Doctrina „Woke”, noua religie a Occidentului

Doctrina „trezirii” e o păsărească adoptată de militanți împotriva a orice, de rețelele de îndoctrinare LGTB și de o mulțime de gură-cască fără nicio scară de valori.

Un simbol al unui război cultural modern ce întoarce societățile democratice cu susul în jos, o suceală la care se închină Occidentul hipnotizat.

Woke a fost adoptat ca un cuvânt de ordine omniprezent pentru o mare varietate de mișcări sociale, inclusiv falanga LGBT, feminism, imigrație sau schimbări climatice.

Această doctrină, care mocnea demult în creierele neomarxiste, a erupt odată cu punerea sub acuzație a polițiștilor în custodia cărora a murit infractorul George Floyd, devenit statuie și erou național în SUA. Statuia lui Winston Churchill a fost înlăturată, printre altele.

Și mai mult, activista „eco” Greta Thunberg a îmbrățișat woke-ismul precum carnetul roșu de partid – și a fost comparată cu Iisus.

Europa Occidentală este astăzi acoperită cu steagul curcubeu al LGTB, care va flutura lângă Parlamentul European – o propagandă nerușinată cu un scop precis: atragerea de noi prozeliți. Același LGTB sfătuiește companiile să nu mai folosească cuvântul „mamă” sau „femeie”, să nu cumva să se supere vreun angajat care se consideră „non-binar”.

Wokeness implică, de asemenea, că cei care nu sunt în club sunt adormiți și nu se trezesc pentru a surpa normalitatea, cultura și biserica.

Și rețelele de comunicare virtuală au ridicat miza. Cu orice comentariu sau părere despre activism sau promovarea homosexualității și „egalității în gen” ești la un click distanță de blocare.

Această religie nihilistă – și, prin urmare, atee, va duce la apariția unor formațiuni totalitare, propovăduite de fruntașii actualei revoluții culturale neomarxiste.

Doctrina woke implică antidemocratism și antioccidentalism chiar în sânul societăților care au inventat democrația și au ținut strâns legate valorile ei. Dacă nu are loc adevărata trezire, milioane de stângiști de operetă le vor mătura în cel mai scurt timp.

Citiți și:
Viktor Orbán: Secolul 21 va fi secolul Asiei În America, neomarxismul numit „woke” preia conducerea instituţiilor care formează ideile şi gândirea, în timp ce în Europa are loc în prezent un flux demografic, politic şi economic musulman
Ideologia woke conduce spre un sistem totalitar și formează un nou tip de gulag, spune scriitorul Rod Dreher
De ce se prăbușesc țările

yogaesoteric
8 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More