Avertisment dur din partea guvernului australian pentru cetățenii nevaccinați: Vă vom ține închiși pe vecie!

Guvernul australian i-a avertizat pe cetățenii nevaccinați că vor rămâne închiși pentru totdeauna, în timp ce vaccinații se vor putea bucura din nou de unele libertăți, relatează En Volve.

Premierul Gladys Berejiklian le-a spus australienilor nevaccinați din New South Wales: „Ați fost avertizați!”.

Odată ce 70% dintre adulții australieni vor fi fost vaccinați, oamenii vor putea găzdui până la 5 persoane în casa lor, dacă toți sunt complet vaccinați. Până la 20 de persoane se vor putea aduna în aer liber, iar unele călătorii interne vor fi permise.

Cu toate acestea, persoanele nevaccinate vor rămâne sub izolare și vor deveni cetățeni de mâna a doua pe vecie, după cum a continuat Berejiklian să le țină o predică ca unor copii mici.

A trăi cu covid înseamnă să avem o redeschidere prudentă și etapizată odată ce se ajunge la acele rate ridicate de vaccinare în rândul populației adulte”, a declarat Berejiklian.

Evident, am consultat planul național, am avut, de asemenea, contribuții de la experții noștri în domeniul sănătății și de la părțile interesate pentru a ne asigura că atunci când începem redeschiderea, atunci când se ajunge la un procent de 70% vaccinați cu ambele doze, aceasta se face într-un mod sigur și este doar pentru persoanele care sunt vaccinate”, a adăugat ea.

Așa că ați fost avertizați! Dacă nu sunteți vaccinați, veniți în față și faceți-vă vaccinul, altfel nu veți putea participa la numeroasele libertăți pe care oamenii le au odată cu vaccinarea a 70% din populație”, a spus Berejiklian.

Cei care sunt complet vaccinați vor trebui în continuare să poarte măști, iar Berejiklian a declarat că cele mai draconice restricții ar putea fi reintroduse în orice moment.

Persoanele vaccinate cu ambele doze vor avea libertăți, dar dacă va exista un val sau vor apărea evenimente neașteptate, guvernul va da sfaturi ca oamenii din anumite zone sau orașe să fie nevoiți să își limiteze mișcările în zona administrației locale, în loc să meargă în tot statul”, a spus ea.

Societatea pe două niveluri va fi, bineînțeles, impusă prin intermediul pașapoartelor de vaccinare, care vor interzice persoanelor nevaccinate accesul la orice fel de viață socială și, în cele din urmă, la achiziții generale, pe măsură ce scorul de credit social în stil comunist chinezesc se va extinde în țările occidentale.

Citiți și:
O lege a statului Australia de Vest împuternicește autoritățile să dezbrace oamenii cu forța pentru a îi vaccina
Poliţiştii din Melbourne liberi să intre în case fără mandat pentru a verifica daca ești acasă sau dacă este cineva în vizită la tine

 

yogaesoteric
12 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More