Dovada că un mare asigurator nu îți asigură viața în fața complicațiilor vaccinului și a tratamentelor experimentale

E bine ca, din când în când, să îți faci ordine în hârtii. E bine chiar ca informațiile esențiale să le ai pe hârtie, căci în format digital pot fi blocate, cenzurate, furate, clonate etc.

Am semnat acest contract de asigurare cu ocazia emiterii unui card bancar, în 18 decembrie 2020. Așa e în tenis – semnezi contracte legate, că altfel nu beneficiezi de „serviciile” inevitabilei corporații Big Finance – dar nu asta e ceea ce voi să vă spui.

Mai știți când vă ziceam că dacă aveți efecte secundare de la vakseen, asigurătorii NU vă vor despăgubi, chit că sunteți la zi cu plata primelor de asigurare?

Și că enorm de mulți dintre cei care s-au perindat pe această pagină m-au dat în gât la feisbuc, cerând să fiu interzis, pe motiv de fake news?

E, uite niște poze cu un extras din cearșaful nesfârșit de „excluderi” de la plata despăgubirii – priviți cu atenție pozele, mai ales poza a doua, care are un focus mai accentuat.

O să aveți nește surprize.
Mari surprize.

După aceea, uitați-vă pe propriile contracte de asigurare de călătorie sau de viață (toți cei care aveți credite ipotecare aveți asigurări de viață, că așa e schema „biznisului” bancar). Toate aceste contracte au aceste clauze de excludere pentru că, ce să vezi, în corporație, inovația și personalizarea sunt la „mare” preț – toate clauzele sunt copy-paste peste tot.

P.S. Nu numai asigurătorul vă trimite la plimbare pentru daune cauzate de efectele adverse ale vakseenului, ale experimentelor medicale la care participați fără să știți sau ale epidemiei, ci și producătorul și unitatea sanitară unde v-ați înțepat – a avut grijă statul să le asigure imunitatea (cel puțin pe hârtie). Cei imunizați nu sunteți voi, ci Big Pharma, Big Tech și Big Finance și spitalele.

Imunizați contra răspunderii, zic. Iar despăgubiri de la stat nu luați curând, pentru că procesele contra statului sunt lungi și grele. Și nu integral, că prim-ministrul și Werner or să spună că nu „e” bani.

PPS. Sper că s-a înțeles – contractul este încheiat în 18 decembrie 2020, în plină pandemie.

Autor: Gheorghe Piperea (postare pe facebook)

Citiți și:
Fără precedent! Companiile farma au ‘imunitate’: nu vor răspunde în cazul efectelor secundare după vaccinare
Dr. Astrid Stuckelberger: Vaccinurile sunt arme biologice utilizate de guvernele lumii pentru exterminarea în masă a propriilor cetățeni!

 

yogaesoteric
18 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More