Complot împotriva Americii: Istoria secretă a ANTIFA şi a British Intelligence

S-a scris mult despre gruparea anarhistă ANTIFA, după moartea cetăţeanului de culoare George Floyd, în orașul Minneapolis, produsă de ofițerul de poliție Derek Chauvin. Însă legăturile ANTIFA cu serviciile de informațiile britanice au fost mult timp un secret foarte atent păstrat.

De la glorificarea unui criminal de război britanic, cerându-se bombardarea încă o dată a civililor nevinovați, la primirea de armament și instruire de la gruparea ISIS, o investigație jurnalistică realizată de GreatGameIndia descoperă complotul împotriva Americii şi faptul că ANTIFA a fost considerată de serviciile de informații americane drept o organizație teroristă ce trebuie distrusă înainte să ajungă pe pământ american.

Bomber Harris – Un criminal de război al Imperiului Britanic

După căderea Zidului Berlinului au început să apară pancarte bizare prin Germania. Manifestanții care le purtau făceau parte dintr-o mișcare violentă numită „ANTIFA” (prescurtare de la Anti-Fascişti). Aceste bannere afişau sloganuri precum „Bomber Harris – Do It Again” („Bombardier Harris – Fă-o din nou”).

 Bomber Harris” este un supranume atribuit lui Sir Arthur Travers Harris, Mareșalul Forțelor Aeriene Regale (RAF) care a fost comandant-șef (AOC-in-C) al Comandamentului Bombardier al RAF pentru campania de bombardament strategic anglo-americană din Germania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În afara ANTIFA, el este numit „Măcelarul Harris” fiind considerat un criminal de război.

Așa-numita campanie strategică de bombardament a fost direcţionată în mod special asupra civililor. Distrugerea oraşului Dresda de către bombardierele britanice și americane din februarie 1945 este una dintre cele mai controversate operațiuni militare aliate din al Doilea Război Mondial. În doar câteva ore, trei valuri de atacuri aeriene au dezlănţuit o furtună de foc care a nivelat mai mult de jumătate din oraș și a ucis 25.000 de oameni, majoritatea civili.

Atunci când Bomber Harris Trust (o organizație a veteranilor RAF fondată pentru a apăra numele comandantului lor) a inaugurat statuia lui Sir Arthur Travers Harris ridicată în faţa Bisericii RAF din Londra, în anul 1992, evenimentul a fost întâmpinat cu proteste masive. Regina Elisabeta a fost șocată de huiduielile protestatarilor care strigau: „Harris a fost un criminal de război”.

Pentru serviciile sale, în ciuda crimelor de război pe care le-a comis, Casa Regală Britanică i-a acordat lui Harris Cel mai Înalt Ordin al Imperiului Britanic (OBE).

Revenind la evenimentele din Germania, nedumerirea tuturor era de ce o grupare de anarhiști care flutura steaguri ale Imperiului Britanic îi îndemna pe aceștia să le bombardeze concetăţenii când războiul fusese deja câștigat?

Războiul ucigaș al lui Margaret Thatcher împotriva statului german

Ca și ANTIFA, guvernul britanic a fost nemulțumit de reunificarea Germaniei după căderea Zidului Berlinului. Reticenţele prim-ministrului britanic Margaret Thatcher și violențele comise de ANTIFA s-au aliniat bine cu politica britanică agresivă împotriva statului german.

În documente desecretizate de Arhiva Națională a Regatului Unit s-au descoperit o serie de noi detalii asupra neliniştilor din Downing Street cu privire la reunificarea Germaniei. Printre cele câteva sute de pagini de documente revelatoare se numără și un raport redactat de influentul secretar privat al prim-ministrului britanic, Charles Powell. În acest raport este descris un seminar de jumătate de zi pe care Margaret Teatcher l-a convocat pentru a discuta despre caracterul german și consecințele potenţiale ale reunificării.

Ar fi foarte jenant și ar dăuna grav intereselor noastre dacă s-ar face cunoscut conținutul unei discuții atât de sincere despre unul dintre cei mai apropiați aliați ai noștri”, a avertizat Powell.

Serie de asasinate ce vizau activitatea economică a Germaniei

Mai precis, politica britanică a fost orientată împotriva intereselor economice germane independente, conduse de cancelarul Helmut Kohl, care supraveghea programul de reunificare germană în fața obstacolelor de la Londra.

La scurt timp, Alfred Herrhausen, principalul consilier economic al cancelarului Helmut Kohl și președinte al Deutsche Bank este asasinat. Atentatul a fost pus pe seama celulei teroriste a Armatei Roșii. Însă, RAF este responsabilă pentru asasinarea mai multor bancheri importanți și industriași germani, acţiuni criminale care vizau slăbirea activității economice germane. ANTIFA urmărea o strategie similară cu cea a RAF, de „conflict de intensitate scăzută”.

RAF s-a angajat într-o serie de atentate cu bombe, asasinate, răpiri, jafuri bancare și conflicte deschise cu poliția pe parcursul a trei decenii. Activitatea lor a atins maximul la sfârșitul anului 1977, ceea ce a dus la o criză națională care a devenit cunoscută sub numele de „Toamna Germană”. RAF a fost responsabilă pentru 34 de decese, inclusiv multe ținte secundare, cum ar fi șoferi și gardieni.

Serviciile de informații germane susțin că Facţiunea Armatei Roșii este o organizație teroristă sponsorizată de străini. Deși nu a fost niciodată stabilită asocierea RAF cu serviciile de informații britanice, aceasta a fost dezvăluită când un om de afaceri scoțian, Ian McLeod, a fost ucis de poliția germană. Ulterior, s-a dovedit că McLeod era agent al serviciilor de informații britanice.

ANTIFA este instruită de ISIS

Paralelele dintre RAF și ANTIFA americană modernă sunt greu de negat. La fel ca RAF, ANTIFA s-a angajat în atacarea afacerilor americane, a justiției și forțelor de ordine, mizând inclusiv pe sprijinul organizațiilor teroriste străine pentru realizarea unui obiectiv politic.

Operațiunea Timber Sycamore este cea mai mare operațiune sub acoperire din istoria CIA, în care au fost implicate agenții de informații din 15 țări, cu obiectivul de a destabiliza Siria prin dirijarea a miliarde de petrodolari din statele Golfului către ISIS. Deși acest proiect al Deep State a fost eliminat în cele din urmă de președintele american Donald Trump, există îngrijorări serioase că teroriştii ISIS i-au antrenat pe membrii ANTIFA care au provocat haos și distrugeri în America.

De mai mulți ani, există îngrijorări că membrii ANTIFA s-au alăturat YPG, ramura din Siria a grupului terorist PKK, de unde au primit instruire armată sub supravegherea administrației Obama.

PKK este responsabil pentru mai mult de 40.000 de decese. Pe lângă uciderea soldaților, PKK a comis atentate cu bombe în centre comerciale, a ucis politicieni și a executat sute de săteni kurzi care nu s-au supus opiniilor radicale ale grupului terorist.

Vesticii care s-au alăturat YPG aparţineau unui grup ciudat. Erau de stânga, anarhiști, feminiști și ecologişti. Erau foști marinari, foști dependenți de droguri, inadaptați social, în căutare de adrenalină sau tineri atraşi de luptele din Siria. Mulți dintre acești voluntari au călătorit în Siria din orașe americane fără nicio piedică. La întoarcerea lor, niciunul nu a fost cercetat.

Ce vrea să facă ANTIFA cu acești veterani experimentați în luptă? De ce au nevoie de asta pentru a-și completa mișcarea? Sunt întrebări interesante despre ce își doresc de fapt!”, declara Brad Johnson, fost ofițer CIA, într-un interviu pentru postul CNN.

YPG instruit de British Intelligence

Legătura dintre serviciile de informații britanice și YPG a fost dezvăluită în curiosul caz al ofițerului militar britanic Joe Robinson, care a petrecut cinci luni în Siria antrenând militanți YPG.

Într-o fotografie, ofițerul britanic Robinson apare ținându-și arma în timp ce colegii săi YPG țin un steag Daesh. Pe peretele din spatele lor apare un înscris ce dezvăluie relațiile dintre Israel, kurzi și Statele Unite.

Joe Robinson a fost reținut și arestat de polițiștii din Manchester, sub suspiciunea de infracțiuni de terorism imediat ce s-a întors din Siria. S-a alăturat armatei britanice la 18 ani și a „vizitat” Afganistanul cu Regimentul Ducelui de Lancaster în 2012.

Complotul ANTIFA împotriva Americii

Edward Klein, fostul redactor-șef al New York Times Magazine, în ultima sa carte All Out War, face o dezvăluire șocantă, cum o anchetă FBI a descoperit o colaborare între anarhiștii americani, ISIS și Al-Qaeda.

Klein mai dezvăluie faptul că FBI a trimis un grup de lucru în Germania pentru a monitoriza activitatea grupurilor radicale ce plănuiau să protesteze față de prezența președintelui Trump la Summit-ul G20. Ancheta a stabilit că grupurile anarhiste / radicale din SUA au călătorit în Germania și au luat parte la violențe. De asemenea, au existat dovezi că trei lideri importanți ai unui grup din Oakland s-au întâlnit la Hamburg cu un lider al Al-Qaeda. Teroriștii străini au ajutat ANTIFA să achiziționeze armele pe care le căutau, în principal echipamente și elemente de producere a bombelor, substanțe chimice și gaze toxice.

Există dovezi despre legăturile dintre radicalii americani și Statul islamic, precum și cu mai multe ramuri și grupuri desprinse din [ISIS]. Acum, când FBI a stabilit că au adepți în mișcările radicale de rezistență în Statele Unite ale Americii, este clar că vor exista violențe suplimentare în atacurile asupra forțelor de ordine publică şi a instituțiilor americane, inclusiv asupra băncilor”, scria în cadrul unui raport FBI din 11 iulie 2017, adresat directorului interimar Andrew McCabe, şi publicat pentru prima dată în cartea lui Edward Klein, All Out War.

Ceea ce au descoperit anchetatorii FBI în 2017, a trăit pe viu America în urmă cu un an, într-o spirală ce a adus-o în pragul unui război civil.

Citiţi şi:
De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca «Deep State»
Legătura îngrijorătoare dintre liberalul Joe Biden și organizația teroristă ANTIFA

 

yogaesoteric
13 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More