Cum putem ajuta la menținerea supleții vaselor sangvine ale creierului?

Curățarea vaselor sangvine ale creierului este extrem de utilă în cazuri de tulburări ale circulației sângelui la nivelul coloanei vertebrale din regiunea cervicală, osteocondroză, după traume sau alte boli care afectează coloana cervicală.

Aceste tulburări afectează creierul, care nu este alimentat suficient. De-a lungul timpului, organismul se adaptează, însă pentru a-i îmbunătăți activitatea, este bine să punem în ordine curățăm vasele zonei cervicale.

Aceste tulburări afectează creierul, care nu este alimentat suficient. În timp, organismul se adaptează, însă pentru a îmbunătăți activitatea creierului, este bine să curățăm vasele sanguine din zona cervicală.

Câteva rețete simple din medicina tradițională

1. Amestecați într-un pahar suc de ceapă cu miere. Luați 2 lingurițe din acest amestec de 3 ori pe zi înainte de mese timp de 3 luni. Acest amestec nu numai că va ajuta creierul, dar are și proprietăți suplimentare care întăresc organismul.

2. 10 grame de rădăcini de brusture mărunțite bine se pun într-un borcan, iar peste ele se toarnă apă plată și se lasă să se macereze de seara până dimineața. În fiecare dimineață, înainte de masă, filtrați și beți 5, maxim 6 linguri de macerat. Cura este de 1,5-2 luni. Apoi faceți o pauză de două săptămâni și repetați din nou.

Acest tratament este, de asemenea, util în scopuri preventive pentru persoanele care petrec mult timp la calculator și, în general, au un stil de viață sedentar.

3. Beți suc de rodie și, de asemenea, mâncați mai multe pomușoare, călin, scoruș, beți sucuri de mere și de morcovi și urmăriți să vă alimentați corect.

Citiți și:
Un tratament natural şi eficient pentru purificarea sângelui și curăţarea venelor şi arterelor
Tămâia absoarbe cheagurile de sânge de la nivelul capului!
Remedii pentru curăţarea limfei recomandate de Valeriu Popa

 

yogaesoteric
7 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More