YONI-ul ei umed și fierbinte se afla acum intim lipit de buzele mele. Eram fermecat și excitat la maxim de apropierea atât de intimă de focarul ei cel mai tainic și sacru. Doamna Miracolului m-a inițiat astfel într-o nouă postură amoroasă în care urma să primesc în ființa mea îmbătată de taina ei, fluidul cel extaziant, urina ei, magicul elixir pe care vroia să mi-l ofere cu o stare intens erotică, maternă, întocmai așa cum o mamă plină de iubire hrănește un prunc.
Cuprins de o inefabilă plăcere sacră, ce mă fascina și mă atrăgea în ceva profund misterios, gigantic și înălțător, am așteptat plin de încântare și curiozitate să văd ce urmează.

„Mângâie-mi și excită-mi cu limba, cât mai delicat, orificiul uretrei”, mi-a șoptit plină de o dulce senzualitate și tandrețe Doamna Miracolului, „apoi coboară-ți într-o mișcare de du-te-vino vârful limbii, întocmai ca un LINGAM, către profunzimile YONI-ului, de la vârful uretrei către baza lui, care se află ceva mai adânc.” Am început să o excit frenetic așa cum m-a învățat și după câteva minute am simțit ceva straniu și uluitor în același timp. Uretra ei s-a conturat încetul cu încetul întocmai ca un falus de copil care devenea erect și consistent. În final, uretra ei devenise turgescentă și parcă începea să intre într-o misterioasă stare de erecție care se contura din ce în ce mai mult. Încântat la culme de ceea ce simțeam am început să-i excit uretra cu limba din ce în ce mai intens. „Acum oprește-te”, mi-a spus la un moment dat Doamna Miracolului, „și în continuare te rog să faci exact ceea ce am să te învăț. Cuprinde în mod tandru și cât mai senzual cu buzele și limba uretra și vârful acesteia și apoi, sugând-o ritmic, imaginează-ți cât mai intens posibil că uretra mea se mărește întocmai ca un LINGAM. Totodată imaginează-ți că gura și limba ta sunt precum un YONI pentru uretra mea care crește și se diferențiază din YONI întocmai ca un LINGAM care intră în erecție.” Am acționat excitat la culme cu limba și cu buzele așa cum Doamna Miracolului m-a învățat și am constatat atunci cu o imensă uimire că, într-adevăr, uretra ei a devenit treptat întocmai ca un LINGAM semi-erect de copil. Am continuat să o sug și să o excit cu buzele și cu limba, cuprins de o nemaipomenită frenezie și după aproximativ zece minute, am putut contempla chiar și cu privirea ceva absolut miraculos. Din interiorul YONI-ului Doamnei Mele ieșea în afară un tainic LINGAM de aproape șase cm. Avea drept vârf deschizătura uretrei și, în plus, prezenta o misterioasă stare de erecție atunci când era mângâiat sau supt cu buzele și cu limba. Apoi Doamna Miracolului a venit cu bazinul deasupra gurii mele și, depărtându-și cât mai mult labiile YONI-ului cu degetele, și-a început jocul erotic cu LINGAM-ul în gură la mine, acționând liberă și complet dezinhibată, întocmai ca un bărbat lasciv și dezinvolt care se joacă oral cu LINGAM-ul în gura iubitei sale. Jocul ei erotic m-a umplut de o plăcere imensă, nemaiîntâlnită, mai ales deoarece era absolut fascinant ca o femeie să se poată juca erotic cu mine întocmai ca un bărbat fără a fi însă bărbat. Senzația uretrei ei în erecție care se mișca ritmic și senzual între buzele mele îmi provoca o stare de fericire absolut nouă pe care nu o bănuisem niciodată. Starea ei pregnant androginală provoca în ființa mea o trăire nouă pe care o savuram cu o încântare ce creștea mereu, făcându-mă să trăiesc un copleșitor orgasm cosmic ce nu mai avea nicio legătură cu LINGAM-ul meu și cu zona genitală. Starea aceasta a durat cam două ore, dar mie mi s-a părut că au trecut doar câteva minute. La un moment dat, cu o voce parcă supranaturală, Doamna Miracolului mi-a șoptit: „Primește acum ca pe un tainic, magic dar al ființei mele feminine ceea ce îți dăruiesc.”
Atunci a pecetluit îmbrățișarea buzelor mele cu uretra ei în erecție, pe care o excitam cu limba în timp ce se manifesta întocmai ca un LINGAM care ejaculează din când în când, lăsând să țâșnească în jeturi urina ei delicioasă pe care eu o degustam ca un prețios elixir.

După paisprezece – cincisprezece orgasme urinare în care Doamna Miracolului făcea să țâșnească jeturi de urină din uretra ei în erecție, la fel cum se comportă un bărbat căruia i se face amor oral și apoi ejaculează în gura iubitei sale sămânța, m-a rugat să-i astup complet cu vârful limbii deschizătura uretrei și să îl țin apăsat acolo cu putere, întocmai ca un dop. Apoi ea își declanșa un orgasm urinar cu eliminare de urină, iar faptul că eu țineam apăsat cu vârful limbii deschizătura uretrei îi producea niște stări formidabile de orgasm urinar care o făceau să geamă copleșită de o extatică plăcere. După ce a trăit peste treizeci de astfel de orgasme, Doamna Miracolului m-a învățat că, atunci când are un orgasm urinar, să-i sug brusc uretra cu mare putere, chiar în momentul în care ea lasă să-i țâșnească jetul de urină în gura mea. Am făcut asta de peste nouă ori, până când Doamna Miracolului mi-a mărturisit că vezica ei urinară era complet goală și m-a învățat ce să fac pentru a-i declanșa noi stări de orgasm, dar de data aceasta cu ajutorul aerului. „Iată ce trebuie să faci acum”, mi-a spus ea. „Prinde cu degetul mare și arătător uretra mea în erecție și, potrivindu-i orificiul de la vârf între buzele tale, acționează întocmai cum procedezi cu un balon pe care vrei să-l umfli. Suflând cu o mare putere aer pe uretră trebuie să introduci mult aer în vezica mea urinară.”

Am făcut așa cum m-a învățat și după ce vezica ei a fost plină cu aer, a început din nou să se joace oral cu mine. Dar acum, în loc să elimine prin uretra ei în stare de erecție un jet de urină în momentul orgasmului, ea elimina aerul pe care îl avea în vezica urinară și trăia în timpul acela stări noi și formidabile de orgasm. În felul acesta, Doamna Miracolului a trăit cam douăzeci de stări noi de orgasm. Pentru că eu însumi simțeam o nevoie acută să urinez, am vrut să merg afară, însă Doamna Miracolului mi-a spus să vin în picioare. Ea s-a așezat apoi în genunchi în fața mea și m-a rugat să-i ofer și eu prețiosul elixir al vieții pentru ca și ea să se bucure de el. M-a excitat oral la nivelul LINGAM-ului și m-a învățat cum să simt stări uluitoare de orgasm urinar în timp ce îmi sorbea cu o frenetică încântare urina ce țâșnea în mici jeturi din LINGAM. Ea o savura plină de transfigurare. Apoi Doamna Miracolului s-a întins cu fața în sus pe rogojină și m-a rugat să vin cu LINGAM-ul în așa fel încât să se joace cu clitorisul ei erect și excitat care avea cam 2,5 cm lungime în deschizătura de la vârful LINGAM-ului meu. Procedând astfel, clitorisul ei erect intra cam 2 cm în deschizătura din vârful LINGAM-ului meu. După o pauză de o oră, în care Doamna Miracolului a continuat din nou să bea apă cu suc de fructe și miere, am început cu adevărat să facem dragoste și, la un moment dat, în timp ce Doamna Miracolului se afla deasupra mea, m-a anunțat că va avea un orgasm urinar cu eliminare de urină chiar în acea postură amoroasă. Am simțit o intensificare incredibil de mare a stării de plăcere amoroasă. Am rugat-o să se oprească pentru că simțeam că o să-mi pierd controlul și o să ejaculez. M-a ascultat și s-a oprit, apoi am simțit o stare absolut copleșitoare de orgasm și am observat că Doamna Miracolului avea un orgasm urinar, iar jeturile de urină îmi excitau cu totul nemaipomenit LINGAM-ul. Am rugat-o să-mi ofere prețiosul ei nectar și atunci s-a ridicat încetișor deasupra mea și apoi mi-a spus să țin gura larg deschisă. Doamna Miracolului și-a scos cât mai mult în afară din YONI uretra ei în erecție și, ținând-o cu degetul mare și cel arătător, așa cum fac bărbații când urinează, a declanșat jetul urinar și apoi l-a orientat trimițându-l în gura mea. La început, pentru că nu mai avusesem niciodată o asemenea experiență, m-am înecat și atunci Doamna Miracolului a oprit jetul de urină. M-a rugat să fac și eu așa cum făcuse ea și am fost foarte încântat să văd ce stare extatică putea să trăiască atunci când savura jetul de urină din LINGAM-ul meu excitat.

Stările copleșitoare de orgasm urinar au trezit în mine efecte miraculoase

Uluitoarele delicii care mi-au fost oferite de YONI-ul Maestrei mele împreună cu erecția absolut nemaipomenită a uretrei sale (care îi ieșea din YONI întocmai ca un LINGAM în erecție) a însemnat pentru mine o nouă și uluitoare stare de extaz amoros.
Când mi-am revenit într-o oarecare măsură eram parcă o ființă complet renăscută și mai că nu-mi venea să cred tot ceea ce văzusem, simțisem și trăisem.

„În comparație cu bărbatul care depune un mare efort ca să controleze potențialul urinar”, mi-a spus râzând șăgalnic iubita mea Maestră, „o femeie care este vitală și foarte senzuală trăiește mult mai ușor aceste stări copleșitoare de orgasm urinar și tocmai de aceea toate trăirile ei sunt mult mai intense și profunde decât cele ale bărbatului”.
„În cursul unui act amoros realizat cu transfigurare și continență”, a continuat ea, „femeia poate atinge într-o anumită perioadă de timp peste o sută de orgasme de acest fel. Există femei foarte înzestrate pentru calea tantrică ce pot fi considerate niște Maestre, a căror practică sistematică a acestui gen de orgasm face ca uretra să se alungească destul de mult și, atunci când este excitată, prezintă o stare de erecție, iar astfel devină vizibilă întocmai ca un LINGAM care iese în afara YONI-ului.

Exersarea atentă și sistematică a stărilor de orgasm urinar este o metodă-miracol care poate ajuta foarte mult femeia ce nu reușește deocamdată să trăiască orgasmul propriu-zis în timpul fuziunii amoroase. Orgasmele urinare trăite intens și plenar energizează în mod armonios zona pelviană și permit treptat eliminarea durerilor, contracțiilor, a inhibițiilor, a stresurilor și chiar a traumelor psihice. Toate aceste aspecte sunt valabile și în cazul bărbatului, pentru că trăirea cât mai multor orgasme urinare îl poate ajuta foarte mult să controloze potențialul sexual, mai ales dacă întâmpină dificultăți în ceea ce privește realizarea continenței. Iar ție, dragul meu discipol, trebuie să-ți spun că această inițiere amoroasă excepțională ți-a permis și o anumită regenerare lăuntrică. În următoarele zile tu te vei simți atât de plin de fericire și vei fi atât de revitalizat, încât nu vei mai avea nevoie de multe ore de somn. Dar ceea ce vei constata înainte de toate va fi creșterea magnetismului benefic irezistibil al ființei, trezirea accentuată a telepatiei și a stărilor empatice care vor apărea între noi, mai ales pentru că am realizat jocurile amoroase cu elixirul cel auriu al vieții. În plus, în scurt timp mă vei putea simți mult mai bine la distanță și vei putea comunica cu mine chiar și în timpul somnului. Atunci ne vom întâlni în lumea astrală și vom face de multe ori dragoste în acele tărâmuri în care am să te duc.”

Tantricul este un erou spiritual necunoscut

Deoarece sunt cel mai adesea secrete, învățăturile tantrice sunt transmise direct de la maestru la aspirant. Nu trebuie niciodată expuse oricui, la întâmplare. Un anumit ritual tantric are aproape întotdeauna un efect care depinde foarte mult de intenția manifestată și de orientarea spirituală a aspiranților, care poate fi benefică sau malefică.

Cei care au cunoștințe despre imnurile țiganilor, despre cântecele vechi ale druizilor, despre baladele și legendele misterioase care au ajuns până la noi din timpuri imemoriale, cunosc modul în care eroii sunt avertizați despre cele «două căi» legendare. Prima, cea scurtă, este plină de primejdii, iar cealaltă, mai ușoară, este mai lungă. TANTRA o alege pe cea scurtă și acceptă provocările pericolelor în mod conștient. Tantricul este un VIRA (erou spiritual). De aceea, în TANTRA, fiecărui succes înregistrat îi corespund o sută de «eroi» căzuți. Șarlatanii sunt avertizați să stea departe de această încercare. Ea este echivalentă cu încercarea de a dansa pe gluga unei cobre sau de a călări un tigru înfometat.

Începutul maturității

Doamna Miracolului m-a ghidat până la ieșirea din anii adolescenței. M-a adus până în pragul bărbăției. În această perioadă critică, toate ființele mature trebuie să treacă, odată cu schimbările implicate de transformările corpului, printr-un ciudat sentiment de singurătate. Este tipul de interiorizare care se ivește din teama de a nu fi acceptat de un cerc social închis. În mod inevitabil, toți bărbații parcurg acești ani ai exilului într-un „tărâm al nimănui”, când iubita te privește ca pe un «imatur», iar bărbații mai în vârstă te consideră „necopt”.

Pentru mine, Doamna Miracolului reprezenta întreg universul. Astfel că am rămas indiferent la schimbări, ca și la reacții. Eram încă un băiețandru și aș fi preferat să trăiesc în universul visurilor mele, dar ea era de un realism sever, care mă readucea cu picioarele pe pământ, pe nivelul existenței care se desfășura în jurul nostru.

Eram mult mai dezvoltat din punct de vedere fizic și mai puternic decât cei de vârsta mea. De aceea mă aflam pe punctul de a fi inițiat în subiectul închis până atunci pentru mine, al relațiilor sexuale. Priveam cum ceilalți erau implicați în ceea ce numeau jocuri erotice. Din punctul meu de vedere, sexualitatea nu ar fi putut niciodată căpăta frivolitatea unui simplu „joc”. Educația și viziunea profundă pe care eu le câștigasem prin tehnicile învățate de la Doamna Miracolului, au făcut imposibilă abordarea acestui subiect cu nepăsare sau prea multă emoție.
De fiecare dată când prietenii mei aflați la pubertate vorbeau despre acest subiect, cu interes secretos și surescitare aventuroasă, mintea mea se îndrepta spre triunghiul sfânt al păcii și liniștii, pe care mă obișnuisem să-l venerez plin de încântare. Femeia și triunghiul sexual feminin însemnau pentru mine Doamna Miracolului și întâlnirile spirituale pe care le aveam cu ea.

Citiți și:
Femeia ca iniţiatoare
Aforisme, cugetări şi unele reflecţii referitoare la realitatea misterioasă a lui MAHA SHAKTI

 

yogaesoteric
30 noiembrie 2011

 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More