Documente interne și corespondență obținute în exclusivitate de The Grayzone dezvăluie complotul secret al serviciilor secrete britanice de a arunca în aer podul Kerch din Crimeea

The Grayzone a obținut o prezentare din 2022, redactată pentru ofițerii superiori ai serviciilor de informații britanice, în care este detaliat un plan elaborat de a arunca în aer podul Kerch din Crimeea, cu implicarea unor soldați ucraineni special instruiți.

La aproape șase luni după ce planul a fost difuzat, podul Kerch a fost atacat într-un atentat sinucigaș cu bombă, la 8 octombrie, aparent supravegheat de serviciile de informații SBU din Ucraina.

Propunerile detaliate pentru furnizarea de sprijin „îndrăzneț” pentru „operațiunile de raid maritim” ale Kievului au fost redactate la cererea lui Chris Donnelly, un agent de informații de rang înalt al armatei britanice și un consilier veteran de rang înalt al NATO. Componenta centrală a planului de mare anvergură era „distrugerea podului peste strâmtoarea Kerch”.

Citiți și:
Complot împotriva Americii: Istoria secretă a ANTIFA şi a British Intelligence
OPERAȚIUNI CRIMINALE SUB STEAG FALS SUNT RECUNOSCUTE ULTERIOR DE CĂTRE GUVERNE

 

yogaesoteric
21 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More